Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim gecikti patlayacakm gibi hissediyorum
- Konu Sahibi blackk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Benim tanıdığım bi doktor var cnm istersen onunla irtibata geçebilirim ist.deyim şuanda çamlıca tekrar izmire dönmeden yardım etmek isterim.....
aa harika bi haber cnm bu bende ist.de çengelköydeyim iki gündür akıntım fazlalaştı olucak gibiyim ama bakalım ne zaman dönüyorsun izmire :kedi:
G
Gokcedemir
Ziyaretçi
Benim işim belli olmaz ama planlarım tutarsa 2 hafta sonra dömeyi düşünüyorum......aa harika bi haber cnm bu bende ist.de çengelköydeyim iki gündür akıntım fazlalaştı olucak gibiyim ama bakalım ne zaman dönüyorsun izmire :kedi:
bende de aynı şey oldu 3 ay adet olmadım sinirden milleti kırıp geçiriyordum ve kiloda artış oldu karnım 6 aylık hamile gibi gezdim.KADIN doğum doktoruna gittim muayene oldum kist falan yok dedi ama sen yine de yasmin kullan 3 ay dedi kullandım çok rahatladım ama sonradan da hap sinir yaptı bıraktım sigara içenlere bayağı yan etkisi var doktorumda söylemişti gerçi düğün telaşımda vardı strese de bağlı anlıycan ama bi uzmana mutlaka git kan testi yaptır hormonuna baksınlar kadınlarda zaman zaman oluyo çok da korkulacak bişey değil geçmiş olsun bi de havlıcan diye aktarlarda aktarla da bi görüş....
- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
antidepresanlar adet dengesini bozuyorlar maalesef.bunu hem psikiyatrist hem de kadın doğumcu doğruladı
Gerçektenmi canım?senağlama
canım senin için bir tarif buldum istersen bir oku devamını istersen özelden yazarsın sana site ismini veririm inşallah sıkıntın geçer bunu uygulayanlar memnun kalmış
ALINTIDIR
Arkadaşlar, ben 27 yaşındayım ve ilk regli olduğum yıllarda fazla adet gördüğüm için, doktorlar bana kortizon verdiler ve ben o haplar yüzünden hem çok fazla kilo aldım hem de adetim senede 3 yada 4 kez geliyordu. Pek çok şey denedim olmak için. Olmadı olmadııı...
Yıllar sonra evlendim ve kaynanam bana 3 tane bitki adı söyledi.
ALIÇ YAPRAĞI, CıVAN PERÇEMı, OĞUL OTU.
Bu 3 bitkiyi harmanlayıp sabah-akşam 1'er bardak tok karnıma günde 2 kez içtim. (1 büyük su bardağına 1 cimcik ot karışımından koyup üzerine kaynar su ilave edin ve 15 dakika demlenmeye bırakın. Sonra başka bir bardağa süzün. Ilık yada soğumuş şekilde için.)
1 ay düzenli olarak bu çaydan kullandım. 1 ayın sonunda yılların birikimi çıktı benden. 45 gün parçalı adet gördüm. Doktora gittim, hiçbir problem yok dedi.
Şimdi 1 yıldır düzenli her ay adet görüyorum. Yıllarca boşuna doğum kotrol hapı kullandığım için, adet görmek üzere iğne vurdurduğum için çok pişmanım. Bu 3 bitki benim yumurtalıklarımı tedavi etmiş olmalı ki, her ay vaktinde adet görüyorum artık. Allaha binlerce kez şükürler olsun.
Bu derdin dermanı budur arkadaşlar. 1 ay boyunca aksatmadan bu otların çayını demleyip için. Bana teşekkür edeceksiniz.
Bu ay adetim gecikti biraz, hemen civan perçemi demledim ve 3-4 gün 1'er bardak içtim. Dün hastalandım. Artık doktorların vereceği haplara muhtaç değilim çok şükür..
Ayrıca civan perçemi çocuğu olmayan kadınlara da şifa veriyor. Tıkalı tüpleri temizliyormuş. Bu bitkiyi bu amaçla kullanıp tedavi olan insanlar var. Fakat unutmayın, tedavi süresi 1 aydır.
1 hafta gibi kısa bir süre kullanırsanız işe yaramayabilir.
Kullanan arkadaşlar yazarsa herkes okuyup faydalanabilir. Yazalım, paylaşalım..
ALINTIDIR
Arkadaşlar, ben 27 yaşındayım ve ilk regli olduğum yıllarda fazla adet gördüğüm için, doktorlar bana kortizon verdiler ve ben o haplar yüzünden hem çok fazla kilo aldım hem de adetim senede 3 yada 4 kez geliyordu. Pek çok şey denedim olmak için. Olmadı olmadııı...
