- 21 Ağustos 2024
- 646
- 194
- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
Ya yarın ver yada perşembe kesin çıkar zatenDoğru söyleyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya yarın ver yada perşembe kesin çıkar zatenDoğru söyleyosunuz
Benmde cuma 14.5 du pazartesi 55 olmuş bu cuma tekrar vericemDoğru söyleyosunuz
Yaaa o zaman hamilesinnBenmde cuma 14.5 du pazartesi 55 olmuş bu cuma tekrar vericem
Tam hatirlamiyorum da adetinden önce mi vermiştin ne zaman vermiştinYaaa o zaman hamilesinn
Evet canım takip edicem işte artışıYaaa o zaman hamilesinn
Allah’ım sağ Sağlım kucağına almayı nasip etsinEvet canım takip edicem işte artışı
Bgn tekrar yaptım test baya koyulasti bence var bu sefer dimiEvet canım takip edicem işte artışı
Bence de. Kanla netleştir artıkBgn tekrar yaptım test baya koyulasti bence var bu sefer dimi
Amin yeni gördüm canm. adetten iki gün önce 14.5 bir gün gecikmeyle 55 çıkmıştı.Allah’ım sağ Sağlım kucağına almayı nasip etsin
Adetinden öncemi vermiştin sonra mı kani tam hatırlayamıyorum da
İnsallah bgn akşam kan vermeyi düşünüyorumBence de. Kanla netleştir artık
Aynı şey bende de olmuştum ama kan testin de hep negatif çıktı. Senin öyle olmamıştır inşallah pozitif mi çıktıAma kaç tane test yaptım hepsinde silikte olsa çıktı 5 gün öncesine kdr yarın adet günüm yine kimyasal gebelik degildir umarım
Bgn sabah tekrar yaptım baya koyu çıktı bu sefer kimyasal değildir diye düşünüyorum çünkü ben geçen ay adetimin 7. Günü yapmıştım yani gecikmenin bundan daha silik çıkmıştı dün adet günüm ve bu kdr net çıktı kimyasal gebelikte silik cikiyo demişti doktor bu baya netAynı şey bende de olmuştum ama kan testin de hep negatif çıktı. Senin öyle olmamıştır inşallah pozitif mi çıktı
Koyulaşmazsa kimyasal oluyomus ama ben kaç gündür yapıyorum gün geçtikçe koyulasti mesala sadece dün yaptigim negatif çıktı onu da gün içinde ilk idrarla yapmamistim bgn ilk idrarla yaptım ve bu kdr koyu çıktı kimyasal olduklarım hep çok silik cikiyodu bu kdr hiç koyulasmadi yani ilk defa bu kdr koyu 2. Çizgi görüyorumBgn sabah tekrar yaptım baya koyu çıktı bu sefer kimyasal değildir diye düşünüyorum çünkü ben geçen ay adetimin 7. Günü yapmıştım yani gecikmenin bundan daha silik çıkmıştı dün adet günüm ve bu kdr net çıktı kimyasal gebelikte silik cikiyo demişti doktor bu baya net
Kan verince haber ver mutlakaKoyulaşmazsa kimyasal oluyomus ama ben kaç gündür yapıyorum gün geçtikçe koyulasti mesala sadece dün yaptigim negatif çıktı onu da gün içinde ilk idrarla yapmamistim bgn ilk idrarla yaptım ve bu kdr koyu çıktı kimyasal olduklarım hep çok silik cikiyodu bu kdr hiç koyulasmadi yani ilk defa bu kdr koyu 2. Çizgi görüyorum
Verdim bakalım nasipppppKan verince haber ver mutlaka
Allah isteyen herkese nasip etsinHayırlı uğurlu olsun bizede dua et
Verdimmm 27 cikti hamileyimmmmmKan verince haber ver mutlaka