- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Periyodum 28 dir 14.gün yumurtlama olur bekarlığımdan beri bilirim anlarım.Bu ay da öyle oldu ancak yumurtlama akıntısı da kasık ağrısı da bitmedi 14.günden beri o jelimsi iki parmak arasında uzayan akıntı devam ediyor.Yani bugün adetin 24.günündeyim şaşırılacak şey hiç böyle olmamıştım neden olabilir ? Evliyim ve vajinismusum hamilelik olamaz diye düşünüyorum tam emin olmamakla birlikte
şüphem var canım hani birleşmeye yönelik yaklaşımlarda bazı şeyler oldu ama nasıl olsa olmaz kafasındayım hep.Umarım olmamıştır önce sorunu çözmek istiyoruz sonra çocuk zaten olur.Şu yaşıma kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemiştiBirleşme olmadıysa gebelik değildir canım, ama eğer şüphen varsa yarın ilk idrarla gebelik testi dene. Soğuk almış olabilirsin, enfeksiyon olabilir akıntının bir çok nedeni var
ama 14.gün yumurtlama olduğuna eminim canım akıntıdan anlaşılıyor o akıntının bitmemesi beni asıl şaşırtanGeç yumurtlamış olabilirsin. Ben de hep 28 de olurum, 14’te yumurtlarım. Ama geçen ay 18. Gün yumurtladım. Olabiliyor bazen gecikmeler.
şüphem var canım hani birleşmeye yönelik yaklaşımlarda bazı şeyler oldu ama nasıl olsa olmaz kafasındayım hep.Umarım olmamıştır önce sorunu çözmek istiyoruz sonra çocuk zaten olur.Şu yaşıma kadar hiç böyle bir şey başıma gelmemişti
netice aldiniz mi?ama 14.gün yumurtlama olduğuna eminim canım akıntıdan anlaşılıyor o akıntının bitmemesi beni asıl şaşırtan
yumurtlamaya benzer akinti mi seffaf uzayan?Öyle düşünme canım çocuk bambaşka bir güzellik. İçine onun sevgisi geldimi dünyayı sırtlanabileceğini sanıyor insan. 2.kez yumurtluyor olabilirsin. Ama benim normaldede adete bir kaç gün kala akıntıda artışım olurdu. Yarın bi test dene sen
yumurtlamaya benzer akinti mi seffaf uzayan?
ayni durumdayim bat im geldi neredeyse hayirlisi bakalimŞeffaf ve yoğun oluyordu uzamasına dikkat etmedim hiç bir zaman
ayni durumdayim bat im geldi neredeyse hayirlisi bakalim
2 gun kaldi erken gebelikt testi aldim sabah ilk is yapicamKaç gün kaldı canım test yapabilirsin aslında
2 gun kaldi erken gebelikt testi aldim sabah ilk is yapicam
ilk etapta bir sey cikmadi iki uc saat sonra cok cok silik cizgi gordum. sabah hava aydinlaniyordu o sebeple mi goremedim yoksa daha sonra cikan sonuclar gecersiz oluyor, gecersiz ikinci bir cizgi mi kestiremedimYaptınmıııı
ilk etapta bir sey cikmadi iki uc saat sonra cok cok silik cizgi gordum. sabah hava aydinlaniyordu o sebeple mi goremedim yoksa daha sonra cikan sonuclar gecersiz oluyor, gecersiz ikinci bir cizgi mi kestiremedim
anladim. siz boyle bir sey tecrube etmediyseniz benim hamile olma ihtimalim var mi o sebeple cikmis olabilir mi? gecen aylarda da bakardim teste saatler sonra net olarak temiz olurdu hayali cizgi vs olmazdi. bu sefer cikti. hic yasamadigim mide eksimesi var dun gun boyu oldu.Bu bekleyince çıkan çizgiyi anlamıyorum valla sayısız test yaptım hiç başıma öyle birşey gelmedi hep negatifti
canim seni üzmek istemem ama benimde öyle oldu ve dün adet oldumŞeffaf ve yoğun oluyordu uzamasına dikkat etmedim hiç bir zaman
anladim. siz boyle bir sey tecrube etmediyseniz benim hamile olma ihtimalim var mi o sebeple cikmis olabilir mi? gecen aylarda da bakardim teste saatler sonra net olarak temiz olurdu hayali cizgi vs olmazdi. bu sefer cikti. hic yasamadigim mide eksimesi var dun gun boyu oldu.
anladim. siz boyle bir sey tecrube etmediyseniz benim hamile olma ihtimalim var mi o sebeple cikmis olabilir mi? gecen aylarda da bakardim teste saatler sonra net olarak temiz olurdu hayali cizgi vs olmazdi. bu sefer cikti. hic yasamadigim mide eksimesi var dun gun boyu oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?