adetim gecikti lütfen yardım edin

Ben çok tıkınıyordum ilk ay.Meğer hamileymişim yedikten sonra çok midem bulanıyordu.Adet günümde yapmıştım ben de.Silik de olsa çıktı.
gecen hafta oyle oluyordu banada yemek yedikten snra midem bunalıyodu en ufak bişeyde halsizlik geliyordu normalde eşim gece calısır 4de gelir bnde beklerdim o saate kadar 2de uyur oldum snra 11 de smdıde saat 8 oldumu hemen uykum geliyo deliksiz sabaha kadar uyumusum ilk defa böyle oluyo :) inş aksam eşim test getirsn deniyecem hemen :)

inşallah canım akşam kan testi yaptırıp yazarım :) yükselirse inşallahh

haklısın galiba korkmayı bırakıp hastaneye gitmek en iyi sonuc. sende üzülme inş hamilesindr gönlünü ferah tut kötü seyleri düşünmemeye calış
Kızlar Allah herşeyin hayırlısını versin.Sağlıklı gebelik nasip etsin. T tbaylmz ve marbling817 güzel haberler bekliyoruz.Biz oğluşumla sağlıklı bir şekilde 26. Haftaya gelebildik.Allah 37.Haftaya kadar sağlıkla gelmeyi nasip etsin.Aminn

Bence yarın veya bekleyebilirsen çarşamba günü kan testi yap. Daha iyi olur canim sonuc inş hayırlı olur. Rabbim yardımcın olsun. Sonucu yazarsın mutlu bir şekilde insallah :)

maşallah size oglunu hayırlısıyla kucagına almak nasip etsin Allahım :) inş bizde yasarız o duyguları o bekleme heyecanını :))

Bence yarın veya bekleyebilirsen çarşamba günü kan testi yap. Daha iyi olur canim sonuc inş hayırlı olur. Rabbim yardımcın olsun. Sonucu yazarsın mutlu bir şekilde insallah :)

o kadar bekleyebilecegimi sanmıyorum :) simdiden yerimde duramıyorum ben :) inş benm içinde dua edin :)

Bende merak ettim insallah hayirli sonuclar almistir. Ben adetimden 2 gun once yapmistim silik ikinci cizgi cikmisti. Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

kızlar günaydınn
ben de gelen giden yok hala sadece çok belim ağrıyo dünkü gibi pembe akıntım da yok 2 gün gecikti ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…