Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim göğüs ağrımda çok fena canımı yakan cinstenDegisik sekilde gogus acisi yasayan var mi? Yani sabah daha fazla ya da bastirinca hissedilen? Yumurtlamadan beri hem de?
Hatta su an sabaha gore daha aciyor. Yere egildim sanki uclarda daha sizlayan bir aci oldu. Bugun adet sancim var gibi ve akintim basladi. Sende var mi canim?Canım benim göğüs ağrımda çok fena canımı yakan cinsten
Kasıklarımda batmalar var ama akıntım çok yok inşallah psikolojik değildir yaaaHatta su an sabaha gore daha aciyor. Yere egildim sanki uclarda daha sizlayan bir aci oldu. Bugun adet sancim var gibi ve akintim basladi. Sende var mi canim?
Aynen bende bata ne kadar kaldı seninInsallah degildir cunku baya beklentiye girmisim anladim. Sag kasigim dun resmen acidi.
Benimde 4 gün kaldı hayırlı haberlerimizi alırız inşallah7 gun var canim, senin?
Canım bende öyle yapmaya çalışıcam bidahaki ay akişına bırak takmamaya çalış sabır ve dua elden bişey gelemz vardır yaradanın bir bildiğiBen erken gebelik testi yaptım az önce ama sonuç negatif maalesef. Daha adetime var ama herhalde belirti sandığım şeyler adetimin göstergeleri. Bakalım Allah ne zaman nasip edecek. Ama karar verdim, bu kadar çok kendimi, belirtileri dinlemeyip burdaki şeyleri okumayacağım. Ümitlenip hayalkırıklığı yaşıyorum
KIZLAR BENİM ÇOK SANCIM VAR KASIKLARIMDA ÇOK LAVABOYA GİDİYORUM BELİM ÇOK AĞRIYOR AKINTIM ÇOK FAZLA BUNLAR BELİRTİ OLABİLİR BU BELİRTİLERİ YAŞAYAN VAR MIcanim arti olmasi gerekiyodu onun bildigim kadariyla
olabilirde olmayabirde canum gecen ay bunlari yassmama ragmen sonuc negatifti umarim sende bu bir hamilelik belirtisidir allahim bizim yanimizda olsun bize nasip etsinKIZLAR BENİM ÇOK SANCIM VAR KASIKLARIMDA ÇOK LAVABOYA GİDİYORUM BELİM ÇOK AĞRIYOR AKINTIM ÇOK FAZLA BUNLAR BELİRTİ OLABİLİR BU BELİRTİLERİ YAŞAYAN VAR MI
Ben pkoyum canım maalesef.pkomusunuz kızlar
tekrar test yapsan bugün varsa cikar kesinkızlarr gunaydınnn... adetıme 5 ve 4 gun kala test yapmıstım ya sılık cızgı bıle cıkmamastı adetım yarın olması lazım ıcımdekı bıu hıc hamılemıyım acaba dıyo kasıkları cok degısık agrıyo ılıskı srasnda bı damar cok agrıdı gogsumde yesıl damar belırdı
hadi insallah olmazsin:)kızlar bugun olmam lazımdı tets yaptım cıkmadı sabah ama hala olmadımmmm :) ayyy