• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 5 gün var ve test silik

zhrys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2024
29
17
3
22
Testim pozitif mi?
Daha adetime 5 gün var ve kasıklarımda ve göğüslerimde ağrı var erken sonuç testi yaptım ve silik çıktı

Eklentiler

• IMG_7444.jpeg
    IMG_7444.jpeg
    134 KB · Görüntüleme: 182
Güncelleme: dün tekrar hastaneye gittim perşembe günü 59 ile öğrenmiştim dün 790 olmuştu dış gebelik vs de yokmuş şükür inşallah sağsalim kucağıma alabilirim bana dua edin 🥹🤗🥰

Güncelleme: dün tekrar hastaneye gittim perşembe günü 59 ile öğrenmiştim dün 790 olmuştu dış gebelik vs de yokmuş şükür inşallah sağsalim kucağıma alabilirim bana dua edin 🥹🤗🥰
MERHABA TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN EBN DE SİZİN ALDĞNZ TESTTEN ALDM AMA ANLAYAMDIM İÇİNİ ÇIAKDIM BAKMA ŞANSI OLAN VAR YARDIMCI OLURMU ADEETİME 4 GÜN VAR DAHA KURUMA ÇİZGİSİMİ NEDİR VALLAHİ BAMAKTN GÖZLERİM KÖR OLDU YA

Eklentiler

• 723c0ed5-635f-4202-9001-0cd44203ee43.jpeg
    723c0ed5-635f-4202-9001-0cd44203ee43.jpeg
    55,3 KB · Görüntüleme: 47
MERHABA TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN EBN DE SİZİN ALDĞNZ TESTTEN ALDM AMA ANLAYAMDIM İÇİNİ ÇIAKDIM BAKMA ŞANSI OLAN VAR YARDIMCI OLURMU ADEETİME 4 GÜN VAR DAHA KURUMA ÇİZGİSİMİ NEDİR VALLAHİ BAMAKTN GÖZLERİM KÖR OLDU YA
Ne zaman çıktı çizgi ?

Ay inşallah yavrum ya böyle kasıklarında ağrı çok dimi geçen hafta bu kadar değildi bu hafta yoğun baya ama adet gecikmesinden sonra daha çok ağrıması normalmiş senin nasıl
Belim ağrıyor cok yorulunca kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrıyor 2 ayrı test yaptım pozitif ama yurt dışındayım 2 aylıktan önce bakmıyorlar ay sonuna randevum var umarım hersey güzeldir

Belim ağrıyor cok yorulunca kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrıyor 2 ayrı test yaptım pozitif ama yurt dışındayım 2 aylıktan önce bakmıyorlar ay sonuna randevum var umarım hersey güzeldir
Garip mesela Türkiye de takibe alıyorlar hemen bilmiyorum öyle mi daha iyi böyle mi daha iyi acaba

Yeni hamiş adayı bende 5 haftalık hamileyim sağlıkla gelsinler
Hanımlar ben yumurtlamadan iki gün önce ilişki yaşadım tutar mı sizceee siz nasıl hamile kaldınız yumurtlama günü mü ilişkiye girdiniz

Hanımlar ben yumurtlamadan iki gün önce ilişki yaşadım tutar mı sizceee siz nasıl hamile kaldınız yumurtlama günü mü ilişkiye girdiniz
Sperm vücutta 72 saat kalıyor aslında ben yumurtlama takibi yapmadım çünkü takip ettiğim zaman olmadı olanlar vardır elbet ama psikolojik biraz da galiba böyle şeyler ama hamile kaldıktan sonra baktığımda yumurtlama günü birliktelik yaşamışız ama dediğim gibi ben takip edince bir türlü olmuyordu 6 aydır deniyorduk 6. Ayda tuttu işte bakalım hayırlısı valla sağsalim kucağımıza alalım inşallah

Sperm vücutta 72 saat kalıyor aslında ben yumurtlama takibi yapmadım çünkü takip ettiğim zaman olmadı olanlar vardır elbet ama psikolojik biraz da galiba böyle şeyler ama hamile kaldıktan sonra baktığımda yumurtlama günü birliktelik yaşamışız ama dediğim gibi ben takip edince bir türlü olmuyordu 6 aydır deniyorduk 6. Ayda tuttu işte bakalım hayırlısı valla sağsalim kucağımıza alalım inşallah
Hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kucaklayın 🥰

Canım en baştan okudum çok sevindim
Teşekkürler hepimiz inşallah sizde umarım hamilesinizdir 🥰
benimde adetime 1 hafta varken adet ağrılarım oldu kendi kendime adet olacağım dedim hep hamişmişim o zaman şimdi oğlum 15 aylık Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ❤️

Back