• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gebelikten önce adet düzensizliği benim için daha önemli diyorsan hayıt tohumu iç. Ben e2 bu değerlerdeyken 35 günde bir adet oluyordum. Ama ilk adet olduğum günden beri böyleydi. Göğüslerim de gelişmedi bu yüzden. Sonra yükseldikçe 28 günde bir oldum. Sonra hamile kaldım zaten. Bu hormon yumurta geliştiren hormon. Düşük olunca yumurtlama tam gelişmeden olabiliyor. Daha uzun süreli siklus ve daha kısa süreli kanamaya da neden oluyor

Canım e vitamini tavsiyen bizim için miydi 🤗
Benim estrodiol hormonu nelerle yükselebilir
İncir fayda eder mi mesela
Bal tarçın çörekotu mu yemeliyim yoksa
Hiç.bişryi düzgün yapamıyorum yaa nolcak benim bu halim :olamaz: :bicak: :KK64:

Canim ben e2 bi ara düstü. Şuan 40
20 ye kadar düsmüstü normalde yuksek seyrederdi.
Hayit cok iyi bilgin olsun.
Birde hergun ceviz badem muz vs ye guzel beslen onlar sana takviye olur.

Canim ben e2 bi ara düstü. Şuan 40
20 ye kadar düsmüstü normalde yuksek seyrederdi.
Hayit cok iyi bilgin olsun.
Birde hergun ceviz badem muz vs ye guzel beslen onlar sana takviye olur.

Çok sağol canımm :KK68:
O kadar çok şey yapmak istiyorum ki
Bi arkadaşım mutlaka incir yapmalısın diyor
Testerediişi aslanpençesi çayı çok iyi.diyenler var
Hayıt tohumu sanırım bu dediğin de

Onu yapayım bunu yaoayım diyorum sonuç hiçbirini yapmadı :KK64::olamaz::110:

• Komik
Reactions: H M

Canim hayit tek başina herseye yetiyor emin ol. Duzenli kullanildiginda..
Haha seninde kafan karisti biliyorum :))
Sira sira yaparsin artik. Genellik hayit herkesin hormonunu duzenliyor düsuk olani yukseltiyor yuksek olani düsurdütuyor..
Digerleride faydali tabiki ama genel kapsamli bitki hayit cogunlukla :)
Digerler tek hormonlar uzerine fayda saglar sanirim. Onlarida icmistim.
Senin işin de zor :D

Evet e vitamini kullanabilirsiniz. Çocuk isteyen herkes kullanmalı bence. İncir kürü de yapabilirsin de o hem meşakkatli hem prolaktini yükseltebiliyor. Bal tarçın çörekotu daha iyi riski yok

Canim hayit tek başina herseye yetiyor emin ol. Duzenli kullanildiginda..
Haha seninde kafan karisti biliyorum :))
Sira sira yaparsin artik. Genellik hayit herkesin hormonunu duzenliyor düsuk olani yukseltiyor yuksek olani düsurdütuyor..
Digerleride faydali tabiki ama genel kapsamli bitki hayit cogunlukla :)
Digerler tek hormonlar uzerine fayda saglar sanirim. Onlarida icmistim.
Senin işin de zor :KK70:

Aa bunu bilmiyordum canım o zaman hayıt tohumu diye mi alıcam aktardan 🙄
Ev aktara döndü gerçi 😄😄

Bidee nasıl uygulamalıyım 🙄

• Komik

Aynı anda çok şey karışmamalı ama kürle çay içilir sakıncası yok. Ama size tavsiyem yavaş yavaş ilerleyin psikolojik olarak çok yoruyor. İncir kürü ile bal tarçın çörekotu aynı etkiyi yapıyor. Aslan pençesi ile de hayıt aynı hormon düzenleyici.

Evet e vitamini kullanabilirsiniz. Çocuk isteyen herkes kullanmalı bence. İncir kürü de yapabilirsin de o hem meşakkatli hem prolaktini yükseltebiliyor. Bal tarçın çörekotu daha iyi riski yok

Aslında bunu yaptım ama çöreotlarını çektirmeden bala koydupum için midem bulandı yerken öyle dolapta duruyor baya da bi zaman oldu
En iyisi yeniden hazırlamak 😏😏

Aynı anda çok şey karışmamalı ama kürle çay içilir sakıncası yok. Ama size tavsiyem yavaş yavaş ilerleyin psikolojik olarak çok yoruyor. İncir kürü ile bal tarçın çörekotu aynı etkiyi yapıyor. Aslan pençesi ile de hayıt aynı hormon düzenleyici.

Tamda merak ettiğimi cevaplandırmışsın canım Allah razı olsuunn 🤗🤗

O zaman en zahmetsiz olanlarını ve evde mevcut olanı seçersem
Bal tarçın çörek otuyla
Aslanpençesini içsem dengeli olır sanırım 🙄

Aa bunu bilmiyordum canım o zaman hayıt tohumu diye mi alıcam aktardan 🙄
Ev aktara döndü gerçi 😄😄

Bidee nasıl uygulamalıyım 🙄
Aynen karistirmadan yap bitkilerde etkili cok canim ben kullanip hormon testi yaptim kac kere.. hep faydasinj gordum kendi hormonlarimla ilgili 😊
Aktara degilde guvenilir bi yerden ekstratini al ya her aktararada guvenilmiyor. Otunu degilde daha kullanişli sekilde ya sivisini yani meyve ekstratini ya da kapsul sekilde olani al canim daha dozu filan bilindik olur.

Aynen karistirmadan yap bitkilerde etkili cok canim ben kullanip hormon testi yaptim kac kere.. hep faydasinj gordum kendi hormonlarimla ilgili 😊
Aktara degilde guvenilir bi yerden ekstratini al ya her aktararada guvenilmiyor. Otunu degilde daha kullanişli sekilde ya sivisini yani meyve ekstratini ya da kapsul sekilde olani al canim daha dozu filan bilindik olur.

Canım çok sağol bilgilendirdiğin için 😚😚

• Muhteşem
Aslında bunu yaptım ama çöreotlarını çektirmeden bala koydupum için midem bulandı yerken öyle dolapta duruyor baya da bi zaman oldu
En iyisi yeniden hazırlamak 😏😏
Çekmeden olunca işe yaramıyor. Ya da yerken iyice ezeceksiniz ağzınızda. O da diş aralarına giriyor sinir bozucu. Yeniden yapın bence hemen karıştırın bekletmeden

Gönül sen hamile kalinca dugün yapicaz sana 💜 insallah haber verdigin gunler gelir. Hepimizin.

Yaa çok tatlısın 😍😍
İnşallah aynı zamanlarda alırız bu haberii
Geçen ay çoook taktım kafaya yaa deli giniydim bi çekmece gebelik testi attım geçen gün kendime üzüldüm açıkçası ama şimdi daha rahatım çok şükür 🤗🤗

• Beğen
Yaa çok tatlısın 😍😍
İnşallah aynı zamanlarda alırız bu haberii
Geçen ay çoook taktım kafaya yaa deli giniydim bi çekmece gebelik testi attım geçen gün kendime üzüldüm açıkçası ama şimdi daha rahatım çok şükür 🤗🤗
Rahat ol tabiki.. nasibin oldugu gün aslinda tam olmasi gereken gundur sadece biz evhamliyiz.. insallah o gunleride gorucez niyetini guzelce al sifani Rabbimden dileyerek elinden geleni yap insallah.

Back
X