adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

İnşallah cnm ikinci ihtimal vardır öğrenirsek olduğunu rahatsız etmeyiz biz onu :)

benimde aynen böyle oldu, 18 martta doktora gittim yumurta çok iyi dedi yarın öbür gün mutlaka çatlar dedi. değerlendirdik. adetim 7 nisan ama bende ne adet, ne gebelik hiç bi belirti yok. direniyorum test yapmamak için

1 günüm kaldı sanırım adet olucam kahverengi akıntı başladı... inş olmaz diorum ama... kısmett
cok koyu kahverengi akinti implantasyon kanamasida olabiliyomus genelde tam da adet tarihine yakin oluyomus insallah renk acilip cogalmaya baslamaz yoksa benim bu ay yasadigimi yasarsin kendini cok üzme böyle olursa her ay yeni bi sans var sonucta:)

inş olmaz diye dua ediyorum elden bişey gelmez bu ay çok umutluydum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bekleyip görücez. burda sizlerle dertleşiyorum...

biliyorum insan dayanamiyor ama senin umudunu kaybetmen icin cok erken adet tarihinin gecmesini bekle gecikirse test yap cok kafaya takma diyemiyorum cünkü takiyoruz biz kadinlar biliyorum
ınsallah dedıgın gbı cok ewerkendır hıc bı adet belırtımde yok goguslerım cok agrır kasık agrılarım bı hafta oncesı baslar ama bnm 5 gun kaldıugı halde hıc bısey yok bu umıtlenmek cok zormus ya senelerdır ugfrasanların allah yardımcısı olsun

biz daha bu ay denemeye başlayabildik tsh ım anca normale alındı pazartesi tekrar doktora gidicm tiroit tahlili yaptrcm ona göre bi dahaki ay çalışma yapıp yapmayacağım belli olacak bi de o dert var başımda...

inş olmaz diye dua ediyorum elden bişey gelmez bu ay çok umutluydum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş bekleyip görücez. burda sizlerle dertleşiyorum...
aynen canim bende sizinle dertlesiyorum ayni beklentileri olsn kisilerle konusmak cok daha iyi geliyor insana allahim hepimize en hayirli zamanda yasatsin bu duyguyu aminnn

evet biz mesela 4aydir korunmuyoruz bu sürede bile manevi olarak gidiyosun senelerce bebegi olmayan var siz cok cok yenisiniz kendinizi heder etmeyin simdiden

Bende de sivilcelenme ve gaz var ama bunlar her adet dönemimde de olan şeyler, onun için emin olamıyorum. Heyecanla 7sini bekliyorum. İnşallah ikimiz de adet olmayız, beklediğimiz haberi alırız :)
bi erken gebelik testi yap bence canim ama negatif cikarsa da olumsuzluga kapilma derim. daha erken ama belki cikabilir. benimki adete 4 gün kala cikmisti

ben adet olacagim zaman cok akintim olurdu birde adetin ilk günü belim ve dizlerim cok agrirdi. bu ay en tuhafima giden sey hic akintimin olmamasiydi. birde yumurtlama gününden itibaren bel agrim hic kesilmedi arada dizlerimde agridi hala da devam ediyor

bi erken gebelik testi yap bence canim ama negatif cikarsa da olumsuzluga kapilma derim. daha erken ama belki cikabilir. benimki adete 4 gün kala cikmisti

daha önce gebelik testi almıştım ama onda adet günü yapın yazıyordu. Bu erken gebelik tesleri farklı herhalde. Bir öneriniz varsa marka falan olarak deneyeyim o zaman.

kızlarr benım sabah yaptıgım testte cızgı bıle yoktu ya sımdı baktım sılık ınce cızgı cıkmıs amaa gecersız dı demı 2 bucuk saat sonrası

daha önce gebelik testi almıştım ama onda adet günü yapın yazıyordu. Bu erken gebelik tesleri farklı herhalde. Bir öneriniz varsa marka falan olarak deneyeyim o zaman.
ven yurtdisindayim ama canim galiba ordada clearblue diye test var ondan alabilirsin bitane daha var p ile basliyordu ama onun adini unuttum

adetime 8 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım 0.87 cıktı bütün belirtiler var sizce hamile olabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…