adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

kızlarr 31 martta ovslasyon tarihimdi ilişki yasadık ve o günden sonra belim çok ağrıyor kasıklarımda sabahları sancı ve gece yatarken ayaklarımda kasılma oluyor sürekli gaz çıkartıyorum veuyku halinde yaşıyorum o günden beri ve bi üşüme bir terleme hararet basıyor acaba bu durumları yaşayıp hamile kalan var mı aranızda acele cevap bekliyorum adetime 10 gün var kan testi yapsam çıkar mı acaba?

ERKEN BENCE CNIMMM COK ERKEN BNIM 2.GUN BUGUN GVECTI COK TEST YAPTIM AMA IDRAR TESTI HIC BIRINDE CIKMADI HAYAL KIRIKLIGINA UGRUYO INSAN SUAN BILE KARNIM AGRIYOR DUSUNMEKTEN DUA EDIORM KANDA CIKSIN DIE SABRET

Kasiklarimdaki ağrı bugün daha çok arttı allahım bu ön gün nasıl geçecek bilmiyorum

Kizlar cok kafaniza takmayin düsünün ama relax olun bakin kacinci defa duydum abarti düsünmek adeti de geciktiriyor hamile kalmayi da zorlastiriyor bana gelen nasihatlar böyle size de iletim dedim

Bir de eslerinizin de sperm kalitesinde sorun olmadigindan emin olun bu cok önemliymis bir bilgi :KK66::KK54:

Ahhh oo testler :)
Merhabayın kızlar. Aranıza yeni katıldım. Hepinizin yorumlarını da tek tek okudum.
hamile kalanları tebrik ediyorum, allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.
hala hamile kalamayanlara da tez zamanda kalsın. Bende 3 ay once 8 bucuk haftAlik bebişimi kaybettim:KK43: 1 ay korunduk sadece hala birşey yok. Ovulasyon takibi icin hep doktoruma gidiyorum, bu gün 15 ci gün olmasına ragmen yumurtam okdr büyük değil. Salı yine gideceğim kismet artik.
Sizden istedigim bol bol dua edin. Geç olsun güc olmasın. Bebegini kaybetmek daha kotü. Gec olsun sağlıklı olsun, mutlaka simdiden folik asit kulanın ve bol meyve tüketin. Ilişkuden sonra ayaklarınızı kaldırın vea popoyun altına yastık koyun 30 dk oyle durun. Cok sıcak suyla duş yapmayın. Ayyy cok uzun oldu Bu msj :)

Kızlar merhaba... Bebisi olanlar sağ salim kucağına alır olmayan da tez zamanda oluruz insallah.benim iki aydır 10 gün 15 gün adetim geciyo doktora gittim adet olunca gel ilaç kullanalım 5 gün dedi. Bu ayda henüz 5 gün gecikti adetim ama çok fena belin ağrıyı. Arar ara basım dönüyor ayaklarını bir turlu isitamiyorum çok acayip uykum geliyor ve ha bire rüyalarında bebis görüyorum hamile olma olasılığın olabilir mi. 1 yildir çocuk düşünüyoruz.umutlanmak istemiyorum ama...napsam ki

Ahhh oo testler :)
Merhabayın kızlar. Aranıza yeni katıldım. Hepinizin yorumlarını da tek tek okudum.
hamile kalanları tebrik ediyorum, allah kucağınıza almayı nasip etsin bebişlerinizi.
hala hamile kalamayanlara da tez zamanda kalsın. Bende 3 ay once 8 bucuk haftAlik bebişimi kaybettim:KK43: 1 ay korunduk sadece hala birşey yok. Ovulasyon takibi icin hep doktoruma gidiyorum, bu gün 15 ci gün olmasına ragmen yumurtam okdr büyük değil. Salı yine gideceğim kismet artik.
Sizden istedigim bol bol dua edin. Geç olsun güc olmasın. Bebegini kaybetmek daha kotü. Gec olsun sağlıklı olsun, mutlaka simdiden folik asit kulanın ve bol meyve tüketin. Ilişkuden sonra ayaklarınızı kaldırın vea popoyun altına yastık koyun 30 dk oyle durun. Cok sıcak suyla duş yapmayın. Ayyy cok uzun oldu Bu msj :)
merhaba öncelikle bebisin icin cok üzüldüm allah sana en kisa zamanda saglikli bir bebek nasip etsin senun dedigin herseyi ben yapiyorum cogu kisiden bunlari duyuyirum zaten ama oldu sonuc yok maalesef :KK43: folik asitte cok kilo aldriyor gögüslerim balon gibi oldu icmesek cok sorun olurmu acaba deli gibi de isyah aciyo yani patliyacami hissediyorum

ezgıcım dun gene ıdrar yaptım cıkmadı bugun 4.gun hala olmadı bekle cokda heveslenme dıolar :KK43: hamıle olsaydın ıdrarda cıkardı dıolar

ezgıcım dun gene ıdrar yaptım cıkmadı bugun 4.gun hala olmadı bekle cokda heveslenme dıolar :KK43: hamıle olsaydın ıdrarda cıkardı dıolar
Muhtemelen adetin bir kaç gun daha gecikir. cok fazla düşündüguñ icin boyle oluyor.. takınti haline getirme bence cnm

canim seni heveslendirmek gibi olmasin ama herkeste idrarda hemen ckmiyor bana kalirsa kendini bu kadar mahvedecegine kan testini yaptir kurtul acile git bir ya da iki saatte sonuc ckiyor zaten düsünmeden dolayi gecikiyorsa adetin buna bi son vermelisin demekki vücudunu etkiliyosun

Kızlar 27 martta ilişki yaşadım o günden sonra bel ve kasık aynı zamanda göğüs uçlarında ağrı hissediyorum ama dün akşam benden akıntı şeklinde kan gelmiş miniminnacik acaba yerleşme kanaması midir yoksa adet mi olacam adet tarihim 17 sinde olmam gerek acele cevap bekliyorum

Kızlar 27 martta ilişki yaşadım o günden sonra bel ve kasık aynı zamanda göğüs uçlarında ağrı hissediyorum ama dün akşam benden akıntı şeklinde kan gelmiş miniminnacik acaba yerleşme kanaması midir yoksa adet mi olacam adet tarihim 17 sinde olmam gerek acele cevap bekliyorum
kan kısmını bilmiyorum canım, hayra yoralım. ama benimde meme uçlarım sızım sızım sızlıyor. kasıkta tek taraflı arad gidip gelen batma var. ben daha önce kornual -dış gebelik geçirdim. yine aynısı olacak diye çok korkuyorum. test yapmıyorum, dr. a gitmiyoum çünkü bat a 5 gün var. erken öğrenince çok stres oluyorsun. kese yi görmek için daha 15 gün var. sabırla beklemem gerek.

TESEKKURLER KIZLARR BENIM KASIKLARIMA AGRI GIRDI GOGUS AGRISI ADET SANCISINDAKI GBI AMA BANA HERSEY COK KOKTU O CAGLA BADEM NASIL KOKTU ANLATAMAM BDE MIDE BULANTISI OLDU BENDE AY INSALLAH HAMISIMMDIRRR allah ısteyen herlese versn ınsllahhh

X