- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Aynen. 50-100 arası ideal. Ben 20’yle 6 ay uğraştım hamile kalamadım. Ne zaman 55’e yükselttim hamile kaldım. Sizinde ya klomen ya da yumurta geliştirici kür kullanmanız gerekiyorDoktor 3.günü gel dedi canım evet 2.günğ daha yoğundu bu e2 nin 30 un üstünde mi olması gerekiyor
Rabbim İnşAllah güzel sonuçlar aldırır ve kucağınızı tez zamanda doldurur
Aynen. 50-100 arası ideal. Ben 20’yle 6 ay uğraştım hamile kalamadım. Ne zaman 55’e yükselttim hamile kaldım. Sizinde ya klomen ya da yumurta geliştirici kür kullanmanız gerekiyor
Değerleriniz gayet iyi, ben de hamile kaldığımda tsh 3.5 civarıydı ilaç kullanmama rağmen. İlaç dozum bir tık yükseldi, hemen düştü tsh.
Amin inşallah, çok teşekkür ederimAyy çok teşekkür.ederimm
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
İncir kürü yaparsanız prolaktin yükselir ama dikkat edin. Ben bal tarçın çörekotu tavsiye ederim. Prolaktin yükseltmiyor oO zaman bi.incir kürü patlatırım bu ay
Geçen ay başaldm ama nasip olmadı
İncir kürü yaparsanız prolaktin yükselir ama dikkat edin. Ben bal tarçın çörekotu tavsiye ederim. Prolaktin yükseltmiyor o
Yanlış kalmış aklımda pardon sizin prolaktin düşükmüş bende 1 ay incir yaptım 24 falan oldu prolaktin, sonra daha içmeye korktum bal tarçın çörekotu yaptım bi ay da o ay estradiol 55 olmuştu tahlilde peşinden hamile kaldım
Aynen olmaz bişey düşükmüş 25 gibi kalmış aklımda yazarken. Çabucak güzel haberler alırsınız inşallah hayırlısıylaYanii incir yapsam sorun olmaz o zmaan
İnciri almıştım çünkü
Her dr vermiyor troid icin ilacı normal diyor benm en son 2 ay önce 2.887 di o bile yüksek dedi hamile kalınca dusuk doz da kullanırsın demistiÇok sağol canım kızlar hepiniz cansınız yaa cevaplar için sağolun
Bana da ilaç veirr belki
Aynen olmaz bişey düşükmüş 25 gibi kalmış aklımda yazarken. Çabucak güzel haberler alırsınız inşallah hayırlısıyla
Her dr vermiyor troid icin ilacı normal diyor benm en son 2 ay önce 2.887 di o bile yüksek dedi hamile kalınca dusuk doz da kullanırsın demisti
Genelde bakılıyor. Kanama üstüne görme olabilir diye sağlama alma amaçlı yani. Bazıları üstüne görmeyi adet sanıyorKızlar bişey sorucam benim bhcg ye niye bakılmış ki zaten adetliyken veriyorum
Hayatımda çıkan en yüksek sonuç bu arada1.20
Genelde bakılıyor. Kanama üstüne görme olabilir diye sağlama alma amaçlı yani. Bazıları üstüne görmeyi adet sanıyor
Onu özellikle söylemek gerekiyor. Bi de her hastanede bakılmıyor ona.Hee anladım canım bişey saha sorabilir miyim
Amh ye bakılmamış acaba ona ayrıyeten mi bakılıyor
Onu özellikle söylemek gerekiyor. Bi de her hastanede bakılmıyor ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?