Evet ovulasyon kanaması muhtemelen. Ben anneme cekmisim. Yoğun kanamalarim oluyor. Koca bir paket pedi bitirirdim evlenmeden. Şimdi yarıya düştü
annem hamileyken de adet görmüş o da ayrı konu ama üç hamilelik geçirmiş biri kurtaj diğerleri sağlam ve sorunsuz. Valla ben hamilelik düşünmeden altı ay önce tüm testleri yaptırdım folik asit mi dersin demir mi hepsini tam takım fulledim başlamadan önce. Sonra başladık çalışmalara ama ne heyecan ilk kez içime boşaldı eşim çok tuhaf ve güzeldi. Sonra testte negatif. Aman olsun öteki ay yine aynı heyecan. Öteki ay yine aynı derken bir de baktık altı ay geçmiş hemen klomen ovitrelle. Sonraki ay yine aynı. Sonraki ay femara ovitrelle sonraki ay yine ayni. Bu böyle bir yıl sürdü. Sonra araya korona girdi hsg yaptiramadim. Neyse temmuzda yaptırdım sağda az bir yapışıklık var ama sorun olmaz açıldı zaten dediler üç ay bir deneyin çok yüksek ihtimal hamile kalırsın. Of nasıl mutluyum kesin o yapışıklıktan diye diye dört ay gecti ve ilk aşılama yapildi bugün. İşte bu benim hikayem. Şuan beklemedeyim. Allah kimseyi o kapılara düşürmesin. O iğneleri her yaptığımda için kan ağlıyor. İnşallah buradaki herkese rabbim hayırlısını verir. Amin diyenlerin de duasını kabul eder