- 11 Kasım 2015
- 96
- 19
- 30
Normal evde test yapdinmimerhaba canım. benımde bugun 11.gunum. 2-3 gundur agrım oluyo ama adet agrısı degıl. cok merak edıyorum tuttu mu dıye. kan sonucunu paylasırsan sevınırım. ınsallah poztıf sonuc cıkar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal evde test yapdinmimerhaba canım. benımde bugun 11.gunum. 2-3 gundur agrım oluyo ama adet agrısı degıl. cok merak edıyorum tuttu mu dıye. kan sonucunu paylasırsan sevınırım. ınsallah poztıf sonuc cıkar :)
Fotografi Flasini ac oyle cekkeske senın gıbı bellı cıksaa bnmkı fotoda cok zor bellı oluyo yok gıbı
Aaa gercekdenmi ama bnde akinti felan yok sadece sol kasigim agriyo[/QUOTE]Bende de "sultan2626, post: 43512446, member: 716381"]Evet hamilesiniz yeni olduğu için silik çıkmış benimde öyle olmuştu hayırlı olsun
Belli oldumu canimBence de hamilesin cnm. Bende test yaptırdım kan. Yarım saate belli olacak dualarinizi bekliyorum
Hamile olabilirşin erkenyapmissin testi afetinselamlar kizlar
ne olur yardim.... cok kötüyüm.. ben tatildeyken tuhaf bi adet oldum .. kesin hamielyim sandim mide bulantisi kokular falan cok kötü oldum ve derken bir kac gün sonra önce kahve rengi bi kan geldi sonra o kan pembeye Döndü ve cogaldi.. ve bir kac gün sonra normal adet oldum.. yani adetim bes günken nerdeyse sekiz gün sürdü , ve herzamankinin tam tersi olarak azdan coga adet oldum.. neyse adetten on üc gün sonra esimle iliskiye girdikk..
suan Garip bi sekilde hamileligin tüm belirtilerini tasiyorum adetimede bes gün var.. ama idrar testi negatif cikti.. önce kasik batmalari basladi, sonra gögüslerim silikonlu misali sisti uclarinda pütürlesti kenearlainda sivilceler cikti.. bel agrisi bas agrisi mide yanmasi mide bulantisi koku hassasiyeti, vajinal Beyaz akinti.. ( yerlesme kanamasi sandigim kahve rengi kana benzer bi akinti oldu).. istahsizlik.. yagli yiyceklerden bazi yiycekleri görmekten bile tiksinti.. kizlar anlayacaginiz hamileligin otuz belirtisi varsa hepsini yasadim yasiyorum.. ama idrar testim adete bes gün var ve negatif yanilabilirmi acil cevapppp ne olur ((((((((((((((
selamlar kizlar
ne olur yardim.... cok kötüyüm.. ben tatildeyken tuhaf bi adet oldum .. kesin hamielyim sandim mide bulantisi kokular falan cok kötü oldum ve derken bir kac gün sonra önce kahve rengi bi kan geldi sonra o kan pembeye Döndü ve cogaldi.. ve bir kac gün sonra normal adet oldum.. yani adetim bes günken nerdeyse sekiz gün sürdü , ve herzamankinin tam tersi olarak azdan coga adet oldum.. neyse adetten on üc gün sonra esimle iliskiye girdikk..
