Adetin leke ile başlaması

Ekstra polip var dediler histeroskopi oldum aldılar bisey değişmedi kahve rengi akintilar devam. Birde rahim duvarında kalınlaşma var diyorlar ama sorun etcek kadar değilmiş. Kalınlaşma için coban cantasi içiyorum 3. Ayındayım çay bitince dr tekrar gidicem. Kahverengi akıntı dışında beni rahatsız eden ağrı yada yoğun kanamam yok bende onkolog gitmek istiyorum ama korkuyorum.
Jinekolog Onkoloğa gitmekte fayda var tabiki..Ama eminim birsey çıkmayacak..Sizinde benimkisi gibi fiziksel bir sorun bence...Kötü şeyler çabuk kendini belli ediyor...Jinekoloğum bana "Biz vajinayı kontrol ederken açtığımız anda kötü bir şey varsa anlıyoruz" demişti...O yüzden fazla strese girmeye gerek yok bence.Sizde o kadar kontrollerden geçmişsiniz..Ama Cidden Bende çok rahatsizim bu durumdan...Yaklaşık 1 senedir 6 gün lekelenme üzerine 4 gün regl 10 gün iptal durumdayim.😰 Birgün geçer diye bekliyorum🤷‍♀️

Jinekolog Onkoloğa gitmekte fayda var tabiki..Ama eminim birsey çıkmayacak..Sizinde benimkisi gibi fiziksel bir sorun bence...Kötü şeyler çabuk kendini belli ediyor...Jinekoloğum bana "Biz vajinayı kontrol ederken açtığımız anda kötü bir şey varsa anlıyoruz" demişti...O yüzden fazla strese girmeye gerek yok bence.Sizde o kadar kontrollerden geçmişsiniz..Ama Cidden Bende çok rahatsizim bu durumdan...Yaklaşık 1 senedir 6 gün lekelenme üzerine 4 gün regl 10 gün iptal durumdayim.😰 Birgün geçer diye bekliyorum🤷‍♀️
Bende kendimi öyle teselli ediyorum. Yıllardır aynı sorunu yaşıyorum kanser olsaydım elbet bir dr anlardı diye. Histeroskopi sonrası pataolojoye gidiyor temiz geldi. Olsaydı ordada çıkardı diyorum. Ama her ayda aynısı olunca üzülmeden edemiyorum.
Sizde rahim duvarı kalınlaşması gibi bir şey var mı o da yapıyor deniliyor

Bende kendimi öyle teselli ediyorum. Yıllardır aynı sorunu yaşıyorum kanser olsaydım elbet bir dr anlardı diye. Histeroskopi sonrası pataolojoye gidiyor temiz geldi. Olsaydı ordada çıkardı diyorum. Ama her ayda aynısı olunca üzülmeden edemiyorum.
Sizde rahim duvarı kalınlaşması gibi bir şey var mı o da yapıyor deniliyor
Yani ultrasonda baktığında da tek tek söyledi "rahim duvarı iyi durumda"dediginide hatırlıyorum sanki..Ben 2019 aralik ayinda Leep işlemi oldum (rahim ağzindan yapılan bir operasyon) bir kaç gün fazla hareket etmemem gerekiyordu...Bende hareket ettim sanirim Çünkü operasyondan 2 gün sonra 1 saat boyunca şakır şakır kanama oldum.Hatta altıma poşet koyarak oturdum yetiştiremedim ped...Sonra durdu tabi kanamam..O gün doktoruma ulaştım..Hemen gel kaçak olmuş orda dedi..Ama Allahtan durmuştu kanamam.Gitmeye gerek kalmadı..İşte Benim adetten önceki akintılarım bu olaydan sonra başladı..Daha öncesinde asla böyle birşeyim yoktu...Bu kadar tesadüf olamaz heralde..Bende işin içinden çıkamıyorum ama yapacak birşeyde kalmadı.Demekki zararı olmayan fizyolojik bir durum.Senelerce yada aylarca kötü birşey patlak vermeden devam edemez diye düşünüyorum..Allah beterinden saklasın.Smear yaptirdinizmi hiç yakın dönemde??

Lütfen bilgi verirsen çok sevinirim. Hayıt ekstrasını olarak mı çay olarak mı içiyorsun bir de onu sorabilir miyim? Burda bi arkadaş hayıt suyuyla leke gelmiyor dedi bende gelecek ay alacağım nasipse.
Çay olarak içtim canım ama bu ay sadece 4-5 gün içebildim, adet bitimine yakın başlamıştım yumurtlama zamanı da bıraktım. Yani bu ay etki etmemişse şaşırmam, adet olursam gelecek ay düzenli içeceğim.

Bu arada ben pandemiden önce jinekoloğa öylesine kontrole gitmiştim hani bir sorun var mı diye. Çıkarken bu lekelenmeyi sormuştum, bak işte bu bir sorun olabilir adet olduğunun 3.günü gel hormonlarına bakalım demişti ama bilin bakalım sonra ne oldu? Evet, korona başladı ve ben hastaneye gitmeye korktum. Aylardır öylece kaldı yani. Hala kafama takılıyor, ilk fırsatta başka bir doktora gideceğim yine..

Bende de vardı o lekelenme olayı adet öncesi ve sonrası ikişer gün olurdu. Doktor bir keresinde bunun progesteron hormonu ile ilgili olabileceğini söylemişti tahlil vs yaptirdim o dönem ilaç kullanmıştım. iki sene oluyor

Ekstra polip var dediler histeroskopi oldum aldılar bisey değişmedi kahve rengi akintilar devam. Birde rahim duvarında kalınlaşma var diyorlar ama sorun etcek kadar değilmiş. Kalınlaşma için coban cantasi içiyorum 3. Ayındayım çay bitince dr tekrar gidicem. Kahverengi akıntı dışında beni rahatsız eden ağrı yada yoğun kanamam yok bende onkolog gitmek istiyorum ama korkuyorum.
Kahverengi leke surekki mi oluyo

benım şuan adetim 4 gün geçti gün hafif kahve geldi ama devamı gelmedi.sabah bir test yaptım 10 dakika içinde çok zor zor gördüğüm bir ikici silik çizgi çıktı.ama cumartesiye kadar bekliycem sökülmezsem kan testi vericem.

,

Eklentiler

• IMG_20201105_075320.jpg
    IMG_20201105_075320.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20201105_075320.jpg
    IMG_20201105_075320.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 44
benım şuan adetim 4 gün geçti gün hafif kahve geldi ama devamı gelmedi.sabah bir test yaptım 10 dakika içinde çok zor zor gördüğüm bir ikici silik çizgi çıktı.ama cumartesiye kadar bekliycem sökülmezsem kan testi vericem.
Bence 2. Çizgi belli olmuyor. Adetiniz 4 gün geçmiş. Hamile olsaydınız 2. Çizgi net belli olurdu.

Arkadaşım merhaba benimde bu ay lekelenme ile oldu ve doktor adetin 3. Günü gel demişti diğer kontrolda lekelenmenin ilk gününü adetin birinci günü olarak sayacağım

X