Günaydın canım aynen benimde öyle ama bugün benim pembe lekelenme kahverengine döndü
sarı gibi lekelenmem olmustu ama kahverengi hiç olmadı belirtileri o kdar fazla yasıyamadm :) ne anlama geldigini bilmiyorum ama umarım hamilesndr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım aynen benimde öyle ama bugün benim pembe lekelenme kahverengine döndü
çok sevindim canım maşallah sağlıkla kucağına almayı nasin etsin rabbim inşallah
Kan testi yaptır canım olabilir tabi epey de gecikmiş adetin hemen kan testi yaptırKizlar bnmde adetim 12 gun gecti bugun test yaptim ikinci cizgi silik cikti sizce hamile olabilir miyim
Normalde de duzensiz adetim yarin saglik ocagndan yaptirmayi dusunuyorum insallah hamileyimdir Allah isteyen herkese nasip eder insallahKan testi yaptır canım olabilir tabi epey de gecikmiş adetin hemen kan testi yaptır
Canim bende iki gun once oyle olmustu ikinci cizgi yarim saat sonra silik cikmisti ertesi gun yaptim bidaha ikinci cizgi hemen cikti ama yine silikti bugun kan testi verdim yarin sonuc alacam insallah hamileyizdirMerhaba arkadaslar
Adet gecikmemin bugun 2. Gunu Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba (
Merhaba arkadaslar
Adet gecikmemin bugun 2. Gunu Bugun idrar testi yaptim hicbisey cikmdi
45 dkk sonra tekrr baktigimda ikinci cizgi silik gozukuyor bu sekilde olup hamile olan varmi acaba (
Benim ni gün geçmişti koku jassaiurtim oldu koşarak test aşdım çift çizgi çıktıaslında bugun hasta olmam gerekiyordu olmadım ilk aklıma gelende bebek oldu bikac haftadr uyuyorum surekli midem bunalıyodu birazda o yuzden 1 gun gecıkmesıyle hamile oldugumu dusundum
Ayyyy insallah hadi bakalim sn hamileysen bndede umut vr demektir :)))B
Canim bende iki gun once oyle olmustu ikinci cizgi yarim saat sonra silik cikmisti ertesi gun yaptim bidaha ikinci cizgi hemen cikti ama yine silikti bugun kan testi verdim yarin sonuc alacam insallah hamileyizdir
Cnm bnm insallah Rabbim nasip edecek sabirli olalim hayirlisiyla bzde anneligi tadacagiz insalahBenimde bugun 2ci gunum canim test yaptim yine cikmadi silik bile cikmadi herhalde gec olucam cok heveslenmistim ama olmadi herhalde
BNm bugun 3. Testim 3.dede cikti cizgi bakalim yarin sonucu alinca haber veririm cnmAyyyy insallah hadi bakalim sn hamileysen bndede umut vr demektir :)))
İnsallah smdi baska yerde biri ertesi gn tekrrlamis onun negatif insallah snn pozitiftir ama 3 u de yanilmaz Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallahBNm bugun 3. Testim 3.dede cikti cizgi bakalim yarin sonucu alinca haber veririm cnm
Amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahİnsallah smdi baska yerde biri ertesi gn tekrrlamis onun negatif insallah snn pozitiftir ama 3 u de yanilmaz Rabbim hayirlisiyla nasip eder insallah
Amin insallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
AminAminnn insallah Rabbim herkese anneligi tattirsin insallah