suan Garip bi sekilde hamileligin tüm belirtilerini tasiyorum adetimede bes gün var.. ama idrar testi negatif cikti.. önce kasik batmalari basladi, sonra gögüslerim silikonlu misali sisti uclarinda pütürlesti kenearlainda sivilceler cikti.. bel agrisi bas agrisi mide yanmasi mide bulantisi koku hassasiyeti, vajinal Beyaz akinti.. ( yerlesme kanamasi sandigim kahve rengi kana benzer bi akinti oldu).. istahsizlik.. yagli yiyceklerden bazi yiycekleri görmekten bile tiksinti.. kizlar anlayacaginiz hamileligin otuz belirtisi varsa hepsini yasadim yasiyorum.. ama idrar testim adete bes gün var ve negatif yanilabilirmi acil cevapppp ne olur ((((((((((((((
Zeliyapmışsınt: 43515737 .!.:Hamile olabilirşin erkenyapmissin testi adetin 2 gün geçsin öyle yap büyük ıhtimal hamilesindir bende 2 gün geçti öyle yaptım silikte olsa çift çizgi cikti
İnşallah hamilesindir ama idrar testini hem erken yapmışsın hemde güvenme bence direk kan testi yaptırselamlar kizlar
Hayirli olsun cnm tebrikler hamilesin benimde öyle çıkmıştı sen yinede kan testi yaptıracak hemenHamile olabilirmiyim
Senddki brlirtiler bende var bu ay hic boş gecmedim adete bi hafta var kasik bel agrisi mide yanmasi gaz sorunu ne ararsan var evdeki işler oyleduruyo kipirdatamadim kendimi26 ekimde eşimle birleşim yaşadım ama ertesi gün ella içtim 29 ekimde adet kanaması gibi olmasa da kanamam oldu ve 7 gün sürdü şuan miğde yanmaları eklem ağrıları yaşıyorum ve bağırsak problemide yaşamaya başladım geceleri uyuyamıyorum sabahları uyanamıyorum garip bir yorgınluk içindeyim sizce hamilemiyim test yapsam belli olur mu
selam kizlar, günüm tam bes gün gectikten sonra ic camaasirimda kahve rengi lekelenme oldu.. yerlesme kanamasidir derken aksama normal adet gibi olmaaya basladim .. dün ve bugün normal adet olur gibi adet oluyorum ama bu seferde beni baska korku Aldi.. madem hamile degildim karinim ve alt karnim sisti, adet gecikti, gögüsler sisti hatta dün gögüs ucu bile morardi.. bu Kadar belirti neydi, yada Allah etmeye baska bi hastaligin mi belirtisi , cok kokuyorum kizlar ne simdi bu .. psikolojik desem bu Kadar mi psikoljik? karnimda o cizgi bile hafiften belirdi.. ama suan adet oluyorum Hemde yogun adet.. yarin doktora gitcem bakalim ne diycekİnşallah hamilesindir ama idrar testini hem erken yapmışsın hemde güvenme bence direk kan testi yaptır
bende gecen ay çatlatma iğnesi vuruldum ama olmadı bu ayda 16 kasımda adetim biti sonra eşmle ilişki yasadık şimdiler de oturduğum yerde baş dönmesi sık idrara çıkma sag kasıkta ağrı uykusuzluk halsizlik üşümeve baş ağrısı gibi belirtiler var ayın 10 u gibi adet olmam gerekiyor sizce bu belirtiler nedir daha önce hiç baş dönmesi yaşamadımSenddki brlirtiler bende var bu ay hic boş gecmedim adete bi hafta var kasik bel agrisi mide yanmasi gaz sorunu ne ararsan var evdeki işler oyleduruyo kipirdatamadim kendimi
Olabilir başka belirtin var miMerhabalarrrrrr yumurtlama gününün üzerinden6 gün geçti bu ay hicbir günü kacirmadim ama yumurtlama doneminde daha dikkatliydim.2 gündür kask ve bel agrisi yaşıyordum adet olacak gibi lavaboya gittim peceteye çok açık pembemsi bisey geldi acaba yerleşme kanaması midir adetime 7 gün var
Baş dönmesi mide bulantisi da var bulanti fazla değil ama bas donmesi baya var ha bide mide yanmasiOl
Olabilir başka belirtin var mi
Üzülme geleceği zamanı biliyordur dua et ümidini kaybetme benim 4.ayım bu ay 3 ay boyunca fazla umutlandık esimde bende ama diger aylar bu pembemsi şey gelmemişti bu yüzden acaba dedim hala kask ve bel ağrım var göğüslerim zaten şişkin o adette de oluyo zatem işte o leke beni bu ay umutlandırdı ama ne olursa olsun test falan yapmiicam aralık 3 de olmam gerek aralik 1 de randevum var kontrol amaçlı o zamana kadar tahlil test hicbisey yapmicam negatif görmek cidsen yoruyorYa bende de var baş dönmesi akinti da var artık yoruldum 2 yıldır her ay belirti var ama bebek yok eşim sağlam ben sağlam ama olmuyor hersey allahtan artık hayırlısı ne ise o olsun dikkat etmelisin bence doktorunun numarasi varsa arayıp bilgi öğrenmelisin