- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Fena değil değerler. Pcos var sanırımKızlar benim sonuçlara bakar misiniz rica etsem. Yarın doktora göstercem. Rahim temiz kist yok dedi bugün adet 3. Günüde yaptım. Bide ben ilaçsız adet olmuyorum ilk adet olduğundan beri
Kızlar benim sonuçlara bakar misiniz rica etsem. Yarın doktora göstercem. Rahim temiz kist yok dedi bugün adet 3. Günüde yaptım. Bide ben ilaçsız adet olmuyorum ilk adet olduğundan beri
Herkeste bakmıyorlar ona pcos olanlarda kıllanma sorunu olanlarda bakıyorlar. Ya da özellikle istersen. Yani yüksekliğinde belirti veren bi hormonCanım çok anlamadım ben
Bende 3.günü yaptırdım ama bende testosterona bakılmadı yada bakıldı mı ismi mi farklı acaba ? :/
Herkeste bakmıyorlar ona pcos olanlarda kıllanma sorunu olanlarda bakıyorlar. Ya da özellikle istersen. Yani yüksekliğinde belirti veren bi hormon
Bal tarçın çörekotu kürü nasıl canım tarifini verebilir misin ben de deneyimYanlış kalmış aklımda pardon sizin prolaktin düşükmüş bende 1 ay incir yaptım 24 falan oldu prolaktin, sonra daha içmeye korktum bal tarçın çörekotu yaptım bi ay da o ay estradiol 55 olmuştu tahlilde peşinden hamile kaldım
Yanlış kalmış aklımda pardon sizin prolaktin düşükmüş bende 1 ay incir yaptım 24 falan oldu prolaktin, sonra daha içmeye korktum bal tarçın çörekotu yaptım bi ay da o ay estradiol 55 olmuştu tahlilde peşinden hamile kaldım
Evet oluyorKeşke bende isteseydimbu hormon yüksekse gebeliğe engel oluyır mu prki
12 silme tatlı kaşığı çörekotu (teze çekilmiş)Bal tarçın çörekotu kürü nasıl canım tarifini verebilir misin ben de deneyim
Çok düşük değil ama yükselse süper olur bi 50-60 olsaCanım benim estrodiol 25 çıktı düşük mü bu sonuç acaba
Çok teşekkür ederim12 silme tatlı kaşığı çörekotu (teze çekilmiş)
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Bunları karıştırıp adetin 2nci günü başlayıp 12 gün sabah aç karnına 1 kaşık yiyorsun
Sen ne yap biliyor musun boşver o takviyeyi. O günlük yaşantı için. E vitamini al eczaneden eşin de sende için. Bi de bal tarçın çörekotu yap. E2 yükselsin biraz.Kızlar doktora gösterdim sonuçları hormonlar temiz hayet güzel dedi. Şimdi karbonhidratli ürünlerden uzak dur dedi. Bide vitamin destekli beslen. Ben takviye edici gıda istedim pro women verdi. Bide çok pahalı,Düzen li adet olmak istiyorum altı üstü. Sadece tüylenme ve adet gecikmem var diye sana polikistik diyebilirim dedi ama sonuçların güzel dedi
E vitamini hangisi eczaneden dediğin. Kız Düzen li adet olmaz sa zaten gebelik şansında azalmiyor muSen ne yap biliyor musun boşver o takviyeyi. O günlük yaşantı için. E vitamini al eczaneden eşin de sende için. Bi de bal tarçın çörekotu yap. E2 yükselsin biraz.
Evet azalıyor maalesef. Yani azalıyor derken yumurtlamayı yakalamak zor oluyor. Düzensiz adeti olanlarda yumurtlama takibi yapmayın diyorum ben çok yoruyor çünkü. 2 günde bir ilişki olunca denk gelmeme şansı olmuyor. Ben evicap marka almıştım eczaneden e vitamininiE vitamini hangisi eczaneden dediğin. Kız Düzen li adet olmaz sa zaten gebelik şansında azalmiyor mu
E2 yi yükseltmek için e vitamini mi almak laozmEvet azalıyor maalesef. Yani azalıyor derken yumurtlamayı yakalamak zor oluyor. Düzensiz adeti olanlarda yumurtlama takibi yapmayın diyorum ben çok yoruyor çünkü. 2 günde bir ilişki olunca denk gelmeme şansı olmuyor. Ben evicap marka almıştım eczaneden e vitaminini
Yok e2’yi yükseltir mi onu bilmiyorum ama doktorlar doğurganlığı arttırmak için e vitamini öneriyor. Kadında yumurtlama kalitesini erkekte sperm kalitesini arttırıyormuş. Ya da e vitamini içeren besinleri de tüketmek olur sanırımE2 yi yükseltmek için e vitamini mi almak laozm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?