• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 6 gün kala test yaptım sizce gebelik var mı???

Yaa ne güzel rabbim mutlu etmiş sizii melegin hep zaten seninlee❤️ Çok güzel ifade etmişiniz inşAllah sağlıklı bir gebelik Geçirirsiniz dualarınıza bizleride ekleyin olur muu🙏🏻🐥 tekrardan gözünüz aydınn olsunn
Çok teşekkür ederim amin dualarım size ve evlat hasreti çeken bütün annelere 🙏🏻 Allah gönlümüzdekileri hayırlısıyla bizlere nasip etsin 🙏🏻❤️🥰☺️

Amin canım inşAllah 🙏🏻 Tecrübelerime dayanarak söylüyorum eğer herhangi bir rahatsızlığınız yoksa gebe kalmak için hiçbir engel yok☺️Engeli biz kadınlar kendi kendimize koyuyoruz☺️Sana tavsiyem kesinlikle kafana takma stres yapma ve akışına bırak sen elinden geleni yaparsan zaten güzel haberi tez zamanda alırsın ☺️🙏🏻
Ahh çiçeğim İnşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim ☺️ pko var bende yumurtalarım tembelmiş bazen imkansız gibi geliyor bazen de sanki çok yakında bebeğim bana gelecekmiş gibi hissediyorum 🥰

Ahh çiçeğim İnşallah 🙏🏻 çok teşekkür ederim ☺️ pko var bende yumurtalarım tembelmiş bazen imkansız gibi geliyor bazen de sanki çok yakında bebeğim bana gelecekmiş gibi hissediyorum 🥰
Canım benim hislerine güven imkansız diye birşey yok herşeyin bir vakti vardır o vakit gelince Allah ol der ve olur inşAllah 🙏🏻 ☺️🥰

Canım benim hislerine güven imkansız diye birşey yok herşeyin bir vakti vardır o vakit gelince Allah ol der ve olur inşAllah 🙏🏻 ☺️🥰
İnşallah 💜 adetim yeni bitti.. bal tarçın çörek otu’na başladım İnşallah bi faydası olur vesile olur 🥲

kızlar bir gün kaldi ve ben çok merak ediyorum bu ay oldu mu acaba diye test yapmadım henüz ama hafif belim kasiklarim ağrıyor sanki olacakmışım gibi çok korkuyorum yaa böyle adet olacakmis gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen var mi acaba

İnşallah 💜 adetim yeni bitti.. bal tarçın çörek otu’na başladım İnşallah bi faydası olur vesile olur 🥲
Canım benim benden sana tavsiye bol bol kuru incir ceviz ye birde adetin başladıktan sonra günde 2 tane havuç ye havuç yumurtalıkları çalıştırır ve çatlamasını sağlar ☺️✅

kızlar bir gün kaldi ve ben çok merak ediyorum bu ay oldu mu acaba diye test yapmadım henüz ama hafif belim kasiklarim ağrıyor sanki olacakmışım gibi çok korkuyorum yaa böyle adet olacakmis gibi hissedip hamile olduğunu öğrenen var mi acaba
Bende çok merak ediyorum evde testin var mı eğer pozitif çıkarsa bize de haber verir misin ☺️☺️🙏🏻

Aniden başlayan karın ağrısından sonra biraz umitsizim ama inşllah olur da haber veririm evde test yok malesef olsa bile kokuyorum yapabilir miyim bilmiyorum

Canım benim benden sana tavsiye bol bol kuru incir ceviz ye birde adetin başladıktan sonra günde 2 tane havuç ye havuç yumurtalıkları çalıştırır ve çatlamasını sağlar ☺️✅
Canım adetim yeni bitti ama yicem çok sağol bilgilendirdiğin için 🙏🏻☺️

Sonucunuz ne oldu acaba testlerini bariz pozitif ti ama

Merhaba arkadaşlar geçen Cuma adetime 6 gün kala rastgele test yaptım ikinci çizgi silik çıktı üç gün boyunca hergün test yapmaya devam ettim bugün de kan testi yapmaya gittim sonuçları yarın alacağım adetime üç gün kaldı birinci foto 23 nisan ikinci foto da 26 nisan yani bugün cevaplarınızı bekliyorum 🙏🏻
Prospektüste açıkça yazıyor aslında ama

Hayır henüz değil biraz daha bekleyim de dedim olmazsa pazartesi günü verebilirim hala belirtiler ara ara devam ediyor ama
Benim de akşam yaptığım test pozitif çıktı sabahta erken gebelik testim pozitif çıkmıştı sabah kan vericem ben inşallah sizde de vardır bende de

IMG_20210501_195428.jpg

Back