adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

TESEKKURLER KIZLARR BENIM KASIKLARIMA AGRI GIRDI GOGUS AGRISI ADET SANCISINDAKI GBI AMA BANA HERSEY COK KOKTU O CAGLA BADEM NASIL KOKTU ANLATAMAM BDE MIDE BULANTISI OLDU BENDE AY INSALLAH HAMISIMMDIRRR allah ısteyen herlese versn ınsllahhh
inşallah canım, darısı bize :)

ınsallah cnım esıme suprız yapıcam ama bu ıdrar testıne guvenip yapsammı kı :KK43: kan testını tek baasıma yptramam hem 100 tl burda esım olmadan olmaz yanı
en ucuz idrar testleri bile çıkartıyor canım. bence kesin var gebelik ama tabi sonrası bilemeyiz. sorunsuz hayırlı bir gebelik olur inşallah.

KIZLARRRRR 2. CIZGI SILIK CIKTI AAMA BARIZ BELLIIIIIII :):):): HAMILEMIYIM ACABA YA ALLAHIM TITRIORUMMM
ayy cok sevindim haberini bekliyodum zaten :) dedigim gibi idrar testinde kiminde belli bi zaman sonra cikiyo kan testi sart ve ya bi iki defa daha deniyebilirsin bence esine tam emin olmadan söyleme bu arada kan testi 20 tl acilden sgk yok mu sizde

new smiley post: 40446309 .!.:
hayırlı olsun canım. bana biraz belirtilerden bahseder misin ?
Bende hamileligi merakla bekleyip yeni ogrenenlerdenim. Regle 8-9 gun kala betahcg 0.2 cikmisti tabi bu ayda olmadi dedim regli bekledim 1-2 gun gectiginde ise epey koyu ikinci cizgiyi gorunce tekrar kanda baktirdigimda 1000 i geciyordu.kan testi içinde acele etmemek gerekiyor günü beklemek en iyisi yoksa boşuna üzüntü oluyor. Bu arada iki gebeligimdede gözbebeklerim kocaman oldu hatta ondan sonra idrar testi yaptım buda gerçekten sağlam belirtiler arasinda.Allah isteyen herkese bebis nasip etsin...

Bende hamileligi merakla bekleyip yeni ogrenenlerdenim. Regle 8-9 gun kala betahcg 0.2 cikmisti tabi bu ayda olmadi dedim regli bekledim 1-2 gun gectiginde ise epey koyu ikinci cizgiyi gorunce tekrar kanda baktirdigimda 1000 i geciyordu.kan testi içinde acele etmemek gerekiyor günü beklemek en iyisi yoksa boşuna üzüntü oluyor. Bu arada iki gebeligimdede gözbebeklerim kocaman oldu hatta ondan sonra idrar testi yaptım buda gerçekten sağlam belirtiler arasinda.Allah isteyen herkese bebis nasip etsin...
hayırlı olsun canım bebiş. bu benim 3. gebeliğim olacak eğer tabi gebeysem ( Allah mı söyletti direk yazdım :KK48:) ama malesef bunlar kürtajla sonuçlandı. 2. dış gebelikti, şimdi aynı tarafımda sızı var ve çok endişelendim. tekrar yaşamak istemiyorum. gebeysem inşallah sağlıklı bir gebeliktir. bat a daha 5 gün var. pazartesi vaktim yok kan vermeye. sonrada il dışına çıkıyorum orada hiç yaptıramam nasıl olacak bilemedim

TE="new smiles, post: 40450492, member: 662843"]hayırlı olsun canım bebiş. bu benim 3. gebeliğim olacak eğer tabi gebeysem ( Allahmı söyletti direk yazdım :KK48:) ama malesef bunlar kürtajla sonuçlandı. 2. dış gebelikti, şimdi aynı tarafımda sızı var ve çok endişelendim. tekrar yaşamak istemiyorum. gebeysem inşallah sağlıklı bir gebeliktir. bat a daha 5 gün var. pazartesi vaktim yok kan vermeye. sonrada il dışına çıkıyorum orada hiç yaptıramam nasıl olacak bilemedim[/QUOTE]
Insallah hamilesindir benimde ilk gebeligim dusuk ile sonuclandi insallah bu kez kucagimiza aliriz Allah kimseye yasatmasin o duygulari

hayırlı olsun canım bebiş. bu benim 3. gebeliğim olacak eğer tabi gebeysem ( Allah mı söyletti direk yazdım :KK48:) ama malesef bunlar kürtajla sonuçlandı. 2. dış gebelikti, şimdi aynı tarafımda sızı var ve çok endişelendim. tekrar yaşamak istemiyorum. gebeysem inşallah sağlıklı bir gebeliktir. bat a daha 5 gün var. pazartesi vaktim yok kan vermeye. sonrada il dışına çıkıyorum orada hiç yaptıramam nasıl olacak bilemedim

