- Konu Sahibi ifsumnadial
-
slm canım kesinlikle bende senin durumundayım ama test yaptırmadım benim bugün 8 gün doldu 1 haftadır regl olmayı bekliyorum tık yok bendede yarın da olmazsam idrar testi yaptıracağım nasıl meraklanmadın test yaptırmadın dediğini duyar gibiyim valla bende bilmiyorum bizde 3 aydır deniyoruz her ay hamileyim sanıyorum sonra hüsran oluyor o yüzden kendimi kaptırmadım bu ay bakalım ama hiç bu kadar gecikmemişti reglim haberleşelimmm:bbo:
benimde 8 gün geçti olacakmışım gibi hissediyorum hala tık yok korkuyorum hamile olursam diye 13 aylık oğlum var dua edin inşallah değilimdir test yapmaya da korkuyorum ya çıkarsa diye:çok üzgünüm:
canım benım Rabbim inş.gonlune gore verır.eger hamıleysende sıkma canını o da kısmetıyle gelır.herseyın hayırlısını dılemek gerekıyoooo:Saruboceq:
biz hamıle kalmak için uğrasıyoruzzz :çok üzgünüm: ama olmuyoooooooooo
ya kızlar ben hala regl olmadım ya.
belim çok agrıyoooo .olacakmısım gıbı ama olmuyoda
ıyıce kafayı yıyecem ya......
bı yarın olsada hemen doktora gıtsemmmm yada regl olsamda bu dertten kurtulsammmsenağlama
heavenly üzülme canim sen git gene doktora neden geciktigini ögren bundan sonra ne yapilabilir lütfen moralini yüksek tut bizler kendimizi böyle üzersek cökersek bebegimiz hic olmaz gezicez alisveris yapicaz arkadaslarimizla bulusucaz kocalarimizla güzel vakit geciricez gülecegiz kesinlikle aglamak üzülmek yok gercekten moralimizi cok yüksek tutmamiz gerekiyoki hamile kalalim düsünsene bebegimizin ruhu suanda hazir sadece bedene ihtiyaci var ve belkide bizi görüyo böyle cökük oldugumuz icin gelmek istemiyo kim bilir birde tam tersini deniyelim arkadaslar kendimizi baska seylere odaklayalim napalim yani bu ay olmadiysa birdahaki ay o olmadiysa öbür ay bu sene olmadiysa birdahaki sene illaki olacak cocugumuz üzme kendini lütfen...hadi sen simdi doktora git ve bundan sonra ne yapilabilir onu konus belki sana bana verdigi gibi hap verir ve tutar bellimi olur bu isler kendini salma lütfen...hadi bakalim moralin düzelmis sekilde gelmeni bekliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?