- 2 Temmuz 2012
- 592
- 305
-
- Konu Sahibi biradamavisi
Valla çok iyiymiş yani her ne kadar sürpriz olsa da sizeEvlendikten sonra 3. Ayda hamile kaldım üstelik doğum kontrol hapı kullanırken ...
Yoo içimi karartmadın yani dertleşmek, fikirleşmek iyi geliyor. Birbirimizin tecrübelerinden yararlanarak.Amin canım amin hayırlısı olsun. Tabi bu arada eşimin de testler yapılıyor iki ayda bir semen testi her ne haltsa onun da sonuçlar güzel hiçbir engel yok. Açıklanmıyor. Onun da morali bozuluyor. Bu böyle gitti. Etrafımizda hamile kalanları hiç söylemiyorum bile. Benden sonra evlenip yil dönümü olmadan doğuracak eltim. Tabi bizim yasantimiz daha farklı fikirlerimiz vs. Çocuk yapmak için yapanlardan onlar. Biz doğru zamanı bekledik hep ya da doğru olduğuna inandığımız. Neyse senin içini kararttim innnsallah sen hicbirini yaşamadan sağlıkla bebisine kavuşursun canım
Bende arı sütü karışımı sipariş ettim. İlk kez bu ay deneyeyim bakalım. Hakkımızda hayırlısı.Arı sütü polen propolis karışımı ve prowoman diye bı takviye siparişi verdim. Doktorlar öneriyor zaten bu takviyeyi
Amin canım inşallahYoo içimi karartmadın yani dertleşmek, fikirleşmek iyi geliyor. Birbirimizin tecrübelerinden yararlanarak.
Evet o konuda bende şaşıp kalıyorum akrabalarda falan çoğu evlenip hemen çocuk yapmış yani bende düzenimiz otursun diye beklemek istedim, iki insanın birbirine aynı evde alışması bile bir süreç, bir de çocuk yapma stresini ekleyemezdim. Zaten zamanı olsaydı korunurken bile olabilirdi yorumlarda örneği var. Duan için Allah razı olsun, amin inşallah benimde duam seninle sende kavuşursun tez vakitte inşallah.
Sebebini bilemiyoruz , yani çoğu Dr normal olduğunu söylüyor. Buradaki arkadaşlarında tecrübeleri farklı kimisi bir yumurtlama sorunu ile ilişkilendirirken kimi yapı meselesi diyor, eski içerikleri araştırdığımda bu sonuçlara vardım. Yine de doktora görünmediyseniz bir gitmenizde fayda var.benim de evlenmeden önce sancım başlardı arkasından hemen regl olurdum. evlendikten sonra 2-3 gün lekelenme olmaya sonrasında regl gelmeye başladı. sebebi neymiş ki?
Merhaba...Benimde adettenn 6 gün önce kahverengi leke geliyor.Az az ped dolmayacak kadar.Sonra adet oluyorum Adet günlerimde düzensizlik yada bir anormallikte yok...Ama bu leke aylardır var...3 defa vajinal ultrasonla bakildı..iki ayrı jinekoloğa gittim hepsi bu lekelenmenin manasız olduğunu söylediler.Hiçbir şey çıkmadı ultrasonda..Bende mecburen kabul ettim artıkMerhaba kızlar. Benim adetim kendimi bildim bileli leke ile başlıyor. Genelde 2 3 gün leke sonra sökülme. Kaç kez doktora gittim olabilir bazı kadınlarda deniliyor ama artık bebek istediğim için canım sıkılıyor. Var mı böyle bir sıkıntısı olan?
Kist var bende evlendiğimden beri normal yumurtalik kisti adetle geçer dedi doktorlar geçmedi 3 cm idi simdi 4 cm olmus doktor Büyümese sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum aylardır aynı İnşallah büyümez şu hayıt söker dediler İnşallah gitmiştir.benim de evlenmeden önce sancım başlardı arkasından hemen regl olurdum. evlendikten sonra 2-3 gün lekelenme olmaya sonrasında regl gelmeye başladı. sebebi neymiş ki?
Baya süpriz oldu hem deValla çok iyiymiş yani her ne kadar sürpriz olsa da size
AminnBaya süpriz oldu hem deRabbim isteyen herkese nasip etsin.
