Adetime 3 gün kaldı test yaptım böyle çıktı 15-20 dk sonra 2. Fotoğraftaki gibi kaydı 2 gün öncede yaptığımda bundan daha silikti sonradan böyle kaydı

Merhaba erken gebelik testinde çizgi gördüğünüzde yumurtlamanızın kaçıncı günü oluyor böyle çıktığında. Takip ettiniz mi yumurtlamayı bu ay
Ettim ama 5 tane yumurtlama testi vardı elimde ikisi kıpkırmızı hiç çıkmadı adetime 5 gün varken artırmış kaset test yaptım ve silik çıktı afet günümde tekrar yaptın negatif çıktı 1 gün geçince yaptım baya koyu çıktı silik çıkmadı yani kan verdim 27.81 çıktı iki gün sonra 87 2 gün sonra 295

Maşallah kat kat artsın inşallah sağlıklarla kolaylıkla doğurmak da nasip olsun, benim adet düzensiz çatlamanın üstünden 8 gün geçti negatif hem erken hem kaset test yaptım kalbim kadar temiz olsun gelecek ay tüp bebek üçüncü deneme yapıcaz kısmetse tutarsa tutar duanıza talibim biraz

İnslalah hersey gönlünüzce olsun

Benimki de öyle olsaydı bekli olurdu şimdiye kdr dimi hiç öyle agrim lekelenmem yok sadece karnımda batma hissi var o da gazdan diye düşünüyorum sende üzülme bi daha olur
Leke değilde kırmızılık görmediğin sürece korkma. O batmalar falan hepsi normal ben zaten hissetmiştim değişik bişey olduğunu belki üşüttüm diye düşünmüştüm. Hayırlısı

Leke değilde kırmızılık görmediğin sürece korkma. O batmalar falan hepsi normal ben zaten hissetmiştim değişik bişey olduğunu belki üşüttüm diye düşünmüştüm. Hayırlısı
Ama senin kimyasal değil bence ya çok üzüldüm gerçekten yine bi kaşın doğuma gitsen mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…