Çok teşekkür ederim amin dualarım size ve evlat hasreti çeken bütün annelereYaa ne güzel rabbim mutlu etmiş sizii melegin hep zaten seninleeÇok güzel ifade etmişiniz inşAllah sağlıklı bir gebelik Geçirirsiniz dualarınıza bizleride ekleyin olur muu tekrardan gözünüz aydınn olsunn
Korkunun faydası yok ama sizin kararınız tabi bende her ay test yaptım sonunda güzel haberi aldım belki de sıra sizdeCesaretim yok valla korkuyorum ya Yok çıkarsa diye
Ahh çiçeğim İnşallahAmin canım inşAllahTecrübelerime dayanarak söylüyorum eğer herhangi bir rahatsızlığınız yoksa gebe kalmak için hiçbir engel yok Engeli biz kadınlar kendi kendimize koyuyoruz Sana tavsiyem kesinlikle kafana takma stres yapma ve akışına bırak sen elinden geleni yaparsan zaten güzel haberi tez zamanda alırsın
Ahh çiçeğim İnşallahçok teşekkür ederim pko var bende yumurtalarım tembelmiş bazen imkansız gibi geliyor bazen de sanki çok yakında bebeğim bana gelecekmiş gibi hissediyorumTwdav
Canım benim hislerine güven imkansız diye birşey yok herşeyin bir vakti vardır o vakit gelince Allah ol der ve olur inşAllahAhh çiçeğim İnşallahçok teşekkür ederim pko var bende yumurtalarım tembelmiş bazen imkansız gibi geliyor bazen de sanki çok yakında bebeğim bana gelecekmiş gibi hissediyorum
İnşallahCanım benim hislerine güven imkansız diye birşey yok herşeyin bir vakti vardır o vakit gelince Allah ol der ve olur inşAllah
Canım benim benden sana tavsiye bol bol kuru incir ceviz ye birde adetin başladıktan sonra günde 2 tane havuç ye havuç yumurtalıkları çalıştırır ve çatlamasını sağlarİnşallahadetim yeni bitti.. bal tarçın çörek otu’na başladım İnşallah bi faydası olur vesile olur
Bende çok merak ediyorum evde testin var mı eğer pozitif çıkarsa bize de haber verir misinkızlar bir gün kaldi ve ben çok merak ediyorum bu ay oldu mu acaba diye test yapmadım henüz ama hafif belim kasiklarim ağrıyor sanki olacakmışım gibi çok korkuyorum yaa böyle adet olacakmis gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen var mi acaba
Canım adetim yeni bitti ama yicem çok sağol bilgilendirdiğin içinCanım benim benden sana tavsiye bol bol kuru incir ceviz ye birde adetin başladıktan sonra günde 2 tane havuç ye havuç yumurtalıkları çalıştırır ve çatlamasını sağlar
Sonucunuz ne oldu acaba testlerini bariz pozitif ti amakızlar bir gün kaldi ve ben çok merak ediyorum bu ay oldu mu acaba diye test yapmadım henüz ama hafif belim kasiklarim ağrıyor sanki olacakmışım gibi çok korkuyorum yaa böyle adet olacakmis gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen var mi acaba
Prospektüste açıkça yazıyor aslında amaMerhaba arkadaşlar geçen Cuma adetime 6 gün kala rastgele test yaptım ikinci çizgi silik çıktı üç gün boyunca hergün test yapmaya devam ettim bugün de kan testi yapmaya gittim sonuçları yarın alacağım adetime üç gün kaldı birinci foto 23 nisan ikinci foto da 26 nisan yani bugün cevaplarınızı bekliyorum
Merhaba dün akşam dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif 3. Gun bugün adetin gecikti ama biraz daha bekleyim bakalımSonucunuz ne oldu acaba testlerini bariz pozitif ti ama
Allah Allah adet öncesi testler baya pozitifti ama kan verdiniz miMerhaba dün akşam dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif 3. Gun bugün adetin gecikti ama biraz daha bekleyim bakalım
Hayır henüz değil biraz daha bekleyim de dedim olmazsa pazartesi günü verebilirim hala belirtiler ara ara devam ediyor amaAllah Allah adet öncesi testler baya pozitifti ama kan verdiniz mi
Benim de akşam yaptığım test pozitif çıktı sabahta erken gebelik testim pozitif çıkmıştı sabah kan vericem ben inşallah sizde de vardır bende deHayır henüz değil biraz daha bekleyim de dedim olmazsa pazartesi günü verebilirim hala belirtiler ara ara devam ediyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?