ADETİMİN 5. GÜNÜ OVULASYON TESTİM POZİTİF!!!!!!!

rabiabuse1500

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
9
1
1
32
Kızlar adetimin 5. Günündeyim sadece lekelenmem var şu an tam olarak bitmiş değilim. 6.7. güne kadar son günlerde genelde lekelenme tarzında adet oluyorum. Tamamen öylesine yaptığım ovulasyon testim pozitif çıktı sanırım. Lütfen bakar mısınız çok acil. Adet dönemimdeyken nasıl yumurtlarım??? Ve bu dönemde birliktelik yaşayamam nasıl olucak başına böyle bir durum gelen var mı?

Eklentiler

• 1000076837.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 33
Pozitif değil. Henüz yumurtlamamışsınız. Adetten sonra zaten yavaş yavaş yumurtlamaya hazırlıyor vücut kendini. Normal bir görüntü yani. Testi hergün tekrarlayın 1 hafta-10 gün içinde pik yakalarsınız zaten

Peki yumurtlamayı tutturduğumuz zaman bebek kesin oluyor mu herhsngi bir sağlık problemim uok Yeni gittim doktora her şeyim olması gerektiği gibi

Peki yumurtlamayı tutturduğumuz zaman bebek kesin oluyor mu herhsngi bir sağlık problemim uok Yeni gittim doktora her şeyim olması gerektiği gibi
Tabiiki öyle bir garanti yok canım. Ulaşam spermin kalitesi, rahmin sağlığı, yumurtanın kalitesi, vücudun stres seviyesi vs vs birsürü durum var. Sadece tutma ihtimali açısından en yüksek dönemdir yumurtlama günleri. Çünkü yumurta her döngüde 1 kez (nadiren 2) atılıyor. O günler kaçtıktan sonra hamile kalmanız olasılıksız oluyor her döngü için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…