Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutlandırmış olmayım ama kız sen hamilesin sanırım =) Benim belirtilerim de aynen böyleydi ve hamileymişim. Kasıklarının ya sağ ya sol tarafı ağrır her gün. Göğüste büyüme de olur. Hadi güzel haberlerini bekliyorum =)Canım olabilirsin hamile stres yapma benim de kasıklarım ozellıkle sag tarafı cok ağrıyor göğüslerim cok hassas sende de oldu mu bilmiyorum ama göğüslerimde ozellıkle sol göğsümde pembe yerin oldugu halka baya bı genişledi kocaman duruyo :))))) akıntımda 3 4 gun önce başladı onun dışımda bacaklarıma cok kramp gırıyo bıde bas ağrım başladı dünden berı ınsallah bunlar psıkolojık seyler degıllerdır
Test yapmadan bu belirtiler hicbirsey ifade etmez. Umitlenip hayal kirikligi yasama.
İnsallah hamilesindir.
Canım adet günün ne zaman? Adet gününe 2 gün kala falan azalıyor. Ben de korkmuştum. Eyvah bu ağrı neden gitti dedim =)) Korkma adet yaklaştıkça azalıyor =) Benim öyle oldu. Haber ver çok merak ettimmm. Ne zaman test yapcan :)Yaaa of ınsallah cok istiyorum ayın basından beri kafamda bu acaba sadece stresten mı yapıyorum da diyorum bir de bırsey soracağım o zaman sana bugun kasık ağrılarımda belirgin bı sekilde azalma oldu bugun Düne kadar baya vardı zamanla azalmıs miydi senin de ağrın sımdı Bayadır ağrıyordu alıştım ağrıya :))))) bu sefer bugun agrı gidince hamile degıl miyim acaba dedım sen ne kadarlık hamilesın
Aaaa bunu yeni okudum. Hadi yaa ( Üzülme canım. Öteki ay olur. Hiç odaklanma. Üzerine düşünce olmuyor. Hiç düşünme oluruna bırak o zaman tutuyorKızlar geldim hastaneden negatif çıktı sonuç adetime 4 gun var ama olsa çıkardı heralde sabah gelen kanıda anlamadım of gercekten cok moralım bozuk butun belirtilerini yaşamıştım oysa
Canım geçen ay da benim ilk defa çok gecikti. Doktor psikolojik dedi. Stres yapınca hormonlar bozuluyor. Bak sana şunu da söyleyim benim bir arkadaşım adetinden 1 gün geçince kan testi yaptırmış negatif çıkmış. 10 gün geçmiş pozitif çıkmış. Bazen Beta Hcg geç yükselebilir. Ama bebiş yoksa bile üzülme kuzum. Emin ol üzerinde durmadığın zaman oluyor. Hani "sen bakarken soyunamıyorum" muhabbeti var ya, aynen öyle...Ya canım ama anlamadığım adetıme 4 gun var doktor bana 3 gun önce adet olursan bıle gecıkecek oyle görünüyor dedı ultrasonda benden daha 4 gun kala kan geldı o da sadece sılınce 1 2 damla goguslerım falan baya büyümüştü kasıklarım 15 günde falan agrıyo şaşırdım sonuc negatıf çıkınca :/