• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim gecikti lütfen yardım edin

Günaydın canım aynen benimde öyle ama bugün benim pembe lekelenme kahverengine döndü

sarı gibi lekelenmem olmustu ama kahverengi hiç olmadı belirtileri o kdar fazla yasıyamadm :) ne anlama geldigini bilmiyorum ama umarım hamilesndr

Hayirli olsun benimde bugun adet gunum ayni senin gibiydim hep once olurdum bugun kasigim agridi gelmedi bakalim yarina kadar olmazsam test yapicam hic belirtim yok goguslerim sis ama agrimiyo normalde adetime 1 hafta kala cok agrirdi insallah bende hamileyimdir 8 9 aydir istiyoruz bizde durumumuz cok benziyo banada dua edin nolur

Merhaba arkadaslar
Adet gecikmemin bugun 2. Gunu Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba :((

B
Merhaba arkadaslar
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba :KK43:(
Canim bende iki gun once oyle olmustu ikinci cizgi yarim saat sonra silik cikmisti ertesi gun yaptim bidaha ikinci cizgi hemen cikti ama yine silikti bugun kan testi verdim yarin sonuc alacam insallah hamileyizdir

Merhaba arkadaslar
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba :KK43:(

Benimde bugun 2ci gunum canim test yaptim yine cikmadi silik bile cikmadi herhalde gec olucam cok heveslenmistim ama olmadi herhalde

Benimde bir sorum olucak. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bz eşimle reglimin 4. gunu yakınlaştık ama sadece temas oldu vajinama sıvı dokundu kesinlkle içeri girme veya boşalma olmadı ama zevk suyu olduğuna eminiz ardından ben direk temizlendim daha sonra 5. gun reglim de kesinti oldu fakat tekrardan geldi , sizce hamile kalmış miyimdir biz şu an böyle bsy istemiyoruz Ella alıp bugün kullansam etkisi olur mu kullananlar var mı yardımcı olabilecek fikirlere sahip birileri varsa cevap verebilir mısınız acilej lütfen çok ihtiyacımiz var
o yüzden meraktayiz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

aslında bugun hasta olmam gerekiyordu olmadım ilk aklıma gelende bebek oldu bikac haftadr uyuyorum surekli midem bunalıyodu birazda o yuzden 1 gun gecıkmesıyle hamile oldugumu dusundum
Benim ni gün geçmişti koku jassaiurtim oldu koşarak test aşdım çift çizgi çıktı

B

Canim bende iki gun once oyle olmustu ikinci cizgi yarim saat sonra silik cikmisti ertesi gun yaptim bidaha ikinci cizgi hemen cikti ama yine silikti bugun kan testi verdim yarin sonuc alacam insallah hamileyizdir
Ayyyy insallah hadi bakalim sn hamileysen bndede umut vr demektir :)))

Benimde bugun 2ci gunum canim test yaptim yine cikmadi silik bile cikmadi herhalde gec olucam cok heveslenmistim ama olmadi herhalde
Cnm bnm insallah Rabbim nasip edecek sabirli olalim hayirlisiyla bzde anneligi tadacagiz insalah

BNm bugun 3. Testim 3.dede cikti cizgi bakalim yarin sonucu alinca haber veririm cnm
İnsallah smdi baska yerde biri ertesi gn tekrrlamis onun negatif insallah snn pozitiftir ama 3 u de yanilmaz Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah

Back