ALIÇ YAPRAĞI, CıVAN PERÇEMı, OĞUL OTU.
Bu 3 bitkiyi harmanlayıp sabah-akşam 1'er bardak tok karnıma günde 2 kez içtim. (1 büyük su bardağına 1 cimcik ot karışımından koyup üzerine kaynar su ilave edin ve 15 dakika demlenmeye bırakın. Sonra başka bir bardağa süzün. Ilık yada soğumuş şekilde için.)
1 ay düzenli olarak bu çaydan kullandım. 1 ayın sonunda yılların birikimi çıktı benden. 45 gün parçalı adet gördüm. Doktora gittim, hiçbir problem yok dedi.
Şimdi 1 yıldır düzenli her ay adet görüyorum. Yıllarca boşuna doğum kotrol hapı kullandığım için, adet görmek üzere iğne vurdurduğum için çok pişmanım. Bu 3 bitki benim yumurtalıklarımı tedavi etmiş olmalı ki, her ay vaktinde adet görüyorum artık. Allaha binlerce kez şükürler olsun.
Bu derdin dermanı budur arkadaşlar. 1 ay boyunca aksatmadan bu otların çayını demleyip için. Bana teşekkür edeceksiniz.
Bu ay adetim gecikti biraz, hemen civan perçemi demledim ve 3-4 gün 1'er bardak içtim. Dün hastalandım. Artık doktorların vereceği haplara muhtaç değilim çok şükür..
Ayrıca civan perçemi çocuğu olmayan kadınlara da şifa veriyor. Tıkalı tüpleri temizliyormuş. Bu bitkiyi bu amaçla kullanıp tedavi olan insanlar var. Fakat unutmayın, tedavi süresi 1 aydır.
merhabalar adetim tam 2 ay geçikti ağrılarım sancılarım var ama bir türlü adet olamadım mafoldumben
şişkinlik hat safhada kilo da aldım bu zamana kadar hiç böle olmamıştı bi bilgisi olan varsa dört gözle tavsiyelerinizi bekliyorum.. :a015:
adeti özliceğim hiç aklıma gelmezdi
ben 8 ay olmadım aynı şekilde şiştim patlayacaktım sanki, gögüslerim şişti sızladı kilo aldım sonra farlutal ve soğan kürü yaptım adet oldum bütün şikayetlerm gitti adet olunca normal kiloma indim merak etme seninkide kilo değildir şişliktir. Çok sıkıntılı bir dönem inşallah en kısa zamanda olursun.
canım senin için bir tarif buldum istersen bir oku devamını istersen özelden yazarsın sana site ismini veririm inşallah sıkıntın geçer bunu uygulayanlar memnun kalmış
ALINTIDIR
ALIÇ YAPRAĞI, CİVAN PERÇEMİ, OĞUL OTU.
aa çok saol canım en yakın zamanda başlıcam buna sanki her an adet olcakmış gibiyim ağrım var ama olamıyorum işte bunu denemekten zarar gelmez sanıırım :kedi:
- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
benim bu gün o kadar çok ağrım olduki kaydirigubbakcemile
hele yağmur yedim bide ne yapsam fayda etmedi ya olurken olmıyim diyodum şimdi olmuyom ama bi an önce olsa diye bekliyorum :çok üzgünüm:
adetime şiir yazma konumuna geldim artık
Aynen yaa benimde ağrım varr karnım çok ağrıyoo gögüslerim acıyooomafoldumben
Ewt olurken olmasın dersin olmayıncada olsun dersinnnnkafamçokkarıştı
bilirim ben bu derdi. ben de pcoluyum ve ilaç kullandığım halde yine de adetim gecikir. şişlikler, kasık ağrıları... ama şunu anladım stres yaptıkça daha da geç oluyorum. ne kadar stres o kadar geç. bu sefer de gecikince stres yapıyorum elimde değil. kısır döngü resmen. Allah hepimize şifa versin.
soğan kürüne başladım bugün 3.günüm aynı zamanda sabah akşam hayıt tohumuyla adaçayını karıştırıp içiyorum.yok yok yine yok.Çıldırcam şiştim sinirden deli oluyorum.dakkada bit tuvalete gidip kontrol etmekten mahfoldum kanı gördüğüm kilodumu yıkamayıp ömür boyu saklamayı düşünüyorum.tabii eğer görürsem..adet oldum haberini veren arkadaşlar için kendim olmuşum gibi seviniyorum..her geçen gün doktora yaklaşıyorum ve çok korkuyorum Allahım kadın olmak çooook zor.