adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Kizlar nolur yardimmm gunum 10gün gecti heran hasta olacak gibiyim :KK43: adet belirtlerm var,,hatta bu sabah sivilcem cikti hafif bellioluyor akintmda yok :KK43:(.nlur yardimmm hamile olablrmiyim :KK43:kaynanamla yasiyrm test almaya cikamiyrm degl s em laf. Eder :KK43:

Kizlar nolur yardimmm gunum 10gün gecti heran hasta olacak gibiyim :KK43: adet belirtlerm var,,hatta bu sabah sivilcem cikti hafif bellioluyor akintmda yok :KK43:(.nlur yardimmm hamile olablrmiyim :KK43:kaynanamla yasiyrm test almaya cikamiyrm degl s em laf. Eder :KK43:
hafzacım ben doktora sordum hemen hemen belirti gibi oluyormuşa adetle 10 geçmiş bence hamilesindir belirtin varmı mide bulantısı baş dönmesi

canim bencede artik test yapmalisin gizli bi sekilde idar testi yapabilirsin lavaboda mesela

Kizlar ilk testi dun aksam digerlerini bu sabah yaptim.Sanki bebe time markada var gibi gebelik ama digerinde yok kafam karisti:KK43: sizce nasil

Eklentiler

• 20150425_091859.jpg
    20150425_091859.jpg
    60,9 KB · Görüntüleme: 353
belirtiler ayni ,olurmuş bnde duydum..ama bmm akin az yok denecek kadar..hafif cikan sivilce de umitlermi kirdi :KK43:

Bende gebeyim ama kanamam war agrım war bende miyom war dıye duydum korkuyorum cocugumu duserse 40 gun adet gormedım yardım edermısınız napabılırım

arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?

Bende ayin 28.de adet olucaktim fakat dün aksam kahverengi koyu kivamli bir kan gelmisti erken adet oldum diye düşündüm sabahta kasik agrimla uyandim icimede bi supe düstü idrar testi yaptim buqun 2 cizgi cikti biri hafif silikti emin olamadim hemn kan testi yaptirdim yarim saati kaldi cikicak sonuc insallah hamileyimdiiirrr

Hamılesın emin ol bendede iki cizgi cıktı biri sıliktı doktora gittim hamıleyım cıktı ıns hayırlısı olur bacım

X