Adetime 3 gün kaldı test yaptım böyle çıktı 15-20 dk sonra 2. Fotoğraftaki gibi kaydı 2 gün öncede yaptığımda bundan daha silikti sonradan böyle kaydı

Benimde en son 295 çıktı pzttesi akşamı hep 3-4 kat artiyo diye bi da vermene gerek yok gayet sağlıklı ilerliyo dediler o yüzden ben vida vermedim hiç öyle leke tarzı kanamam falan yok sadece saydam alıntım var o da hamilelikten
Benmde gerek yok demişti cuma kese görmeye gidecektim. Lekelenme olunca verdim. Umarım sağlıkla ilerler gebeliğiniz 🤲🏻

Ne zaman başladı lekelenmen şuan içime kurt düştü
Ferah tut içini sağlıklıysa zaten tutunur sana Allahın izniyle. Salı sabah değişik bir karın ağrım vardı regl zamanı olan ağrım gibi hamilelikte olan kasık ağrısından farklı bir ağrı zaten öğleden sonra lekelenme sonrasında da kanama şeklinde devam etti.

Ferah tut içini sağlıklıysa zaten tutunur sana Allahın izniyle. Salı sabah değişik bir karın ağrım vardı regl zamanı olan ağrım gibi hamilelikte olan kasık ağrısından farklı bir ağrı zaten öğleden sonra lekelenme sonrasında da kanama şeklinde devam etti.
Benimki de öyle olsaydı bekli olurdu şimdiye kdr dimi hiç öyle agrim lekelenmem yok sadece karnımda batma hissi var o da gazdan diye düşünüyorum sende üzülme bi daha olur 😘

X