Adetin leke ile başlaması

Açıklanamayan infertilite canım. Hangi doktora gittiysek fıstık gibi diyor. Hiç ilaç kullanmadan 17 mmlik yumurtam oluyordu ya. Çok koruunduk biz ondan bence. Bence doktorlara bırakma mutlaka bir an önce başlayın. Ben de hep öyle dedim aman ne olacak bu ay olur öteki ay olur bı baktım iki sene olmuş ama cokkkkkkk yıprandım okadar yıprandım ki keşke diyorum daha önce baslasaydik. Tabiki sen bilirsin acelem yok diyorsan bekle inşallah kendiliğinden olur öyle olan da çok var ama benim tecrübelerim bu şekilde canım.

Kısırlık sorunu o kadar yaygınlaştıki insanlar korkar hale geldi. Ben tedavi oluyorum. Hastaneler ana baba günü. Özel bile cok kalabalık. Doktorlar hastaları tanımıyor bile dosyadan tanıyor. Allah kimseyi bu durumlara düşürmesin. Stres yapmayın çok erken sizin

Anladım, yumurtlama döneminde mi kanamanız oluyor peki arada ekstra olarak. Yani acelem yok diyemem şöyle ki çok kaygılı olduğum için geçen her ay beni çok yıpratıyor. Ama henüz 4 aylık deneme ile tedavi bana da erken geliyor çünkü tedavi de bir Stres. Keşke demeyin sizde vakti zamanı değilmiş belki, tedavi olsaydı da olamayacaktı demek ki. Her şey nasip. Yeni mi başladınız tedaviye?

Aynı şekilde benimde sebepsiz herşey çok iyi görünüyor. 2 yıl beklettikler keşke beklemeseydim

Evet öyle bir çağa denk geldik ki. Her şeyin hormonlusu, katkılısını yiyoruz. Ben elimden geldiğince sağlıklı beslenmeye başladım mesela şeker bile yemiyorum ama yendiğim meyve biliyorum ki hormonlu. En azından çabalıyorum demek için sağlıklı besleniyorum. Doğru doktora sonuçları göstermeye gittim hemen unutmuştu beni. Amin kimseyi düşürmesin, çok zor. İnşallah yapmamaya çalışacağım. Allah sizi de evlat sahibi yapsın en kısa zamanda inşallah

Evet iyi yapıyorsunuz. Kesinlikle paketli işlenmiş hiç birşey yememek lazım. Kafeinden, stresten uzak durmak gerekiyor. Bol su içmek ve yürüyüş yapmak kandaki oksijeni artırıyor

Evet ovulasyon kanaması muhtemelen. Ben anneme cekmisim. Yoğun kanamalarim oluyor. Koca bir paket pedi bitirirdim evlenmeden. Şimdi yarıya düştü annem hamileyken de adet görmüş o da ayrı konu ama üç hamilelik geçirmiş biri kurtaj diğerleri sağlam ve sorunsuz. Valla ben hamilelik düşünmeden altı ay önce tüm testleri yaptırdım folik asit mi dersin demir mi hepsini tam takım fulledim başlamadan önce. Sonra başladık çalışmalara ama ne heyecan ilk kez içime boşaldı eşim çok tuhaf ve güzeldi. Sonra testte negatif. Aman olsun öteki ay yine aynı heyecan. Öteki ay yine aynı derken bir de baktık altı ay geçmiş hemen klomen ovitrelle. Sonraki ay yine aynı. Sonraki ay femara ovitrelle sonraki ay yine ayni. Bu böyle bir yıl sürdü. Sonra araya korona girdi hsg yaptiramadim. Neyse temmuzda yaptırdım sağda az bir yapışıklık var ama sorun olmaz açıldı zaten dediler üç ay bir deneyin çok yüksek ihtimal hamile kalırsın. Of nasıl mutluyum kesin o yapışıklıktan diye diye dört ay gecti ve ilk aşılama yapildi bugün. İşte bu benim hikayem. Şuan beklemedeyim. Allah kimseyi o kapılara düşürmesin. O iğneleri her yaptığımda için kan ağlıyor. İnşallah buradaki herkese rabbim hayırlısını verir. Amin diyenlerin de duasını kabul eder

Evet iyi yapıyorsunuz. Kesinlikle paketli işlenmiş hiç birşey yememek lazım. Kafeinden, stresten uzak durmak gerekiyor. Bol su içmek ve yürüyüş yapmak kandaki oksijeni artırıyor
Stres harici hepsini yapıyorum ama o stresi bir türlü terk edemiyorum. Bir uzmandan destek almayı bile düşünüyorum. Çok yıpratıyorum kendimi. Peki sizler ekstra takviye kullanıyor musunuz? Kullandınız mı? Ben arı sütü karışımı sipariş ettim bu ay deneyeceğim.

Ah gözlerim doldu okurken. Yani o umut o anne olma heyecanınızı o kadar yürekten anlıyorum ki aminn diyorum inşallah sizde bizler de en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.

Ve evet benimde kanamalarım yoğun. Yumurtlama zamanında kanamam da olur arada

Ah gözlerim doldu okurken. Yani o umut o anne olma heyecanınızı o kadar yürekten anlıyorum ki aminn diyorum inşallah sizde bizler de en yakın zamanda hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize.
Amin canım amin hayırlısı olsun. Tabi bu arada eşimin de testler yapılıyor iki ayda bir semen testi her ne haltsa onun da sonuçlar güzel hiçbir engel yok. Açıklanmıyor. Onun da morali bozuluyor. Bu böyle gitti. Etrafımizda hamile kalanları hiç söylemiyorum bile. Benden sonra evlenip yil dönümü olmadan doğuracak eltim. Tabi bizim yasantimiz daha farklı fikirlerimiz vs. Çocuk yapmak için yapanlardan onlar. Biz doğru zamanı bekledik hep ya da doğru olduğuna inandığımız. Neyse senin içini kararttim innnsallah sen hicbirini yaşamadan sağlıkla bebisine kavuşursun canım

Arı sütü polen propolis karışımı ve prowoman diye bı takviye siparişi verdim. Doktorlar öneriyor zaten bu takviyeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…