• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 7 8 gün var testin negatif çıkmasi

Firdevsfhm

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2024
303
93
13
Reglime 7-8 gün var arkadaşlar
Bu arada biliyorum erken ama erken gebelik testi yaptım iki tane ve negatif çıktı
yumurtlamam ise 1 hafta önce idi.
Bu arada ne bir burada yazılan klasik erken gebelik belirtileri var ne de hissettiğim bir şey.
Acaba erken yaptığım için mi çıkmamıştır yoksa daha gebelik yok mudur?

Bu arada biliyorum erken ama erken gebelik testi yaptım iki tane ve negatif çıktı
Bu arada ne bir burada yazılan klasik erken gebelik belirtileri var ne de hissettiğim bir şey.
Çok erken kız sen baya erken yapmissin

Ben 9 gün kala yaptım bacak ve bel ağrım vardı silik çizgi çıktı kan verdim 6.9 2 gün sonra 30.3 testlerimde böyle çıktı

Eklentiler

• 1000142463.webp
    1000142463.webp
    24 KB · Görüntüleme: 135
Çok erken kız sen baya erken yapmissin
Bnmde regl olmam lazımdı bugun faln olmadım sağ kasigimda batma ara ara ve sola da vuruyor agrisi belim aZ agriyor yorgunum uyku halim çok iki ayağında da kramp giriyor çok ağrıyor dizlerim midem ara ara aşırı yanıyor böyle bnde 1.5 senedir bekliyorum eşimle sorunm yok ama olmadı test yaptım 3 gun önce negatif çıktı

Ben de bir şey sormak istiyorum kızlar Adetime 7 gün var yani ovulasyon üzerinden de 7 gün geçti Dünden beridir Kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi bir de Göğüslerim çok acıyor bugün test yaptım negatif çıktı sizce erken yaptığım için mi gebelik var mıdır ya da bu durumu yaşayan var mı

Ben de bir şey sormak istiyorum kızlar Adetime 7 gün var yani ovulasyon üzerinden de 7 gün geçti Dünden beridir Kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi bir de Göğüslerim çok acıyor bugün test yaptım negatif çıktı sizce erken yaptığım için mi gebelik var mıdır ya da bu durumu yaşayan var mı
Benm gibi sürelerin Yine belirti var sende🌸 Bende hiç yokk 🥺🥺

10 Şubat regl gününü 1.gun sayarak bu şekilde ovulasyon yaptım 23 Şubat çatlama oldu.
Şuan adete 4gun var catlamadan sonra bugüne kadar tüm ovulasyon testleri çok silik 2. Çizgi var . Regle 6 gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı kasıklarda batma var ve ruh halim çok öfkeli kaygılı nedir kizlar sizce benim durum çok taktım beklemek zor oldu

Eklentiler

• IMG_20250224_152231.webp
    IMG_20250224_152231.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 88
Adet agrısına benziyormus zaten inşallah vardır ne zaman test yapacaksınız
Hemde bire bir adet agrilariyla bende sadece fark göğüs ağrım daha fazla oldu dün HCG değerime ve ultrasyonla bakıldı çok şükür kese göründü 5 haftayla uyumlu dedi doktor haftaya kalp atışını duymak için çağırdı

Hemde bire bir adet agrilariyla bende sadece fark göğüs ağrım daha fazla oldu dün HCG değerime ve ultrasyonla bakıldı çok şükür kese göründü 5 haftayla uyumlu dedi doktor haftaya kalp atışını duymak için çağırdı
Hayırlı olsun 😊 çatlamadan sonra kaç günde pozitif gördünüz

Back
X