- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi kurabiye...
-
inşallah öyleyimdir.şoktayım aslında bir hafta önce kanda 0 çıkmışken birden böyle olması şaşırttı.inşallah yanlış alarm değildir
Burda iki cizgi var sanki... Hadi bakalim hayirlisi... Ama bence bebis geliyor...canım bu sabah test yatım evde sonuç burda.Aİnşallah hamileyimdir.bir hafta önce kanda 0 çıktığına göre belki geç olmuş olabilir.umutlanmalı mıyım?
Kos birtane dahaa all kiz ben bir suru alirdim bidaha bidaha gormek icin ama gercekten gozukuyor 2. Cizgin hamilesin canim insallah lan testi ver degerlerinde yuksekse bildigin hamilesin insallah :)malesef elimdeki son testti
Kan testi yazicaktim canimKos birtane dahaa all kiz ben bir suru alirdim bidaha bidaha gormek icin ama gercekten gozukuyor 2. Cizgin hamilesin canim insallah lan testi ver degerlerinde yuksekse bildigin hamilesin insallah :)
inşallah canım.alacağım eczaneden.kan testi içinse burda doktor yok kadın doğumda.sağlık ocağına da sabah erken gitmek lazımmış.yarın artık,ama çok heyecanlıyım :)Kos birtane dahaa all kiz ben bir suru alirdim bidaha bidaha gormek icin ama gercekten gozukuyor 2. Cizgin hamilesin canim insallah lan testi ver degerlerinde yuksekse bildigin hamilesin insallah :)
inşallah canımBurda iki cizgi var sanki... Hadi bakalim hayirlisi... Ama bence bebis geliyor...
tamam canım,testi alıp tekrar edeceğimGec Döllenme olmustur canım belki imkanın varsa bi test daha al yap bakalım
Tekrarladin mi testi canimm sonucu bizimle paylassirsin :)tamam canım,testi alıp tekrar edeceğim
canım bu sabah test yatım evde sonuç burda.Aİnşallah hamileyimdir.bir hafta önce kanda 0 çıktığına göre belki geç olmuş olabilir.umutlanmalı mıyım?
canım bu sabah test yatım evde sonuç burda.Aİnşallah hamileyimdir.bir hafta önce kanda 0 çıktığına göre belki geç olmuş olabilir.umutlanmalı mıyım?
Canım yaaa bence de çok net çıkmış. Bebek geliyorlar!!
Hayırlı gebeliğin olsun, kucağına almak nasip olsun insallah
Bence de bebek geliyor !
Hayırlı gebeliğin olsun, sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah. Vallahi çok sevindim canım. Darısı bizim başımıza artık :)
Tekrarladin mi testi canimm sonucu bizimle paylassirsin :)
Yokk kizz ne bosu insallah bildigin dolu dolu gebelikk buu masallah diyelim naZar degmesin taze annemize:) ;bende kan sonucunu bekliyorum sansima sistem cokmus iyi mikızlar testi tekrarladım yarın da doktora gideceğim.inşallah kimyasal gebelik boş gebelik falan değildirdarısı sizin başınıza kızlar.Allah isteyen herkesin kucağına sağlıklı birer evlat versin tez zamanda
inşallah canım dediğin gibidirYokk kizz ne bosu insallah bildigin dolu dolu gebelikk buu masallah diyelim naZar degmesin taze annemize:) ;bende kan sonucunu bekliyorum sansima sistem cokmus iyi mi
kızlar bugün kan testi yaptırdım 133 çıktı.doktor ultrasonda göremedi.bat 6 haziran olunca çok düşük değer dedi.geç döllenme de olsa düşük dedi.düşük de olsa dış gebelik ihtimali varmış.her şey olabilir haftaya tekrar bakalım dedi.sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
canim dis gebelikte kanama yasiyor kadinlar bildigim kadariyla, senin kanaman var mi? bence hic uzme kendini. moralini bozmaya gerek yok. artik doktorlar cok temkinli davraniyorlar. dava acilmasin, hastanin yakini gelip bizi dovmesin diye. buyuk ihtimal sana iyi haberi vermek icin keseyi gormeyi bekliyor. sen icini ferah tut.
bu arada senin bat 6 haziran mi? benim de 9 haziran ama hala testlerim negatif. sen idrar testlerini her gun yaptin mi? yaptiysan ne gun pozitif sonuc aldin?
anladim canim, saol cevabin icin.yok canım kanama yaşamıyorum şükür.inşallah güzel haber alırım haftaya sağol canım.evet bat 6 hazirandı.6-7 temmuzda adet olmam gerekirdi olmadım.idrar testini 2-3 gün arayla yaptım hep negatifti.ancak 8.gün pozitif çıktı canım.9.gün de kan verdim.
Kotu dusunmee bebisin orda seni bekliyor psikolji ne kadar onemli burdan da biliyosun gebe oldugumuzu dusunup tum belirtleri yasiyoruz sonra bakiyoz hop adet yani psikolji onemli bebegim ordasin ve annen seni bekliyor diyip dur kotu dusunmeki kotu elektrikleri ustune cekmeecanimkızlar bugün kan testi yaptırdım 133 çıktı.doktor ultrasonda göremedi.bat 6 haziran olunca çok düşük değer dedi.geç döllenme de olsa düşük dedi.düşük de olsa dış gebelik ihtimali varmış.her şey olabilir haftaya tekrar bakalım dedi.sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
anladim canim, saol cevabin icin.
Bence sen icini ferah tut. Bir dahaki doktor randevunda gayet guzel seyler duyacakmissin gibi geliyor.
Eger bir hafta gec ovulasyon yasadiysan, asagidaki seviyelere gore gayet normal gelisimi ki, ben bu ay ovulasyonumu 13 gun gec yasadim. Ovu testi yaptigimdan gunlerinden eminim. o yuzden sen hic SIKma canini.
Bir de zaten bu doktor ne derse desin, eger icin rahat etmezse ikinci doktora gorun.
En son reglden sonraki haftalardaki hCG seviyesi:
3 hafta LMP: 5 - 50 mIU/ml
4 hafta LMP: 5 - 426 mIU/ml
5 hafta LMP: 18 - 7,340 mIU/ml
6 hafta LMP: 1,080 - 56,500 mIU/ml
7 - 8 haftalar LMP: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
9 - 12 haftalarLMP: 25,700 - 288,000 mIU/ml
3 - 16 haftalar LMP: 13,300 - 254,000 mIU/ml
7 - 24 haftalar LMP: 4,060 - 165,400 mIU/ml
5 - 40 haftalar LMP: 3,640 - 117,000 mIU/ml
Haklısın olacağa çare yoktur,içini rahat tutmak gerek.benim önceki de düşünce korkuyorum işteKotu dusunmee bebisin orda seni bekliyor psikolji ne kadar onemli burdan da biliyosun gebe oldugumuzu dusunup tum belirtleri yasiyoruz sonra bakiyoz hop adet yani psikolji onemli bebegim ordasin ve annen seni bekliyor diyip dur kotu dusunmeki kotu elektrikleri ustune cekmeecanim
Tenbrik ederim canim insallah hersey yolunda gider...kızlar bugün kan testi yaptırdım 133 çıktı.doktor ultrasonda göremedi.bat 6 haziran olunca çok düşük değer dedi.geç döllenme de olsa düşük dedi.düşük de olsa dış gebelik ihtimali varmış.her şey olabilir haftaya tekrar bakalım dedi.sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?