• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetin 16.günü halen transfer yok

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.752
1.437
63
Merhaba arkadaşlar

Daha önce bir çok defa tüp bebek yaptırdım sorunlar oldu tutmadı şimdi yine başlıyoruz embriyolar var onlar transfer

Adetin 2.günü lucrin depot iğne vuruldum
Bugün adetimin 16.günü ilk kontrol bugün olacak

Baskıladik hormonları panik olma dedi hemşire ama daha önce bu tarihte yaptırmıştık bile transferi.

Süreç bu merkezde farklı ilerliyor tedirgin oldum daha hormon ilaçları verilecek hazırlık yapılacak rahim için sonra transfer olacak nedense içimde bir endişe var alışılmışın dışında yaşıyorum diye heralde.

Bilginiz var mı böyle bir ilerleyişten?

Merhaba arkadaşlar

Daha önce bir çok defa tüp bebek yaptırdım sorunlar oldu tutmadı şimdi yine başlıyoruz embriyolar var onlar transfer

Baskıladik hormonları panik olma dedi hemşire ama daha önce bu tarihte yaptırmıştık bile transferi.

Süreç bu merkezde farklı ilerliyor tedirgin oldum daha hormon ilaçları verilecek hazırlık yapılacak rahim için sonra transfer olacak nedense içimde bir endişe var alışılmışın dışında yaşıyorum diye heralde.

Canım banada devlet hastanesinde adetin 2.günü lucrin depot 3.75 göbekten vuruldu. Bana adet olunca gel dediler. Bende bilmiyorum ne zaman olurum ve sonrasında transfer aşamasına mı geçilir. Yalnız şunu biliyorum. Rahim duvarı için estrofem başlanıyor. Birde coraspirin.Ayrıca progestan fitil e de başlanıyor sanırım. Tabi pıhtılaşma varsa oxsapar tarzı göbekten iğne. Beraber başladığım arkadaşlarım söyledi. Ona lucrin yapılmadı

Merhaba arkadaşlar

19.gün transfer olmuştum ben. sakin olun. doktorunuza güvenin. süreci ona bırakın

Back