Gebeliğe Hazırlık Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim sonuçlara bakar misiniz rica etsem. Yarın doktora göstercem. Rahim temiz kist yok dedi bugün adet 3. Günüde yaptım. Bide ben ilaçsız adet olmuyorum ilk adet olduğundan beri

Eklentiler

• 20200302_162640.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 59
  • 20200302_162609.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar benim sonuçlara bakar misiniz rica etsem. Yarın doktora göstercem. Rahim temiz kist yok dedi bugün adet 3. Günüde yaptım. Bide ben ilaçsız adet olmuyorum ilk adet olduğundan beri
Fena değil değerler. Pcos var sanırım

Canım çok anlamadım ben
Bende 3.günü yaptırdım ama bende testosterona bakılmadı yada bakıldı mı ismi mi farklı acaba ? :/

Canım çok anlamadım ben
Bende 3.günü yaptırdım ama bende testosterona bakılmadı yada bakıldı mı ismi mi farklı acaba ? :/
Herkeste bakmıyorlar ona pcos olanlarda kıllanma sorunu olanlarda bakıyorlar. Ya da özellikle istersen. Yani yüksekliğinde belirti veren bi hormon

Bal tarçın çörekotu kürü nasıl canım tarifini verebilir misin ben de deneyim

Canım benim estrodiol 25 çıktı düşük mü bu sonuç acaba

Bal tarçın çörekotu kürü nasıl canım tarifini verebilir misin ben de deneyim
12 silme tatlı kaşığı çörekotu (teze çekilmiş)
10 çay kaşığı tarçın
10 yemek kaşığı bal
Bunları karıştırıp adetin 2nci günü başlayıp 12 gün sabah aç karnına 1 kaşık yiyorsun

Kızlar doktora gösterdim sonuçları hormonlar temiz hayet güzel dedi. Şimdi karbonhidratli ürünlerden uzak dur dedi. Bide vitamin destekli beslen. Ben takviye edici gıda istedim pro women verdi. Bide çok pahalı, Düzen li adet olmak istiyorum altı üstü. Sadece tüylenme ve adet gecikmem var diye sana polikistik diyebilirim dedi ama sonuçların güzel dedi

Sen ne yap biliyor musun boşver o takviyeyi. O günlük yaşantı için. E vitamini al eczaneden eşin de sende için. Bi de bal tarçın çörekotu yap. E2 yükselsin biraz.

Gebelikten önce adet düzensizliği benim için daha önemli diyorsan hayıt tohumu iç. Ben e2 bu değerlerdeyken 35 günde bir adet oluyordum. Ama ilk adet olduğum günden beri böyleydi. Göğüslerim de gelişmedi bu yüzden. Sonra yükseldikçe 28 günde bir oldum. Sonra hamile kaldım zaten. Bu hormon yumurta geliştiren hormon. Düşük olunca yumurtlama tam gelişmeden olabiliyor. Daha uzun süreli siklus ve daha kısa süreli kanamaya da neden oluyor

Sen ne yap biliyor musun boşver o takviyeyi. O günlük yaşantı için. E vitamini al eczaneden eşin de sende için. Bi de bal tarçın çörekotu yap. E2 yükselsin biraz.
E vitamini hangisi eczaneden dediğin. Kız Düzen li adet olmaz sa zaten gebelik şansında azalmiyor mu

Doktor zaten alma dedi ben çok istedim. Dedi beslenme şeklini değiştir ve ıyi beslen dedim adet ne olcak o zaman doğum kontrol kulan dedi bende ıyi de 8 yıldır kullanıyorum dedim hiç değişen bisey yok

E vitamini hangisi eczaneden dediğin. Kız Düzen li adet olmaz sa zaten gebelik şansında azalmiyor mu
Evet azalıyor maalesef. Yani azalıyor derken yumurtlamayı yakalamak zor oluyor. Düzensiz adeti olanlarda yumurtlama takibi yapmayın diyorum ben çok yoruyor çünkü. 2 günde bir ilişki olunca denk gelmeme şansı olmuyor. Ben evicap marka almıştım eczaneden e vitaminini

E2 yi yükseltmek için e vitamini mi almak laozm

E2 yi yükseltmek için e vitamini mi almak laozm
Yok e2’yi yükseltir mi onu bilmiyorum ama doktorlar doğurganlığı arttırmak için e vitamini öneriyor. Kadında yumurtlama kalitesini erkekte sperm kalitesini arttırıyormuş. Ya da e vitamini içeren besinleri de tüketmek olur sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…