adetim gecikti lütfen yardım edin

öyle tabiki haklısın ama ne bilim her cocuk gördügümde kendimi eksik hissediyorum troitim vardı duzenli hap kullanıyorum o yuzdn kendimi suclu hısediyordum benm yuzumden olmuyo dye ister isteemz aklımdan ckmıyordu
canım valla bende senin gibiyim sana diyorum ama bende cok takıyorum kafaya ama işte elden bişey gelmiyo

canım valla bende senin gibiyim sana diyorum ama bende cok takıyorum kafaya ama işte elden bişey gelmiyo

baskalarının bebeklerini sevmek ten yoruldum artık kendi bebegim olsun onunla ilgilenim onu sevmek istiyorum kac gece agladm dualar ettim o yuzden 1 gun gecıkmesıyle bu kadar cok mutlu oldum galiba

baskalarının bebeklerini sevmek ten yoruldum artık kendi bebegim olsun onunla ilgilenim onu sevmek istiyorum kac gece agladm dualar ettim o yuzden 1 gun gecıkmesıyle bu kadar cok mutlu oldum galiba
ah canım benm ya inş bi gün kendi bebeğini de seversin allahım boş bırakmasın kucaklarımızı

Anladim canim inş hamiles
Canim inş hamissindir. Testte çıkmazsada üzülme ve bir kan testi yaptır. Kesin sonuç için bende öyle yapcam geçmesini bekliyorum

Anladim canim inş hamiles

Canim inş hamissindir. Testte çıkmazsada üzülme ve bir kan testi yaptır. Kesin sonuç için bende öyle yapcam geçmesini bekliyorum

ister istemez üzülürüm biraz ama kesin emin olmadıgım sürece kan testi yaptırmayacagm hep hamileyim diye gittim hayal kırıklıgına ugradım birdaha o durumda kalmak istemiyorum ben olmasamda ins sen hamilesndr

ister istemez üzülürüm biraz ama kesin emin olmadıgım sürece kan testi yaptırmayacagm hep hamileyim diye gittim hayal kırıklıgına ugradım birdaha o durumda kalmak istemiyorum ben olmasamda ins sen hamilesndr

predictor gecikmenin 5 gün öncesine kadar %70, dört gün ve aynı gün için %90-%99 oranda doğru sonuç veriyor.
İnşallah allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :)

predictor gecikmenin 5 gün öncesine kadar %70, dört gün ve aynı gün için %90-%99 oranda doğru sonuç veriyor.
İnşallah allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :)

inşallah hyırlı saglıklı olsun kucagıma alabilim Allahtan başka bişey istemiyorum :)

Günün geçtiğinde mi yaptıriyodun yoksa onceden mi?
İnşallah bu ay isteyen herkese Rabbim saglikla hayırlısiyla nasip etsin.

canım merhaba

bi kan testi yaptır :) idrar testi için erken daha inşallah hamilesindir

Günün geçtiğinde mi yaptıriyodun yoksa onceden mi?
İnşallah bu ay isteyen herkese Rabbim saglikla hayırlısiyla nasip etsin.

3 4 gün geciyodu diyemem aslında adet günüm geliyodu olmadım diye sevinip hastaneye kosuyordum sonuclar cıkmadan hasta oluyordum veya sonuclar cıkıyodu aksam hasta oluyordum yani tamamen benm hatamdı 1 gun bile bekleyemiyordum bugun de oyle mesela

yarın hastaneye gidip yaptırmayı dusunuyorum ama olmadysam dye korkuyorum o yuzdn ilk kendim test yapmak istiyorum
canım bende senin gibi çok korkuyordum dün cesaretimi toplayıp gittim ve 51,37 cıktı hcg şuan hamileyim sanırım ama bugün gene gitcem değer yükseldiyse sevinicem ama yükselmediyse ilk gebeliğim gibi kimyasal diye üzülcem
hayat kısa hiç böyle şeylerle kafanı yorma git kan testi yap gel ..

haklısın galiba korkmayı bırakıp hastaneye gitmek en iyi sonuc. sende üzülme inş hamilesindr gönlünü ferah tut kötü seyleri düşünmemeye calış

aslında bugun hasta olmam gerekiyordu olmadım ilk aklıma gelende bebek oldu bikac haftadr uyuyorum surekli midem bunalıyodu birazda o yuzden 1 gun gecıkmesıyle hamile oldugumu dusundum
Ben çok tıkınıyordum ilk ay.Meğer hamileymişim yedikten sonra çok midem bulanıyordu.Adet günümde yapmıştım ben de.Silik de olsa çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…