Ayyyy çok olmuş Can'ım ya Allah sabır versinAğustos da 3 yil olucak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyyy çok olmuş Can'ım ya Allah sabır versinAğustos da 3 yil olucak
Amin canim amin seninkiAyyyy çok olmuş Can'ım ya Allah sabır versin
Benim biraz karışık oldu ama kaybettim şimdi bi daha denemeye çalışıyorumAmin canim amin seninki
Hayirlisi olsun canım hepimiz içinBenim biraz karışık oldu ama kaybettim şimdi bi daha denemeye çalışıyorum
Amin hayırlısı olsun inşallahHayirlisi olsun canım hepimiz için
HİÇTE ERKEN DEME BENDE ŞÜPHELENDİM TEST YAPTIRDIM KAN TESTİ HAMİLELİK VAR HENÜZ 5-6 GÜNLÜK DÜŞÜN YANİKizlar cilginlar gibi mide eksimesi var dun geceden beri ilk kez boyle oluyorum ama supheli iliskimin uzerinden henuz 5gun gecti bu kadar erken belirti imkansiz diye dusunuyorum ve ince ince kasiklarin sizliyor 2 gundurr
Öylemi diyorsun yaa. Valla arada kaldim bu ay uzulmek istemiyorumm cok kasık agrim var insallah adetim yaklasiyor diye degildir. Idrar testide yapmismiydin canm senHİÇTE ERKEN DEME BENDE ŞÜPHELENDİM TEST YAPTIRDIM KAN TESTİ HAMİLELİK VAR HENÜZ 5-6 GÜNLÜK DÜŞÜN YANİ
Peki sen neyden suphelendinHİÇTE ERKEN DEME BENDE ŞÜPHELENDİM TEST YAPTIRDIM KAN TESTİ HAMİLELİK VAR HENÜZ 5-6 GÜNLÜK DÜŞÜN YANİ
2 3 gündür belimde ağrı oldu şiddetli değil ama ağrı vardı adetimde hiç geçikmez erken olur ama 1 gün bile geç olmaz 1 gün adet geçikince test yaptım pozitif çıktı sonra kan testi yaptırdık dün akşam hamileyim ama çoook yeniPeki sen neyden suphelendin
MİRATECH diye test aldım çok ucuz bişeydi ama bildi hemde 1 hafta bile olmadanÖylemi diyorsun yaa. Valla arada kaldim bu ay uzulmek istemiyorumm cok kasık agrim var insallah adetim yaklasiyor diye degildir. Idrar testide yapmismiydin canm sen
Üzülme cnm bnm allah ne zaman derse o zaman olacak,canını sıkma bide adetin geçsin belli olmuyo diyolar bazen benimde adet günüm bugün iki kere test yaptm çıkmadı bekliyorumKizlar cok uzgunum ya of adetime 4 gun kaldi ultra erken gebelik testi aldim ayna gibi net tek cizgi of cok.bunaldim artik gercekten aglama komasina girecem 10 gundur geceleri dis agrisindan agliyorum cok.inandigim.icin ilacta icemedim.tam.bir hayal.kirikligiEki Görüntüle 1975859
arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?
Kizlar cok uzgunum ya of adetime 4 gun kaldi ultra erken gebelik testi aldim ayna gibi net tek cizgi of cok.bunaldim artik gercekten aglama komasina girecem 10 gundur geceleri dis agrisindan agliyorum cok.inandigim.icin ilacta icemedim.tam.bir hayal.kirikligiEki Görüntüle 1975859
İnşallah istediğin sonuçturKızlar bende multikistik vardı doktor kontrolünde öğrendim bu yüzden arar ara reglim düzensiz oldu. Soğan kuru yaptım geçen ay flan biraz düzeldi hatta bu ay bekledigimden biraz erken geldi.
Sorum şu kızlar suan reglim çok ağrılı özellik sağ yumurtalık bacağıma kadar ve Karnım midem aşırı bulanıyor 3 gündür midem kazinmis gibi uyanıyorum çok midem bulanıyor. Ve Afedersiniz ama uzun zamandır gormedigim kadar kırmızı aşırı akıntı m var. Sizce bunlar geç döllenme olabilirmi veya geçen ki soğan kurunun etkileri mi
Lütfen bilen cevap versin kızlar aklım karışık
Aminİnşallah istediğin sonuçtur