Evet ben soğan suyu yapmıştım bekarken vardı bi kere erimişti tabii doktor doğum kontrol hapı da vermişti onu da kullanmıştım. İnşallah erir normal kistse erir diye biliyorum bende.Kist var bende evlendiğimden beri normal yumurtalik kisti adetle geçer dedi doktorlar geçmedi 3 cm idi simdi 4 cm olmus doktor Büyümese sıkıntı yok dedi ama bilmiyorum aylardır aynı İnşallah büyümez şu hayıt söker dediler İnşallah gitmiştir.
Bende sancı olur sonra regl oluyorum genelde
Valla diyorum diğer insanların neden o kalan parçalar dökülmüyor bana o çok mantıklı gelmiyor çünkü benim adetim zaten 6 7 gün sürüyor ve yoğun geliyor hani daha diyorum ne kadar parça kalacak içimdeMerhaba...Benimde adettenn 6 gün önce kahverengi leke geliyor.Az az ped dolmayacak kadar.Sonra adet oluyorum Adet günlerimde düzensizlik yada bir anormallikte yok...Ama bu leke aylardır var...3 defa vajinal ultrasonla bakildı..iki ayrı jinekoloğa gittim hepsi bu lekelenmenin manasız olduğunu söylediler.Hiçbir şey çıkmadı ultrasonda..Bende mecburen kabul ettim artıkAnladığim kadariyla bir önceki adet döneminden kalan dökülmemiş kanlar azar azar akıyorlar.
Doktor geçecek gibi durmuyor dedi ama ben uğraşıyorumEvet ben soğan suyu yapmıştım bekarken vardı bi kere erimişti tabii doktor doğum kontrol hapı da vermişti onu da kullanmıştım. İnşallah erir normal kistse erir diye biliyorum bende.
Lütfen bilgi verirsen çok sevinirim. Hayıt ekstrasını olarak mı çay olarak mı içiyorsun bir de onu sorabilir miyim? Burda bi arkadaş hayıt suyuyla leke gelmiyor dedi bende gelecek ay alacağım nasipse.Canım ben de aynı durumdan muzdaribim hatta konum var. Kimse kesin bir şey söylemiyor dediğin gibi. Hayıt otuna başladım düzene girmesi için, gelecek adetimde bakacağım hayıt işe yaramış mı diye. Çok sinir bozucu bir durum, adet süresini de uzatıyor. O lekelenmeler yüzünden en az 2-3 gün uzuyor adet süren. Ben 8-9 günden az adet görmüyorum her ay. İnş hayıt otu etki eder, olumlu sonuç alırsam sana söylerim.
Soğan kürü uyguladın mı bilmiyorum ama benim işime yaramıştı ama ben böyle kürleri uygularken artık korkuyorum çünkü hormon değerlerini etkiliyormuş. Soğan suyu östrojen üzerinde etkiliymiş mesela o yüzden önermek istemem, doktoru dinlemek daha doğru olur. Bol su ve yürüyüş belki biraz küçülmesine sebep olabilir. İnşallah geçer ya, ağrı yapıyor mu kistin ?Doktor geçecek gibi durmuyor dedi ama ben uğraşıyorum
Arada ağrı ve adet gecikmesi yapıyor. Soğan suyu kullandım sadece 1 ay adetim erken geldi öbür ay yine aynı gecikmeler çok canımı sıkıyorSoğan kürü uyguladın mı bilmiyorum ama benim işime yaramıştı ama ben böyle kürleri uygularken artık korkuyorum çünkü hormon değerlerini etkiliyormuş. Soğan suyu östrojen üzerinde etkiliymiş mesela o yüzden önermek istemem, doktoru dinlemek daha doğru olur. Bol su ve yürüyüş belki biraz küçülmesine sebep olabilir. İnşallah geçer ya, ağrı yapıyor mu kistin ?
Ay. Ne güzel3 kez hamile kaldim hiç sorun olmadı merak etme
Allah şifanı versin inşallah ya sıkma canını derdi veren Allah dermanı verir inanıyorum bu da bizim sınavımız kist çıktığında ben bekardım o zaman bile diyordum ileride çocuğum olmasına engel olur mu lekeler o zamanda hep vardı benim zaten..Arada ağrı ve adet gecikmesi yapıyor. Soğan suyu kullandım sadece 1 ay adetim erken geldi öbür ay yine aynı gecikmeler çok canımı sıkıyor