Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MERHABA TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN EBN DE SİZİN ALDĞNZ TESTTEN ALDM AMA ANLAYAMDIM İÇİNİ ÇIAKDIM BAKMA ŞANSI OLAN VAR YARDIMCI OLURMU ADEETİME 4 GÜN VAR DAHA KURUMA ÇİZGİSİMİ NEDİR VALLAHİ BAMAKTN GÖZLERİM KÖR OLDU YAGüncelleme: dün tekrar hastaneye gittim perşembe günü 59 ile öğrenmiştim dün 790 olmuştu dış gebelik vs de yokmuş şükür inşallah sağsalim kucağıma alabilirim bana dua edin![]()
Ne zaman çıktı çizgi ?MERHABA TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN EBN DE SİZİN ALDĞNZ TESTTEN ALDM AMA ANLAYAMDIM İÇİNİ ÇIAKDIM BAKMA ŞANSI OLAN VAR YARDIMCI OLURMU ADEETİME 4 GÜN VAR DAHA KURUMA ÇİZGİSİMİ NEDİR VALLAHİ BAMAKTN GÖZLERİM KÖR OLDU YA
Yeni hamiş adayı bende 5 haftalık hamileyim sağlıkla gelsinlerGüncelleme: dün tekrar hastaneye gittim perşembe günü 59 ile öğrenmiştim dün 790 olmuştu dış gebelik vs de yokmuş şükür inşallah sağsalim kucağıma alabilirim bana dua edin![]()
Ay inşallah yavrum ya böyle kasıklarında ağrı çok dimi geçen hafta bu kadar değildi bu hafta yoğun baya ama adet gecikmesinden sonra daha çok ağrıması normalmiş senin nasılYeni hamiş adayı bende 5 haftalık hamileyim sağlıkla gelsinler
Belim ağrıyor cok yorulunca kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrıyor 2 ayrı test yaptım pozitif ama yurt dışındayım 2 aylıktan önce bakmıyorlar ay sonuna randevum var umarım hersey güzeldirAy inşallah yavrum ya böyle kasıklarında ağrı çok dimi geçen hafta bu kadar değildi bu hafta yoğun baya ama adet gecikmesinden sonra daha çok ağrıması normalmiş senin nasıl
Garip mesela Türkiye de takibe alıyorlar hemen bilmiyorum öyle mi daha iyi böyle mi daha iyi acabaBelim ağrıyor cok yorulunca kasıklarımda adet olacakmışım gibi agrıyor 2 ayrı test yaptım pozitif ama yurt dışındayım 2 aylıktan önce bakmıyorlar ay sonuna randevum var umarım hersey güzeldir
Sistemleri çok farklı buranın hastaneye gitmiyorsun dogum anına kadar aile hekimi yada özel doktorun kontrol ediyor hastaneye doğum icin gidiyorsunGarip mesela Türkiye de takibe alıyorlar hemen bilmiyorum öyle mi daha iyi böyle mi daha iyi acaba
Kesinlikle 1 aylıkta olsa bi kontrol edilmeli ama çogu yerde alttan muayene mevcut ultrason çok nadir :)Garip mesela Türkiye de takibe alıyorlar hemen bilmiyorum öyle mi daha iyi böyle mi daha iyi acaba
Güncelleme: dün tekrar hastaneye gittim perşembe günü 59 ile öğrenmiştim dün 790 olmuştu dış gebelik vs de yokmuş şükür inşallah sağsalim kucağıma alabilirim bana dua edin![]()
Hanımlar ben yumurtlamadan iki gün önce ilişki yaşadım tutar mı sizceee siz nasıl hamile kaldınız yumurtlama günü mü ilişkiye girdinizYeni hamiş adayı bende 5 haftalık hamileyim sağlıkla gelsinler
Sperm vücutta 72 saat kalıyor aslında ben yumurtlama takibi yapmadım çünkü takip ettiğim zaman olmadı olanlar vardır elbet ama psikolojik biraz da galiba böyle şeyler ama hamile kaldıktan sonra baktığımda yumurtlama günü birliktelik yaşamışız ama dediğim gibi ben takip edince bir türlü olmuyordu 6 aydır deniyorduk 6. Ayda tuttu işte bakalım hayırlısı valla sağsalim kucağımıza alalım inşallahHanımlar ben yumurtlamadan iki gün önce ilişki yaşadım tutar mı sizceee siz nasıl hamile kaldınız yumurtlama günü mü ilişkiye girdiniz
Hayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kucaklayınSperm vücutta 72 saat kalıyor aslında ben yumurtlama takibi yapmadım çünkü takip ettiğim zaman olmadı olanlar vardır elbet ama psikolojik biraz da galiba böyle şeyler ama hamile kaldıktan sonra baktığımda yumurtlama günü birliktelik yaşamışız ama dediğim gibi ben takip edince bir türlü olmuyordu 6 aydır deniyorduk 6. Ayda tuttu işte bakalım hayırlısı valla sağsalim kucağımıza alalım inşallah
Teşekkürler hepimiz inşallah sizde umarım hamilesinizdirHayırlı olsun tekrardan sağlıcakla kucaklayın![]()
benimde adetime 1 hafta varken adet ağrılarım oldu kendi kendime adet olacağım dedim hep hamişmişim o zaman şimdi oğlum 15 aylık Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinTeşekkürler hepimiz inşallah sizde umarım hamilesinizdir![]()