Var gözüküyor gözünüz aydınMerhaba arkadaşlar geçen Cuma adetime 6 gün kala rastgele test yaptım ikinci çizgi silik çıktı üç gün boyunca hergün test yapmaya devam ettim bugün de kan testi yapmaya gittim sonuçları yarın alacağım adetime üç gün kaldı birinci foto 23 nisan ikinci foto da 26 nisan yani bugün cevaplarınızı bekliyorum
Var canımm inşallah sağlıkla kucağına alırsınMerhaba arkadaşlar geçen Cuma adetime 6 gün kala rastgele test yaptım ikinci çizgi silik çıktı üç gün boyunca hergün test yapmaya devam ettim bugün de kan testi yapmaya gittim sonuçları yarın alacağım adetime üç gün kaldı birinci foto 23 nisan ikinci foto da 26 nisan yani bugün cevaplarınızı bekliyorum
Teşekkür ederimVar gözüküyor gözünüz aydın
Teşekkür ediyorum Allah razı olsunVar canımm inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Çok şükür varmış öğrendimben de 6 gun kaa ogrenmistim hayirli olsun
Sağlıkla gelsin hayırlısı olsun inşallahMerhaba arkadaşlar geçen Cuma adetime 6 gün kala rastgele test yaptım ikinci çizgi silik çıktı üç gün boyunca hergün test yapmaya devam ettim bugün de kan testi yapmaya gittim sonuçları yarın alacağım adetime üç gün kaldı birinci foto 23 nisan ikinci foto da 26 nisan yani bugün cevaplarınızı bekliyorum
Amin inşallahTeşekkür ediyorum Allah razı olsun4 haftalık hamileymişim Anne olmak isteyen herkese nasip olsun inşAllah
Amiin amiinnnTeşekkür ediyorum Allah razı olsun4 haftalık hamileymişim Anne olmak isteyen herkese nasip olsun inşAllah
Gözünüz aydınTeşekkür ederimKan testimin sonucunu dayanamadım gittim aldım betahcg 124 çıktı çok şükür
Amiin amiinnnherhanği bir belirtiniz varmıydı acaba ne kadardır deniyordunuz hayırla sağlıkla gelsin inşallah eçen sene Kasım sonu 6 aylık hamileyken bebeğimi kaybettim
Geçen sene Kasımın son haftası 6 aylık hamileyken bebeğimizi kaybettik zorunlu sonlandırma yapıldı çünkü bebeğimizde hipoplastik kalp sendromu çıkmıştı ve ilk gebeliğimdi ilk göz ağrımdı ona bu dünyada kavuşmak nasip olmadı aradan tam 4 ay geçti ve o süre içinde yaşadığım acıyı boşluğu bir ben bilirim normalde eğer yaşasaydı nisanın ilk haftası kucağımıza alacaktık ama çok dua ettim çok denedim aslında hiç ümidim de kalmamıştı hem ruhen hem bedenen büyük bir acıyla aldılar onu benden bir daha hamile kalacağıma çokta inanmıyordum açıkçasıAmiin amiinnnherhanği bir belirtiniz varmıydı acaba ne kadardır deniyordunuz hayırla sağlıkla gelsin inşallah
Amin canım inşAllahHayırlı olsun sağlıcakla doğsun bebişdarısı bana ve isteyen herkese İnşallah
Şuan değil bayramdan sonra gideceğim doktora çok kontrole gitmeyi düşünmüyorum bu sefer Allah’ın izniyle bayramdan sonraya kalp atışını duymaya gideceğiz inşAllahGözünüz aydın2 gün sonra tekrar kan verin beta hcg artışına baktırın
Şuan değil bayramdan sonra gideceğim doktora çok kontrole gitmeyi düşünmüyorum bu sefer Allah’ın izniyle bayramdan sonraya kalp atışını duymaya gideceğiz inşAllahGözünüz aydın2 gün sonra tekrar kan verin beta hcg artışına baktırın
Hayırlı olsun inslalah darısı bana bende 3 gün var bekliyorum test yapmaya cesaretim yok
Ben adetime 6 gün kala yaptım çıktı valla ilk bebeğimde adetim üç gün geçtikten sonra çıkmıştı eğer şüphen varsa test yapabilirsin canımHayırlı olsun inslalah darısı bana bende 3 gün var bekliyorum test yapmaya cesaretim yok bu ay hag cekindim
Teşekkür ederim aminS
Sağlıkla gelsin hayırlısı olsun inşallah
Cesaretim yok valla korkuyorum ya Yok çıkarsa diyeŞuan değil bayramdan sonra gideceğim doktora çok kontrole gitmeyi düşünmüyorum bu sefer Allah’ın izniyle bayramdan sonraya kalp atışını duymaya gideceğiz inşAllah
Ben adetime 6 gün kala yaptım çıktı valla ilk bebeğimde adetim üç gün geçtikten sonra çıkmıştı eğer şüphen varsa test yapabilirsin canımİnşAllah hayırlı haberler alırsın
Yaa ne güzel rabbim mutlu etmiş sizii melegin hep zaten seninleeGeçen sene Kasımın son haftası 6 aylık hamileyken bebeğimizi kaybettik zorunlu sonlandırma yapıldı çünkü bebeğimizde hipoplastik kalp sendromu çıkmıştı ve ilk gebeliğimdi ilk göz ağrımdı ona bu dünyada kavuşmak nasip olmadı aradan tam 4 ay geçti ve o süre içinde yaşadığım acıyı boşluğu bir ben bilirim normalde eğer yaşasaydı nisanın ilk haftası kucağımıza alacaktık ama çok dua ettim çok denedim aslında hiç ümidim de kalmamıştı hem ruhen hem bedenen büyük bir acıyla aldılar onu benden bir daha hamile kalacağıma çokta inanmıyordum açıkçası
Ama ben yine de vazgeçmedim gebeliğim bittikten sonra yine aynı düzende beslenmeye ve ilaçlarımı kullanmaya devam ettim aşırı sağlıklı besleniyordum kahvaltıda bol roka nane maydonoz soğan meyve sebze incir ceviz çam balı kaymak folik asit kan ilacı 4 ay boyunca hep bu şekilde beslendim ve ovülasyon takibime çok dikkat ettim ama en önemlisi stres!!! Aklınızı hamilelikle bozmayın gerekeni yapın ve düşünmeyin acaba oldumu tutacak mi ilk üç ay çok kafaya taktım aklımdan hiç çıkmıyordu ama bu ay hiç düşünmedim hatta vazgeçmiştim çünkü polislik mülakatına hazırlığım vardı ama kısmet değilmiş çünkü bebişimizin haberini aldıkBu bizim için mucize oldu Yeniden anne baba olmaya hak kazandık Belirti derseniz çok belirti yaşamadım çünkü çok erken test yaptım yaşadığım belirtiler oruç tutuyordum son birkaç gün aşırı yorgunluk ve halsizlik vardı yemek yaparken çok zorlanıyordum artık akıntım çok arttı yoğundu bayaa akşam iftardan sonra hemen uyumak istiyordum tabi gebelikten şüphelenir şüphelenmez oruç tutmayı bıraktım ve aşırı yeme isteği vardı özellikle son bir haftadır hergün tatlı yiyorum Deli gibi şimdilik bunlar canım benim birde iki gündür mide yanması hazımsızlık başladı Hayırlısıyla inşAllah bu sefer bebeğimize kavuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?