Adetin leke ile başlaması

Bnmde aynen lekelenmeyle başlayıp lekelenmeyle bitiyor, eskiden normalde, son 1buçuk senedir falan böyle ve rahim ağzı darlığı var dediler bana, o yüzden oluyor olabilir, miktar olarak da azalma yaşıyorum
Histeroskopi oldum 6 rane polip cikti
Adet azalması ya da lekelenme şeklinde başladığı için mi histeroskopi oldunuz? bnm de olmam gerekiyor nerde oldunuz acaba

Antalya memorial da oldum tup bebek ici

Merhaba, çok uzun zaman olmuş ama yinede bir umut yazmak istedim. Nasıl oldunuz iyileştiniz mi? Rahim kalınlaşmanızda olumlu bir iyileşle kaydedebildiniz mi?
Merhaba şuan dogum kontrol hapı yazz tablet kullanıyorum. Hapı kullandigim için adet öncsi kahve rengi akıntılarım olmuyor. Kalınlaşma devam ediyor mu bilmiyorum hap belki fayda etmiştir kontrola gitmedim

Bende bu sekilde adet görüyorum yıllardır. Hicbir problem yok bazen kistler olabiliyor adetle atılan. Doktora anlattıgımda bazı bayanların böyle olur dedi korkulacak bir seyin olmadgnı söylemisti

Bende bu sekilde adet görüyorum yıllardır. Hicbir problem yok bazen kistler olabiliyor adetle atılan. Doktora anlattıgımda bazı bayanların böyle olur dedi korkulacak bir seyin olmadgnı söylemisti
Ben hep hamileliğe engel bir durumdan kaynaklı diye korkuyordum ama çok şükür şimdi gebeyim. Sanırım insanlar kendinde olmayanı görünce karşısındakini de korkutuyorlar ben kime desem leke ile başlar adetim aaa doktora git AA neden acaba falan oluyorlardı. Olumsuz yorum alınca insan da korkuyor tabii.

Polipler oncesinde gotunmemis miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…