Insallah hamilesindir benimde ilk gebeligim dusuk ile sonuclandi insallah bu kez kucagimiza aliriz Allah kimseye yasatmasin o duygulari. Gözbebeklerine dikkat et belki bir isaret vardir:)

TE="new smiles, post: 40450492, member: 662843"]hayırlı olsun canım bebiş. bu benim 3. gebeliğim olacak eğer tabi gebeysem ( Allahmı söyletti direk yazdım :KK48:) ama malesef bunlar kürtajla sonuçlandı. 2. dış gebelikti, şimdi aynı tarafımda sızı var ve çok endişelendim. tekrar yaşamak istemiyorum. gebeysem inşallah sağlıklı bir gebeliktir. bat a daha 5 gün var. pazartesi vaktim yok kan vermeye. sonrada il dışına çıkıyorum orada hiç yaptıramam nasıl olacak bilemedim
Insallah hamilesindir benimde ilk gebeligim dusuk ile sonuclandi insallah bu kez kucagimiza aliriz Allah kimseye yasatmasin o duygulari[/QUOTE]
sana da geçmiş olsun canım. inşallah bi daha yaşamayız.

Insallah hamilesindir benimde ilk gebeligim dusuk ile sonuclandi insallah bu kez kucagimiza aliriz Allah kimseye yasatmasin o duygulari. Gözbebeklerine dikkat et belki bir isaret vardir:)
göz bebekleri mi biri daha yazdı onu, ama bişi yok bende, ama kontrol edicem arada :)

merhaba arkadaşlar bende aranızda yeni katıldım . bu ay benim de beklentim var ama bakalım süqriz bekliyorum belirtilerinizi okudum hamile olan arkadaşlarla birebir ama insan yinede korkuyor bugün olmam gerekiyor ama şuan yok seviniyim mi sevinmiyeyimmi bilmiyorum yumurtlamadan bu yana 16 gün geçmiştir sizce ne yapmalıyım

merhaba arkadaslar bende aranızda yeni katıldım . bu ay benim de beklentim var ama bakalım süqriz bekliyorum belirtilerinizi okudum hamile olan arkadaşlarla birebir ama insan yinede korkuyor bugün olmam gerekiyor ama şuan yok seviniyim mi sevinmiyeyimmi bilmiyorum yumurtlamadan bu yana 16 gün geçmiştir sizce ne yapmalıyım
Bugun olman gerekiyorsa yarin sabah idrar testi yapabilirsin silik de olsa bisiyler gozukebilir. insallah cift cizgidir:) gormezsende hemen uzulme idrarda hemen cikmayabiliyor betahcg oranı ile alakali. Beta kanda 500 lerdeyken bile idrar testinde silik cikmisti benim

teşekkür ederim cevabınız için balckblue84 ben 1,5 yıllık evliyim artık bebişimiz olmasını istiyoruz umarım çıkar peki siz hamişminiz merak ettim kusura bakmayın

teşekkür ederim cevabınız için balckblue84 ben 1,5 yıllık evliyim artık bebişimiz olmasını istiyoruz umarım çıkar peki siz hamişminiz merak ettim kusura bakmayın
Ewt ilk gebeligim dusukle sonuclandi yeni hamileligimi 1 hafta once ogrendim inşallah onceki gibi olmaz diye dua ediyorum Allah isteyen herkese saglikli bir gebelik nasip etsin hamilelik cok uzun bir yol maalesef

Günaydın anneler benim bat 20 nisan 10 nisanda Dr um kan testi istedi 0.142 çıktı gebelik yok dedi ama belirtilerini hissediyorum daha önce de gebelik yaşadım kalbi durmuştu ordan biliyorum aynı belirtiler . Daha var adetim e hamile miyim acaba bu durumda olan var mı

merhaba kızlar adetime 10 gün var çok afedersiniz 2 günde bir ilişki yaşandı bu ay yumurtlama günüm ayın 9uydu suan kasıklarımda ağrı var çok acıkıyorum ve sanki pıt pıt bişey atıyo kasığımda acaba belirtimi göğüslerimde çok agrıyo inşallah hamileyimdiryaa çok istiyorum

Günaydın anneler benim bat 20 nisan 10 nisanda Dr um kan testi istedi 0.142 çıktı gebelik yok dedi ama belirtilerini hissediyorum daha önce de gebelik yaşadım kalbi durmuştu ordan biliyorum aynı belirtiler . Daha var adetim e hamile miyim acaba bu durumda olan var mı
10 gun önce yaptirmissin benim gibi benimde 0.2 cikmisti o zaman.bebis yok diye uzulmustum günü geçince yaptirdim tekrar 1000in uzeriydi. Acele etmeden beklemek en iyisi

merhaba kızlar bugün adetim geçeli 1 gün oldu ama tık yok sabah test yaptım onda da çıkmadı çok üzüldüm açıkçası ama ilk defa adını hiç duymadığım bir markanınkini yaptım offffffffff ya sizden ne haber

X