Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde aynen böyle oldu, 18 martta doktora gittim yumurta çok iyi dedi yarın öbür gün mutlaka çatlar dedi. değerlendirdik. adetim 7 nisan ama bende ne adet, ne gebelik hiç bi belirti yok. direniyorum test yapmamak için7sinde adetim başlamıştı. dr yumurtanın durumuna bakmak için 19unda gel dedi, gittiğimde de yumurtan çok güzel hazır, çatlamak üzere demişti. Bir de hissedebilirsin demişti, sıcak basması hafif ağrı olur falan demişti. Ben de dikkat ettim, yanılmıyorsam 21inde oldu. O gün de tekrar denedik :)
Ama hala emin değilim, biraz daha bekleyip eğer başka kan gelmesi olmazsa drumu arayıp bir sorayım ya da adet tarihimin geçmesini bekleyeyim diyorum. Çok kararsızım anlayacağınız :) İnşallah tahminin doğrudur cnm, inşallah :)
cok koyu kahverengi akinti implantasyon kanamasida olabiliyomus genelde tam da adet tarihine yakin oluyomus insallah renk acilip cogalmaya baslamaz yoksa benim bu ay yasadigimi yasarsin kendini cok üzme böyle olursa her ay yeni bi sans var sonucta:)1 günüm kaldı sanırım adet olucam kahverengi akıntı başladı... inş olmaz diorum ama... kısmett
cok koyu kahverengi akinti implantasyon kanamasida olabiliyomus genelde tam da adet tarihine yakin oluyomus insallah renk acilip cogalmaya baslamaz yoksa benim bu ay yasadigimi yasarsin kendini cok üzme böyle olursa her ay yeni bi sans var sonucta:)
ınsallah dedıgın gbı cok ewerkendır hıc bı adet belırtımde yok goguslerım cok agrır kasık agrılarım bı hafta oncesı baslar ama bnm 5 gun kaldıugı halde hıc bısey yok bu umıtlenmek cok zormus ya senelerdır ugfrasanların allah yardımcısı olsunbiliyorum insan dayanamiyor ama senin umudunu kaybetmen icin cok erken adet tarihinin gecmesini bekle gecikirse test yap cok kafaya takma diyemiyorum cünkü takiyoruz biz kadinlar biliyorum
aynen canim bende sizinle dertlesiyorum ayni beklentileri olsn kisilerle konusmak cok daha iyi geliyor insana allahim hepimize en hayirli zamanda yasatsin bu duyguyu aminnninş olmaz diye dua ediyorum elden bişey gelmez bu ay çok umutluydum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bekleyip görücez. burda sizlerle dertleşiyorum...
ınsallah dedıgın gbı cok ewerkendır hıc bı adet belırtımde yok goguslerım cok agrır kasık agrılarım bı hafta oncesı baslar ama bnm 5 gun kaldıugı halde hıc bısey yok bu umıtlenmek cok zormus ya senelerdır ugfrasanların allah yardımcısı olsun
evet biz mesela 4aydir korunmuyoruz bu sürede bile manevi olarak gidiyosun senelerce bebegi olmayan var siz cok cok yenisiniz kendinizi heder etmeyin simdidenınsallah dedıgın gbı cok ewerkendır hıc bı adet belırtımde yok goguslerım cok agrır kasık agrılarım bı hafta oncesı baslar ama bnm 5 gun kaldıugı halde hıc bısey yok bu umıtlenmek cok zormus ya senelerdır ugfrasanların allah yardımcısı olsun
cok tesekkur ederım destek ıcınevet biz mesela 4aydir korunmuyoruz bu sürede bile manevi olarak gidiyosun senelerce bebegi olmayan var siz cok cok yenisiniz kendinizi heder etmeyin simdiden
bi erken gebelik testi yap bence canim ama negatif cikarsa da olumsuzluga kapilma derim. daha erken ama belki cikabilir. benimki adete 4 gün kala cikmistiBende de sivilcelenme ve gaz var ama bunlar her adet dönemimde de olan şeyler, onun için emin olamıyorum. Heyecanla 7sini bekliyorum. İnşallah ikimiz de adet olmayız, beklediğimiz haberi alırız :)
bi erken gebelik testi yap bence canim ama negatif cikarsa da olumsuzluga kapilma derim. daha erken ama belki cikabilir. benimki adete 4 gün kala cikmisti
malesef canım hemen yaptığın gibi görmen lazım çifti :/kızlarr benım sabah yaptıgım testte cızgı bıle yoktu ya sımdı baktım sılık ınce cızgı cıkmıs amaa gecersız dı demı 2 bucuk saat sonrası
ven yurtdisindayim ama canim galiba ordada clearblue diye test var ondan alabilirsin bitane daha var p ile basliyordu ama onun adini unuttumdaha önce gebelik testi almıştım ama onda adet günü yapın yazıyordu. Bu erken gebelik tesleri farklı herhalde. Bir öneriniz varsa marka falan olarak deneyeyim o zaman.
tamamdır cnm sağolasın, iş çıkışı yetişebilirsem eczaneye alcam.ven yurtdisindayim ama canim galiba ordada clearblue diye test var ondan alabilirsin bitane daha var p ile basliyordu ama onun adini unuttum