- 13 Mart 2019
- 14.462
- 52.120
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Bilgim yok ama sorun var. Bu test 2.gün yapılmaz mı. Sadece 3.gün mü yapılıyor
Yok ben yaptırmadım yaptıracağım da merak ettim. Yanlış gün gitmeyim diyeDoktorum 3.günü vermemi söyledi siz 2.gün mü yaptırdınız
2 veya 3 oluyor fark etmiyor bende 2.günü vermiştimYok ben yaptırmadım yaptıracağım da merak ettim. Yanlış gün gitmeyim diye
O zaman tamam teşekkür ederim2 veya 3 oluyor fark etmiyor bende 2.günü vermiştim
Bende yaptıracağım hormon testi nasıl yapılıyor bilgi verirmisinizHerkese selmalar ☺
Kızlar adetin 3.günü olan hormon tahlilini verdim
Şimdi baktım çıkmış
Burada eminim ki tecrübesi olan çok kişi vardır sizce sonuçlarım nasıl çıkmış ?
Şimdiden teşekkür ederim
Bence gayet güzel benim lh fsh den iki katı yüksek çıkmıştı pcodan şüphelendi doktor ama kistim filan yoktu ama ilk denemede hamile kaldım benim değerim yüksek olduğu halde. Sadece tsh çok az yukarda gebelik düşünenler 2.5 altı olması gerekiyor o konudada tecrübeliyim 5 senelik tiroid hastasiyim ayrıca haşimatom ve nodülümde var ama hamile kaldığında değerim 2ydi ilaçlarımı düzenli kullandığım için
Yok ben yaptırmadım yaptıracağım da merak ettim. Yanlış gün gitmeyim diye
Adetin ilk günü sayılıyormu2 veya 3 oluyor fark etmiyor bende 2.günü vermiştim
Sadece troid 2.5 altı olması lazım canım. Benimde öyleydi 4.27ydi doktorum ilaç başlattı şuanda 2.81e düştü 1 ayda. Kafaya takılacak bişey değil
Bende yaptıracağım hormon testi nasıl yapılıyor bilgi verirmisiniz
Tamamen vücutla alakalı bir durum yediklerimizinpek bir etkisi yok metabolizma yavaşlıyor tiroid bezi az hormon salgılıyor o yüzden. Ben daha 16 yaşımdaydım bu hastalıkla karşılaştığımda dediler ömür boyu hap içeceksin ve 5 senedir içiyorum benimki çok yüksekti 57ydi öğrendiğimizde senin değerin ufak dozlarla düzelip hapı bırakabilecegin bir değer gibi duruyorAnladım canım çoook teşekkür ederimtroid neden yüksek çıkar acaba yediklerimizle falan alakalı mıdır
İlk günü yapılmıyor sanırım hiç duymadımAdetin ilk günü sayılıyormu
Evet ben 24 aralık sabah oldum 25 aralık sabah verdim kan ayrıca vajinal muayene ettiAdetin ilk günü sayılıyormu
Tamamen vücutla alakalı bir durum yediklerimizinpek bir etkisi yok metabolizma yavaşlıyor tiroid bezi az hormon salgılıyor o yüzden. Ben daha 16 yaşımdaydım bu hastalıkla karşılaştığımda dediler ömür boyu hap içeceksin ve 5 senedir içiyorum benimki çok yüksekti 57ydi öğrendiğimizde senin değerin ufak dozlarla düzelip hapı bırakabilecegin bir değer gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?