- 8 Temmuz 2014
- 783
- 336
- 123
- Konu Sahibi kurabiye...
-
teşekkür ederim canım,ne olacağı belli değil ama çok sağolTenbrik ederim canim insallah hersey yolunda gider...
Olumlu dusun ve dua et... O en hayirlisini verir şüphen olmasin... Gelismelerden haberdar et ama... Burda arkadaslarin merak ediyor...teşekkür ederim canım,ne olacağı belli değil ama çok sağol
teşekkür ederim canım.İyi düşünelim iyi olsun.yazarım yine sizlere.Allah en yakın zamanda sizlerin de yüzünüzü güldürsün inşallahOlumlu dusun ve dua et... O en hayirlisini verir şüphen olmasin... Gelismelerden haberdar et ama... Burda arkadaslarin merak ediyor...
canım gebelik düşük ihtimal ama belli olmazkızlarr adetime bir hafta kala bi kaza atlattık sizce hamile kalma riski taşıyor muyum?
Her zaman bir ihtimal vardir...kızlarr adetime bir hafta kala bi kaza atlattık sizce hamile kalma riski taşıyor muyum?
Canım o hiç belli olmuyor... deneyimli biri olarak diyorum gogusun hep acimıs biraz acimis bunlar belirlemiyor... Bekle tatlım 7 gün daha sabret ...arkadaşlar adetime 9 gün kala göğüslerim fena halde acımaya başladı ve bu 2 gün sürdü, şimdi BAT a 7 gün var ama göğüs ağrısı filan kalmadı bu neyin nesidir şimdi ?
hamilelik değildir herhalde , çünkü hamile olsaydım ağrı devam ederdi değil mi?
Merhaba. Yazınızı okudum ve cok merak ettım gebelıgınız normalmıymiş. Dış gebelık degılmıs degılmi. İnşallah ıyı haberler almışsınızdırteşekkür ederim canım,ne olacağı belli değil ama çok sağol
teşekkür ederim.evet normal bir hamilelik şükür.perşembe günü 11 haftalık olacak inşallah:) siz de gebelik mi düşünüyorsunuz?Merhaba. Yazınızı okudum ve cok merak ettım gebelıgınız normalmıymiş. Dış gebelık degılmıs degılmi. İnşallah ıyı haberler almışsınızdır
Aaayy cok sevındım. Hayırlı olsun. Sızın adetten öncekı belırtılerınız bendede var. Adetıme 8 gun kaldı. Bugun kan testI yaptırdım malesef cıkmadı.teşekkür ederim.evet normal bir hamilelik şükür.perşembe günü 11 haftalık olacak inşallah:) siz de gebelik mi düşünüyorsunuz?
Ama oyle kesın belırtıler varkı bel agrısı meme uclarında hassaslık. Mude bulantısı. Adet sancısı cok var. Kasıklarımda sancı var. Sanırım üşüttüm. Acaba erkenmı yaptırdım kan testını cok üzüldüm.teşekkür ederim.evet normal bir hamilelik şükür.perşembe günü 11 haftalık olacak inşallah:) siz de gebelik mi düşünüyorsunuz?
adetinize çok varmış daha zaten neden olmasın :) benim kan testinde çok geç çıktı 9.günAaayy cok sevındım. Hayırlı olsun. Sızın adetten öncekı belırtılerınız bendede var. Adetıme 8 gun kaldı. Bugun kan testI yaptırdım malesef cıkmadı.
İnşallah canım yaa. Vallahı ınsan hayal kırıklıgına ugruyor bhayırlısı olsun tabi. Senın kacıncı bebegın ılkmı olacakadetinize çok varmış daha zaten neden olmasın :) benim kan testinde çok geç çıktı 9.günama siz evde aralıklarla test yapın geceikince mutlaka.öncesinde çıkmayabilir moralinizi bozmayın
Canım sende adetıne on gun kalamı kan testı yaptırmıştın cıkmamıstı degılmıadetinize çok varmış daha zaten neden olmasın :) benim kan testinde çok geç çıktı 9.günama siz evde aralıklarla test yapın geceikince mutlaka.öncesinde çıkmayabilir moralinizi bozmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?