Gebeliğe Hazırlık Adetin 3.günü hormon testi sonuçlarım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tsh normal aralıkta görünüyor cnm ama arkadaşların da yazdığı gibi azcık yüksek gebelik için ama Doktor ilaç verir düzelir cnm merak etme unutma sıkıntı çıksa da çıkmasa da Rabbim ne zaman uygun görürse o zaman gelicek bbeişler dua etmekten başka elimizden bişey gelmez

Sonuclarin gayet iyi.
Insallah hayirli zamanda alirsin haberini..
Bu arada adetin 3.gunu de 2.gunu de veriliyor.

İnşallah canım hepimiz hayırlı zamanda alırız..
Niyeyse çok stres yamışım farkında olmadan
Kendimi suçlu ve sorumlu hissediyor muşum yine farkında olmadan☺ benim bir sorunum varda ondan evladımız olmuyor diye düşünüyordum
Herşey Allahtan tabi oladabilir ama takıntı halinden çıktı sanki içimden
Ne zaman olursa diyorum artık

Rabbim hepimize hangi vakit bizim için doğru ise o vakitte hayırlı vede sağlıklı göz aydınlığı evlatlar nasip etsin

Reactions: H M
Adet kanımı veriliyor gerçekten hiç bilgim yok kusura bakmayın detaylı anlatırmısınız vajinal muayene olmam lazımmı
Hayır adet kanı değil normal kan koldan alıyorlar vajinal daha ayrıntılı olduğu için vajinal baktı benim doktorum daha net sonuç veriyor çünkü ama korkulacak birşey yok oraya yerleştirdiği cihaza jel sürüyor zaten kayıp gidiyor acıtan bir durum söz konusu değil doktorda bakmıyor bile oranıza zaten kanlı durumda üstelik kokuyor ki doktor bir an önce ekrana bakıp çıkıyor

Anladım çoook teşekkür ederim

Aynen öyle canım tevekkülü arttırıcam artık
Bunları da verdim ya rahatladım
Elimizden geleni yaparız takdir Allahtan

Rabbim kendi hazinsinden versin inşallah hepimize

Bende yaklaşık 20 gün önce muayene oldum hemde ultrasonla baktı çok gerildim ilk kez olduğu için
Ultrason aleti acıtmıyor ama speklum denen şeyi ilk soktuğı için canım acımıştı sürüntü aldı çünkü smear testi için

Adetliyken de bakıldığunu duydum ama bana bakmadı sınuçlarla gidicez bakalım
Artık infertilite den devam edicez

Tsh biraz yüksek. E2 de biraz düşük yumurta yeterli olgunluğa ulaşmayabilir bu değerle. Kan verdiğiniz günde bi sıkıntı yok. Ama kanamanın yoğun olduğu bi gün olması gerekiyor 2nci gün genelde en yoğun gün olduğu için o gün yapılır 3ncü günde de olabilir

Aynen öyle canım tevekkülü arttırıcam artık
Bunları da verdim ya rahatladım
Elimizden geleni yaparız takdir Allahtan

Rabbim kendi hazinsinden versin inşallah hepimize
İyi Bi doktor bul cnm şimdi en önemlisi o. Yumurta takibi yaptır eşinin değerlerini de görsün doktor duruma göre tedaviye başlarsınız.

Doktor 3.günü gel dedi canım evet 2.günğ daha yoğundu bu e2 nin 30 un üstünde mi olması gerekiyor

Evet Canm normali 34 üstü diye biliyorum ama gene siz doktorunuza sorun

Tamam canım sağolasın sen diyince baktım da biraz anladığum kadarıyla bu değer bu günlerdr yani adetin 3.günü düşük çıkması normalmiş yani bu değelrde sonra yğkselirmiş buda yumurtanın geliştiğini gösterirmiş yani sanırım öyle

Rabbim İnşAllah güzel sonuçlar aldırır ve kucağınızı tez zamanda doldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…