- 21 Ağustos 2024
- 646
- 194
- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
Oh maşallah87 cikti 3 katı artmış yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oh maşallah87 cikti 3 katı artmış yaaa
Evett yarın 5 haftalık oluyoooOh maşallah
Adınıza çok sevindim ben adetimin gecikmesinden 2 gün sonra test yaptım negatifti bugün gecikmemin 5.günü kasıklarımda batmalar ve açık sarı akıntı gördüm sizin belirtileriniz nelerdi acaba87 cikti 3 katı artmış yaaa
Hala hiç belirtim yok sadece saydam akıntı geliyoAdınıza çok sevindim ben adetimin gecikmesinden 2 gün sonra test yaptım negatifti bugün gecikmemin 5.günü kasıklarımda batmalar ve açık sarı akıntı gördüm sizin belirtileriniz nelerdi acaba
2 gün sonra tekrar verdim 300 olmuş artık kan vermiyorum dalı gününe randevu aldım kesesi o zamana gözükür diyeBenmde 5+2 gösteriyor uygulama.
Ne güzel benm kimyasala döndü2 gün sonra tekrar verdim 300 olmuş artık kan vermiyorum dalı gününe randevu aldım kesesi o zamana gözükür diye
Gerçekten mi nasıl oldu baya değerin artmıştı diye hatırlıyorum kaç kaça çıkmıştıNe güzel benm kimyasala döndü
208Gerçekten mi nasıl oldu baya değerin artmıştı diye hatırlıyorum kaç kaça çıkmıştı
Bu kaç gün aralıklarla ama208
878
212
böyle oldu. Zaten regl gibi oldu leke falan geldi sonra kanamaya dönüştü
11 ekim 208Bu kaç gün aralıklarla ama
Benimde en son 295 çıktı pzttesi akşamı hep 3-4 kat artiyo diye bi da vermene gerek yok gayet sağlıklı ilerliyo dediler o yüzden ben vida vermedim hiç öyle leke tarzı kanamam falan yok sadece saydam alıntım var o da hamilelikten11 ekim 208
15 ekim 878
16 ekim 212
Benmde gerek yok demişti cuma kese görmeye gidecektim. Lekelenme olunca verdim. Umarım sağlıkla ilerler gebeliğinizBenimde en son 295 çıktı pzttesi akşamı hep 3-4 kat artiyo diye bi da vermene gerek yok gayet sağlıklı ilerliyo dediler o yüzden ben vida vermedim hiç öyle leke tarzı kanamam falan yok sadece saydam alıntım var o da hamilelikten
Ne zaman başladı lekelenmen şuan içime kurt düştüBenmde gerek yok demişti cuma kese görmeye gidecektim. Lekelenme olunca verdim. Umarım sağlıkla ilerler gebeliğiniz
Ama sizin ztn ilk önce 14 mu 17 mı ne cikmisti 5 gün sonra 55 olmustu diye hatırlıyorum11 ekim 208
15 ekim 878
16 ekim 212
5 değil 3 gün o da iyiydi artışlarda sıkıntı yoktu zaten de demekki sağlıklı değilmiş.Ama sizin ztn ilk önce 14 mu 17 mı ne cikmisti 5 gün sonra 55 olmustu diye hatırlıyorum
Ferah tut içini sağlıklıysa zaten tutunur sana Allahın izniyle. Salı sabah değişik bir karın ağrım vardı regl zamanı olan ağrım gibi hamilelikte olan kasık ağrısından farklı bir ağrı zaten öğleden sonra lekelenme sonrasında da kanama şeklinde devam etti.Ne zaman başladı lekelenmen şuan içime kurt düştü
Benimki de öyle olsaydı bekli olurdu şimdiye kdr dimi hiç öyle agrim lekelenmem yok sadece karnımda batma hissi var o da gazdan diye düşünüyorum sende üzülme bi daha olurFerah tut içini sağlıklıysa zaten tutunur sana Allahın izniyle. Salı sabah değişik bir karın ağrım vardı regl zamanı olan ağrım gibi hamilelikte olan kasık ağrısından farklı bir ağrı zaten öğleden sonra lekelenme sonrasında da kanama şeklinde devam etti.
800 lerden dönen ilk sizi gördüm şaşırdım, umarım bir sonraki sağlıkla ilerler208
878
212
böyle oldu. Zaten regl gibi oldu leke falan geldi sonra kanamaya dönüştü
Betaniz 14.5 ken testte cikmismiydi yani test yapmismiydiniz yoksa direk kanmi vermistinizBenmde cuma 14.5 du pazartesi 55 olmuş bu cuma tekrar vericem