Adetime 6 gün kala test yaptım sizce gebelik var mı???

Çok teşekkür ederim amin dualarım size ve evlat hasreti çeken bütün annelere Allah gönlümüzdekileri hayırlısıyla bizlere nasip etsin

Ahh çiçeğim İnşallah çok teşekkür ederim pko var bende yumurtalarım tembelmiş bazen imkansız gibi geliyor bazen de sanki çok yakında bebeğim bana gelecekmiş gibi hissediyorum

Ahh çiçeğim İnşallah çok teşekkür ederim pko var bende yumurtalarım tembelmiş bazen imkansız gibi geliyor bazen de sanki çok yakında bebeğim bana gelecekmiş gibi hissediyorum
Canım benim hislerine güven imkansız diye birşey yok herşeyin bir vakti vardır o vakit gelince Allah ol der ve olur inşAllah

Canım benim hislerine güven imkansız diye birşey yok herşeyin bir vakti vardır o vakit gelince Allah ol der ve olur inşAllah
İnşallah adetim yeni bitti.. bal tarçın çörek otu’na başladım İnşallah bi faydası olur vesile olur

kızlar bir gün kaldi ve ben çok merak ediyorum bu ay oldu mu acaba diye test yapmadım henüz ama hafif belim kasiklarim ağrıyor sanki olacakmışım gibi çok korkuyorum yaa böyle adet olacakmis gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen var mi acaba

İnşallah adetim yeni bitti.. bal tarçın çörek otu’na başladım İnşallah bi faydası olur vesile olur
Canım benim benden sana tavsiye bol bol kuru incir ceviz ye birde adetin başladıktan sonra günde 2 tane havuç ye havuç yumurtalıkları çalıştırır ve çatlamasını sağlar

Bende çok merak ediyorum evde testin var mı eğer pozitif çıkarsa bize de haber verir misin

Aniden başlayan karın ağrısından sonra biraz umitsizim ama inşllah olur da haber veririm evde test yok malesef olsa bile kokuyorum yapabilir miyim bilmiyorum

Canım benim benden sana tavsiye bol bol kuru incir ceviz ye birde adetin başladıktan sonra günde 2 tane havuç ye havuç yumurtalıkları çalıştırır ve çatlamasını sağlar
Canım adetim yeni bitti ama yicem çok sağol bilgilendirdiğin için

Sonucunuz ne oldu acaba testlerini bariz pozitif ti ama

Prospektüste açıkça yazıyor aslında ama

Hayır henüz değil biraz daha bekleyim de dedim olmazsa pazartesi günü verebilirim hala belirtiler ara ara devam ediyor ama
Benim de akşam yaptığım test pozitif çıktı sabahta erken gebelik testim pozitif çıkmıştı sabah kan vericem ben inşallah sizde de vardır bende de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…