Bu arada Kırmızı çizginin üstünde ki beyazlık plastiğin üstünde ki çizikKızlar??
Çizgi kaymış gibi ama ikinci çizgi de baya pembe. testin markası nedir?Testim pozitif mi?
Daha adetime 5 gün var ve kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı var erken sonuç testi yaptım ve silik çıktı
Normalde ikinci çizgi bu kadar kenarda olmaz ikisi de ortalı olur diye biliyorum ama bu test farklı bi markaya bilemedim.Bu arada Kırmızı çizginin üstünde ki beyazlık plastiğin üstünde ki çizik
Attım markayı biliyor musunuzNormalde ikinci çizgi bu kadar kenarda olmaz ikisi de ortalı olur diye biliyorum ama bu test farklı bi markaya bilemedim.
Güvenilir bi marka mı bilmiyorum ama kaymayı saymazsam gayet açık bi çizgi var. Gebelik var gibi görünüyor ama elinizde test varsa tekrarlayın.Markası bu
Normalde ikinci çizgi bu kadar kenarda olmaz ikisi de ortalı olur diye biliyorum ama bu test farklı bi markaya bilemedim
Yarın sabah alıp ilk idrarla deneyeceğim umutlanmakta istemedim ama bakalım teşekkürler yine de :)Güvenilir bi marka mı bilmiyorum ama kaymayı saymazsam gayet açık bi çizgi var. Gebelik var gibi görünüyor ama elinizde test varsa tekrarlayın.
Gönlünüzce olsun insallah:) normalde koyu çizginin olduğu yerde çizgi çıkmaz benim bildiğim. Onun bi sağında bi solunda olur çizgiler kaymış. Ama kaydığı halde doğru çıkarmış da olabilir test bozuk değilse. Dediğim gibi yarın tekrarlayın umarım vardırGüvenilir bi marka mı bilmiyorum ama kaymayı saymazsam gayet açık bi çizgi var. Gebelik var gibi görünüyor ama elinizde test varsa tekrarlayın.
Bu arada ikinci çizgi ne kadar süre sonra çıktıMarkası bu
5 dakika falan oldu olmadı çıktıBu arada ikinci çizgi ne kadar süre sonra çıktı
Fotosu varsa atar mısınŞimdi predictorla test yaptım ama eşim yanlış almış adet gününden itibaren olanı almış ama daha var benim adetime ama o da silik çıktı
Fotosu varsa atar mısın
Ve bugün kan verdim dayanamayıp 59 çıktı değerim hamileyimFotosu varsa atar mısın
Bu silik değil baya belirgin dicektim bende:) çok sevindim adına hayırlı olsun şimdiden. Umarım sağlıkla doğar
Bu arada belirtilerin nelerdi tam olarakVe bugün kan verdim dayanamayıp 59 çıktı değerim hamileyim
Karnımın altına böyle bıçak saplıyorlar sanki göğüslerim aşırı ağrıyor, beyaz bir akıntım var ve midemde yanma varBu arada belirtilerin nelerdi tam olarak