- 2 Ekim 2024
- 194
- 40
- 24
-
- Konu Sahibi nuurrrrksjdks
Bende ilk defa gördüm böyle ben pzrtesi akşamı verdim 295 ti tekrar vermene gerek yok hafta kese görmeye gidebilirsin dediler şuan çok şaşkınım800 lerden dönen ilk sizi gördüm şaşırdım, umarım bir sonraki sağlıkla ilerler
Merhaba erken gebelik testinde çizgi gördüğünüzde yumurtlamanızın kaçıncı günü oluyor böyle çıktığında. Takip ettiniz mi yumurtlamayı bu ayBurda çok az belli oluyo ama var bu 5 gün varken adetime
Ettim ama 5 tane yumurtlama testi vardı elimde ikisi kıpkırmızı hiç çıkmadı adetime 5 gün varken artırmış kaset test yaptım ve silik çıktı afet günümde tekrar yaptın negatif çıktı 1 gün geçince yaptım baya koyu çıktı silik çıkmadı yani kan verdim 27.81 çıktı iki gün sonra 87 2 gün sonra 295Merhaba erken gebelik testinde çizgi gördüğünüzde yumurtlamanızın kaçıncı günü oluyor böyle çıktığında. Takip ettiniz mi yumurtlamayı bu ay
Benim erken gebelikte negatif çıktıMerhaba erken gebelik testinde çizgi gördüğünüzde yumurtlamanızın kaçıncı günü oluyor böyle çıktığında. Takip ettiniz mi yumurtlamayı bu ay
Maşallah kat kat artsın inşallah sağlıklarla kolaylıkla doğurmak da nasip olsun,Ettim ama 5 tane yumurtlama testi vardı elimde ikisi kıpkırmızı hiç çıkmadı adetime 5 gün varken artırmış kaset test yaptım ve silik çıktı afet günümde tekrar yaptın negatif çıktı 1 gün geçince yaptım baya koyu çıktı silik çıkmadı yani kan verdim 27.81 çıktı iki gün sonra 87 2 gün sonra 295
İnslalah hersey gönlünüzce olsunMaşallah kat kat artsın inşallah sağlıklarla kolaylıkla doğurmak da nasip olsun,benim adet düzensiz çatlamanın üstünden 8 gün geçti negatif hem erken hem kaset test yaptım kalbim kadar temiz olsun gelecek ay tüp bebek üçüncü deneme yapıcaz kısmetse tutarsa tutar duanıza talibim biraz
Kaset yapmıştım gözle görülür silik çıkmıştı. Ondan sonra kan vermiştim.Betaniz 14.5 ken testte cikmismiydi yani test yapmismiydiniz yoksa direk kanmi vermistiniz
Leke değilde kırmızılık görmediğin sürece korkma. O batmalar falan hepsi normalBenimki de öyle olsaydı bekli olurdu şimdiye kdr dimi hiç öyle agrim lekelenmem yok sadece karnımda batma hissi var o da gazdan diye düşünüyorum sende üzülme bi daha olur
Ama senin kimyasal değil bence ya çok üzüldüm gerçekten yine bi kaşın doğuma gitsen mi acabaLeke değilde kırmızılık görmediğin sürece korkma. O batmalar falan hepsi normalben zaten hissetmiştim değişik bişey olduğunu belki üşüttüm diye düşünmüştüm. Hayırlısı
Zaten daimi doktorum var canm. Onla hareket ediyorum. Bu ay dinlen diğer ay gel dedi bakalım hayırlısı.Ama senin kimyasal değil bence ya çok üzüldüm gerçekten yine bi kaşın doğuma gitsen mi acaba
İyi o zaman stres yapma sende gerçekten çok üzüldümZaten daimi doktorum var canm. Onla hareket ediyorum. Bu ay dinlen diğer ay gel dedi bakalım hayırlısı.
Sanki var gibi 2-3 gün sonra tekrar yapı koyulaşırsa var demektirEki Görüntüle 3491828 Adetime 8 gun kaldı çok hafif bir çizgi var sizce nedir arkadaşlar
Siz öyle diyince dayanamadım yine kan verdim 1820 olmuşZaten daimi doktorum var canm. Onla hareket ediyorum. Bu ay dinlen diğer ay gel dedi bakalım hayırlısı.
Sevindim canım senin adına. Sağlıklı bir şekilde geçer sağlıkla kucağına alırsın inşallahSiz öyle diyince dayanamadım yine kan verdim 1820 olmuş