Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim gecikti patlayacakm gibi hissediyorum
- Konu Sahibi blackk
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 5 Mart 2008
- 2.420
- 38
- 163
- 42
2 aymı:1shok:
Yanlış anlama canım ben çok şaşırdım daha önce yani sık sık böyle gecikmelerin oluyormuydu. Oluyorsa acil doktora gitmeni tavsiye ediyorum hormon bozuklğu olabilir çünkü kiloda alıyorsun bu belirti olabilir. Eğer çok sitresli üzüntülysen hormonlarını etkilemiş olabilirsin dikkat et sağlık bu ihmale gelmezyerimseniben
Yanlış anlama canım ben çok şaşırdım daha önce yani sık sık böyle gecikmelerin oluyormuydu. Oluyorsa acil doktora gitmeni tavsiye ediyorum hormon bozuklğu olabilir çünkü kiloda alıyorsun bu belirti olabilir. Eğer çok sitresli üzüntülysen hormonlarını etkilemiş olabilirsin dikkat et sağlık bu ihmale gelmezyerimseniben
2 aymı:1shok:
yok cnm ya daha önce bi kere geçiktim 1 hafta o da ilk olduğum zamanlardı şu aralar zor günler geçirdim ondan olabilir belki de kafamçokkarıştı
bi de antidepresan kullanmamın acaba bi etkisi var mı onu bilmiyorum ..
ama en kısa zamanda gidicem doktora çok kötü hissediyorum :bbo:
bıtkısel bıısıler ıcmenı onerırım reglını sokturecek bıseyler
ardından da hemen doktora..
normal degıl pek..
hımm peki önerebilceğin bi bitki varmı cnm mafoldumben
cnm bende 5 aydır olamıyorum adet ah ah seni bi ben anlarım
ahhh canım benim yaa dert ortağı oldun bak bana neden ki böyle acaba çare arıyorum yana yana fisfisfis
bence de dr gitmelisin Allah korusun kist olabilir hormonlarda bişey olabilir
allah korusun ya evet gitmeliyim
gidicem ama kimbilir ne zaman sigorta olmadığı için zor oluyor ya gtmem
cnm ben biraz önce farlutala başladım
doktor tavsiyelimi başladın canım acaba bende başlasam mı bi zararı olur mu ki :1shok:
kistin belirtileri genelde kilo alma, tüüylenme, regli gecikmesi diye biliyorum
bana dr eğer reglin gecikirse kist yapar demişti bende küçük küçük kistler çıktı
çok geçmiş olsun cnm sana da öle tüylenme gibi bi sorunum yok ama sancım var adet sancım hep olur ama 1 aydır çekiyorum şu aralar belime de vuruyo bi de aşırı uyuyorum benneyaptımki
doktor tavsiyelimi başladın canım acaba bende başlasam mı bi zararı olur mu ki :1shok:
evet zararı olabilir lütfen başkasına verilen ilacı alıp kullanmaya kalkmayın en kısa zamanda dr.a görünün
evet zararı olabilir lütfen başkasına verilen ilacı alıp kullanmaya kalkmayın en kısa zamanda dr.a görünün
hıım peki teşekkür ederim uyarınız için :kedi:
saol inşllh sende bişey çıkmaz
bende öyle umuyorum canım.. :çok üzgünüm: