Adetim gecikti patlayacakm gibi hissediyorum

ya bnm adet günümde 3 5 damla kahverengimsi kan geldi ama o kadar geçen ayda aynısı oldu başkada bişi olmadı gebelik testide yaptım 2 kere onlarda negatif allahıma şükür :kedi:
pazartesi leylanın verdiği tafife başlıcam artık 25i bnm günümdü yne olmazsam doktor yolu gözüktü bana kafamçokkarıştı

hangi tarifi yapacağımı şaşırdım o kadar bunaldımki bir soğana saldırıyorum bir hayıta bir civanperçemine bu ne bela bişeymiş Allahım doktorsuz ilaçsız halledeyim diye çok istedim burdaki arkadaşların yaşadıklarını okudum umutlandım olmadı olmuyor.bayramdan sonra doktora gitcem paşa paşa ne yapayım

cnm yaramıyormu işe ya ben daha denemedim ama başlıcam artık 2.5 oldu tık yok :çok üzgünüm:

canımcım anlamadımki soğan içiyorum ne akıntı ne ağrı ne sızı var hayıt içiyorum tık yok civanperçemi adaçayı Allah ne verdiyse artık ağrıyı sızıyı özler oldum.ınada bindirdim.Belkide bu kadar kafaya taktığımız için olmuyo ne bileyim ben.Sen denemeye başla mutlaka dene çok araştırdım bu bitkiler gerçekten faydalı fakat anladığım kadarıyla zamana ihtiyaç var ben çok acele ediyorum galiba.Bir an önce en azından bitanesine başlamanı öneririm.bakalım kiminki daha önce teşrif edecek

aslında benim yaptığım yanlış çünkü şimdi olursam hangisinin sebep olduğunu anlamayacağım.Bence sen hayıta başla içimide fena değil çünkü.yani ben en çok onu sevdim içlerinde.o civanperçeminin kokusu iyide içimi berbat çok acı bişe ancak tek dikişte devircen

Çok sevindim çok sevindim arkadaşım yemin ederim kendim olmuşum gibi sevindim...Her ay hiç üzülmeden olursun inşallah..Acaba neyin sayesinde olabildin...:1no2::1no2::1no2:bende olabilecekmiyim.çok umutsuzum çooook(((

Benimde bu ayın 16 sında 4 ay olacak... Adet söktürücü içtim bitti 5.günü bakalım bekliyorum dört gözle

canım vala ben hiç bişi yapmadım tam pes ettim doktora gidicektim raandevu aldım gözü korktu herhalde saldı kendini zemuszemus
ALIÇ YAPRAĞI, CİVAN PERÇEMİ, OĞUL OTU.
Bu 3 bitkiyi harmanlayıp sabah-akşam 1'er bardak tok karnıma günde 2 kez içtim. (1 büyük su bardağına 1 cimcik ot karışımından koyup üzerine kaynar su ilave edin ve 15 dakika demlenmeye bırakın. Sonra başka bir bardağa süzün. Ilık yada soğumuş şekilde için.)

sizler içinde bu karışımı verebilirim daha önceki sayfalarda var bakarsanız görürsünüz şekerlerim inşallah hepiniz tez zamanda olursunuz.. ama uzun bi aradan sonra çok ağrılı geçiyo kızlar ya allah kolaylık versin hepimize ..

bide bu karışımı deneyeyim bakalım blakkcim ne olacak..aman olsunda vallahi ağrıya razıyım..ayrıca günicen adet söktürücüyü doktor kontrolündemi kullandın bilmiyorum ama 4 ay çok fazla be güzelim bence ilaçla olsan bile bir doktora görün ama bu arada blackkin verdiği bu karışımıda içebilirsin sonuçta bu bitkiler özelliklede civanperçemi ve hayıt kadın rahmi için gerçekten faydalı..başka ne diyebilirimki canım en kısa zamanda bu dertten kurtuluruz inşallah hepimiz..

Canım bugün yazılan karışımı alıp deneyeceğim.. Ve adet olduktan sonra dr a gitmeyi düşünüyorum :1ninca:

yaşasıııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bende oldum bende oldum..o kadar rahatladımki anlatamam darısı bütün arkadaşların başına:lepi:delikafadulden:sm_cool::teytey::içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…