• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti patlayacakm gibi hissediyorum

blackk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
38
0
86
İstanbul
merhabalar adetim tam 2 ay geçikti ağrılarım sancılarım var ama bir türlü adet olamadım mafoldumben
şişkinlik hat safhada kilo da aldım bu zamana kadar hiç böle olmamıştı bi bilgisi olan varsa dört gözle tavsiyelerinizi bekliyorum.. :a015:
adeti özliceğim hiç aklıma gelmezdi :utangac:

2 aymı:1shok:
Yanlış anlama canım ben çok şaşırdım daha önce yani sık sık böyle gecikmelerin oluyormuydu. Oluyorsa acil doktora gitmeni tavsiye ediyorum hormon bozuklğu olabilir çünkü kiloda alıyorsun bu belirti olabilir. Eğer çok sitresli üzüntülysen hormonlarını etkilemiş olabilirsin dikkat et sağlık bu ihmale gelmezyerimseniben

bıtkısel bıısıler ıcmenı onerırım reglını sokturecek bıseyler
ardından da hemen doktora..
normal degıl pek..

2 aymı:1shok:
Yanlış anlama canım ben çok şaşırdım daha önce yani sık sık böyle gecikmelerin oluyormuydu. Oluyorsa acil doktora gitmeni tavsiye ediyorum hormon bozuklğu olabilir çünkü kiloda alıyorsun bu belirti olabilir. Eğer çok sitresli üzüntülysen hormonlarını etkilemiş olabilirsin dikkat et sağlık bu ihmale gelmezyerimseniben

yok cnm ya daha önce bi kere geçiktim 1 hafta o da ilk olduğum zamanlardı şu aralar zor günler geçirdim ondan olabilir belki de kafamçokkarıştı
bi de antidepresan kullanmamın acaba bi etkisi var mı onu bilmiyorum ..
ama en kısa zamanda gidicem doktora çok kötü hissediyorum :bbo:

hemen doktora git canım adet düzenleyici ilaç verir.Allah korusun yumurtalıklarında kist olabilir bi kaç arkadaşımda böyle oldu ilaç kullanınca adet olabiliyor..Sakın ihmal etme :olmaz:

kistin belirtileri genelde kilo alma, tüüylenme, regli gecikmesi diye biliyorum

bana dr eğer reglin gecikirse kist yapar demişti bende küçük küçük kistler çıktı

kistin belirtileri genelde kilo alma, tüüylenme, regli gecikmesi diye biliyorum

bana dr eğer reglin gecikirse kist yapar demişti bende küçük küçük kistler çıktı

çok geçmiş olsun cnm sana da öle tüylenme gibi bi sorunum yok ama sancım var adet sancım hep olur ama 1 aydır çekiyorum şu aralar belime de vuruyo bi de aşırı uyuyorum benneyaptımki

Back