Adetime 5 gün var ve test silik

zhrys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
15
5
22
Testim pozitif mi?
Daha adetime 5 gün var ve kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı var erken sonuç testi yaptım ve silik çıktı

Eklentiler

• IMG_7444.jpeg
    134 KB · Görüntüleme: 69
Normalde ikinci çizgi bu kadar kenarda olmaz ikisi de ortalı olur diye biliyorum ama bu test farklı bi markaya bilemedim

Güvenilir bi marka mı bilmiyorum ama kaymayı saymazsam gayet açık bi çizgi var. Gebelik var gibi görünüyor ama elinizde test varsa tekrarlayın.
Yarın sabah alıp ilk idrarla deneyeceğim umutlanmakta istemedim ama bakalım teşekkürler yine de :)

Güvenilir bi marka mı bilmiyorum ama kaymayı saymazsam gayet açık bi çizgi var. Gebelik var gibi görünüyor ama elinizde test varsa tekrarlayın.
Gönlünüzce olsun insallah:) normalde koyu çizginin olduğu yerde çizgi çıkmaz benim bildiğim. Onun bi sağında bi solunda olur çizgiler kaymış. Ama kaydığı halde doğru çıkarmış da olabilir test bozuk değilse. Dediğim gibi yarın tekrarlayın umarım vardır sonucu yazarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…