Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay sonuna dogru 25den sonra işte en son ihtimal 28de olması lazım ama bak ben arkadaslardan okudum adettı gecıkıp cıkmayan bıle var sende adet belrtısı varmı ?
akşam karın ve kasık ağrısı birden vardı adet olacağım sandım, olmadım, şimdi ara ara daha çok sol kasığımda sızlama var, bazen baya acıtıyor, ama midem falan bulanmoyor, bacaklarımda sızlıyor
benım öle cok olmuo arada bı bıde ayaga kalktıgımda oluo dun migde yanması vardı bugun yok ya gögüslerin ucları elledıgım zaman acıo benım adet dönemınde olurmu ki bu
bu arada kendimi kısaca tanıtayım 2005 yılında evlendim evlenmemin 6 ay sonrasında adet düzensizliğim başladı eşimdede sperm azlığı vardı 1,5 yıl hamile kalamadım sizler gibi bende her ay aynı üzüntüyo yaşadım psikolojim bozuldu.her ay test ve sonuç hüsran.tam 1,5 yıl böyle geçti.... son 3 ay izmirde tedavi gördüm yumurtlama ilacı kullandım kullanmamın 3.ayında hamile kaldım şuan 22 aylık bir kızım var.sizlerede birnebze olsun yardımcı olabilirim diye yazıyorum.umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız
busecim her insanın bünyesi farklı ben hamile kaldığım zaman hiç anlamamıştım adet sancım olmuştu ince ince bir ağrı adet olucam sandım fakat hamileymişim öyle göğüs ağrısı,baş dönmesi,mide bulantısı için çok erken bunlar daha sonra yaşanıyor
yok daha adetime var, 4 günden beri falan kasıklarım sızlıyor inveden birde eğilince belim ağrıyor, geceleri wc ye çıkar oldum, ama galiba ben üşüttüm biraz çünkü dünde karnım ve kasıklarım ağrıdı ishal gibi
ya benım mıde bulantım olmuodu dun mıdem yanıordu ne yedıysem gecmedı bugun yok 1 hafatdırda belkı 10gundur karnımın alt kısmı agrıyor bide sabahları wc gıttıgmde cok acıyor karnım agrımaya baslıo öle cok acımıo arada bı ıste sızı gelıo.bıde 2 3 gun önce göguslerım cok sert ve usları acıodu elleyemıyodum gene sert ama o kadar acımıo gende elledıgımde sızlıo neden bılmıorum özellıkle sırtım cok agrıyo dıgrlerı arada bıde
canım kusura bakam siteye giremiyorum internette sorun var sanırım.canım bence bekle ve çok ümitlenme çünkü psikolojik belirtilerde yaşaybilirsin bende hep öyle olmuştu hamilelikten sonra belirti başlıyor uykuya eğilim,kasık ağrısı,kokulara duyarlılık gibi bulantı için zaten çok erken oo sonraki evrelerde olabiliyor. ama adet sancısı gibi ağrın var ise olabilir en büyük belirti bu tatlım inşallah hamilesindir
insallah canım fazlada umıtlenmıyorum hayal kırıklıgına ugramamk ıcın canım ama sırtım ve işte böle arada bı cok sık degıl ama arada bı gelen sancı benı supendırdı