Adetime 3 gün kaldı test yaptım böyle çıktı 15-20 dk sonra 2. Fotoğraftaki gibi kaydı 2 gün öncede yaptığımda bundan daha silikti sonradan böyle kaydı

Merhaba bayanlar ben çatlatma iğnesi olalı bugün 13. Günüm dün 3 tane Dıpıll marka kaset test yaptım sabah ilk idrarla oglede ve akşam hepsi silik çıktı eşim predictor express aldı ama anlamadı meğer adet gecikince sonuç veren testmiş pembe olan değil sarı kutulu idi . Şimdi hangisine guvenmeliyim iğnenin etkisi geçmişti 8. Günde yaptığım testler son görselde mevcut üç testte de silik çıkınca bir umut oluyor ama korkuyorum fikrinize ihtiyacım var

Eklentiler

• IMG20241010203542.jpg
    103,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG20241010203604.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG20241010093206.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 42
Benmde 55 ti pazartesi bugün verdim 208
Bende Salı gününe normal doktor randevusu aldım folik asite baslatiyolar diye kese gözükmez ama degerden anlarlar bende değeri aslında daha yüksek bekliyordum çünkü baya koyuydu testte 27 cikti o da olsun o kdr önemli değil yani bisi olmaz diye düşünüyorum

Sanki silik var gibi

Canım ılk ıdrarla yaptın degılmı su falan ıcmeden?yarın bıdaha tekrarla bakalım bazen testler yanıltıcı olabılıyor.
Doğru soyluyosunuz çünkü bu kdr koyu çıkmadan bi gün öncede direk negatif cikmisti aynı test hatta bizde çok şaşırmıştık bi gün önce negatif çıkıp bi gün sonra bu kdr koyu çıkmasına o zaman testtendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…