adetime 4 gün var test yapsam çıkarmı?

ya ben haftasonu beklicem olmazsa p.tesi teest yapcam cesaret edebilirsem, benim adetim belli olmuyo, bazen 30 bazen 28 günde bir oluyor bugün 27. günüm

tamam aynı zamanlara denk geliyor ikisi, belirtilerin devam ediyomu? bende bişey yok bugün, galiba bebebkte yok

kızlar inşallah hepiniz hamiş kalırsınız benim meleğim mucize gibi geldi drum test yapmamı sölemeseydi 1 gün bile geçtiimde haberim bile olmayacaktı bende çok uğraştım uzun süre bekledim tam yok buay kesinlikle kalamamışımdır dediim ay kaldım üstelik yumurtam 13mmdi sabredin umudunuzu yitirmeyin ben uzun süre bu siteye bile girmedim etkilendiimi düşündüümden kendinizi rahatlatın kafanızı boşaltın olacak inşallah

canım dogru dıosun ya bu belırtılerın ıcınde sırtın da agrı falan varmıydı canım ya benım dun ck vardı bugun yok hergun bır yerım agrıyo ama cok uzun sure degıl bıde gögüslerim cok sert ucuda elledıgımde hafıf sızlıo ama bak ustunde belırlı damarlar sımdıde adet olcam gıbı hıssedıorum 10 gune yakın :KK43:

Selam kızlar,

Bende beklemedeyim 4 gün kaldı reglime.Benim reglim 01 haziranda oldu ama 2 gün sürdü 3.gün kahverengi lekelenme geldi ve bitti çok şaşırdım hiç böyle olmamıştıdelikafaduldenAkabinde bugüne kadar süren bel,sırt,kasık ağrıları benim normalde reglimde bile ağrımaz belim en enteresanı ise göğüslerimin sızlaması ve üzerindeki damarların belirginleşmesi yeşil mavi harita gibidelikafadulden gel de şüphelenme yaa inş hayalkırıklığı olmaz :Saruboceq: Hepimiz bebeklerimize kavuşuruz:ecrin_bebek: sizde sırt ağrısı oluyor mu? göğüs sancısı bazen iğne batıyo gibi bazen bıcak giriyo gibi yanlardan uclara doğru sancıyo sizin nası tarif eder misiniz?kaydirigubbakcemile5

benım bugun adet olcagım gıbı sancım var gögüsleriminde ucları sadece hafıfı acıo öle dokundugumda falan bıde sırt ve bel agrısı oluo benımde 2 3 gun var regli olmama ama benım 10 gundur böle karnımın alt kısmına arada bı sancı gırıodu sımdı olmuo fakat adet olcam gıbı öle gelıp gelıp gıdıo bel ve sırt agrısıda oturunca belırgınlesıo

X