- 23 Mart 2017
- 210
- 83
- 18
- 35
canım valla bende senin gibiyim sana diyorum ama bende cok takıyorum kafaya ama işte elden bişey gelmiyoöyle tabiki haklısın ama ne bilim her cocuk gördügümde kendimi eksik hissediyorum troitim vardı duzenli hap kullanıyorum o yuzdn kendimi suclu hısediyordum benm yuzumden olmuyo dyeister isteemz aklımdan ckmıyordu
canım valla bende senin gibiyim sana diyorum ama bende cok takıyorum kafaya ama işte elden bişey gelmiyo
ah canım benm ya inş bi gün kendi bebeğini de seversin allahım boş bırakmasın kucaklarımızıbaskalarının bebeklerini sevmek ten yoruldum artık kendi bebegim olsun onunla ilgilenim onu sevmek istiyorumkac gece agladm dualar ettim o yuzden 1 gun gecıkmesıyle bu kadar cok mutlu oldum galiba
ah canım benm ya inş bi gün kendi bebeğini de seversin allahım boş bırakmasın kucaklarımızı
Anladim canim inş hamilesnormalde 2 gün oncceden sivilce cıkardı belim agrırdı adet olmadan bıkac saat once kasıklarımla belim agrırdı duramazdım bugun hic birini yasamadım :) bi kac hafta once merdivenlerde yururken kasıklarıma agrımaya basladı midem bunalıyodu ama o belirti de cok erken sadece bıkac saat once sarımsı bi akıntım oldu baska hicbir degişiklik yok :)) evim ıcınde ne yapacagımı sasırdım cok degişik duygular içindeyim :))
Canim inş hamissindir. Testte çıkmazsada üzülme ve bir kan testi yaptır. Kesin sonuç için bende öyle yapcam geçmesini bekliyorumnormalde 2 gün oncceden sivilce cıkardı belim agrırdı adet olmadan bıkac saat once kasıklarımla belim agrırdı duramazdım bugun hic birini yasamadım :) bi kac hafta once merdivenlerde yururken kasıklarıma agrımaya basladı midem bunalıyodu ama o belirti de cok erken sadece bıkac saat once sarımsı bi akıntım oldu baska hicbir degişiklik yok :)) evim ıcınde ne yapacagımı sasırdım cok degişik duygular içindeyim :))
Anladim canim inş hamiles
Canim inş hamissindir. Testte çıkmazsada üzülme ve bir kan testi yaptır. Kesin sonuç için bende öyle yapcam geçmesini bekliyorum
ister istemez üzülürüm biraz ama kesin emin olmadıgım sürece kan testi yaptırmayacagm hep hamileyim diye gittim hayal kırıklıgına ugradım birdaha o durumda kalmak istemiyorumben olmasamda ins sen hamilesndr
predictor gecikmenin 5 gün öncesine kadar %70, dört gün ve aynı gün için %90-%99 oranda doğru sonuç veriyor.
İnşallah allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin :)
Günün geçtiğinde mi yaptıriyodun yoksa onceden mi?ister istemez üzülürüm biraz ama kesin emin olmadıgım sürece kan testi yaptırmayacagm hep hamileyim diye gittim hayal kırıklıgına ugradım birdaha o durumda kalmak istemiyorumben olmasamda ins sen hamilesndr
canım merhabamerhabalar anne ve anne adayları ne yapacagımı sasırdım bir yandan mutluyum bir yandan da bu ayda olmadıgı için üzgünüm 9 aydr hamile olmak istiyorum her defasnda olmadı her ay bir kac gün önce adetim olurdu ilk defa bu ay adetim gecikti aslnda bugun olmam gerekiyodu :) bir gün gectigi için bile mutlu oldum :) sizce kac gun beklemeliyim test yapmak için sarımsı az biraz akıntım oldu bu hamile oldugumu mu gösterıyor yoksa bu ay fazla uzucu olaylar yasamıstım o yuzden de gecikmiş olabilir mi
Günün geçtiğinde mi yaptıriyodun yoksa onceden mi?
İnşallah bu ay isteyen herkese Rabbim saglikla hayırlısiyla nasip etsin.
canım merhaba
bi kan testi yaptır :) idrar testi için erken daha inşallah hamilesindir
canım bende senin gibi çok korkuyordum dün cesaretimi toplayıp gittim ve 51,37 cıktı hcg şuan hamileyim sanırım ama bugün gene gitcem değer yükseldiyse sevinicem ama yükselmediyse ilk gebeliğim gibi kimyasal diye üzülcemyarın hastaneye gidip yaptırmayı dusunuyorum ama olmadysam dye korkuyorum o yuzdn ilk kendim test yapmak istiyorum
canım bende senin gibi çok korkuyordum dün cesaretimi toplayıp gittim ve 51,37 cıktı hcg şuan hamileyim sanırım ama bugün gene gitcem değer yükseldiyse sevinicem ama yükselmediyse ilk gebeliğim gibi kimyasal diye üzülcem
hayat kısa hiç böyle şeylerle kafanı yorma git kan testi yap gel ..
inşalah canım her isteyene versin Rabbimhaklısın galiba korkmayı bırakıp hastaneye gitmek en iyi sonuc. sende üzülme inş hamilesindr gönlünü ferah tut kötü seyleri düşünmemeye calış
inşalah canım her isteyene versin Rabbim
inşallah canım akşam kan testi yaptırıp yazarım :) yükselirse inşallahhinş mutlu haberi vermeni isterim en kısa sürede
mutlu haberini heyecanla bekliyorum :)) dualarm sennle inş yukselirinşallah canım akşam kan testi yaptırıp yazarım :) yükselirse inşallahh
inşallahhmutlu haberini heyecanla bekliyorum :)) dualarm sennle inş yukselir
Ben çok tıkınıyordum ilk ay.Meğer hamileymişim yedikten sonra çok midem bulanıyordu.Adet günümde yapmıştım ben de.Silik de olsa çıktı.aslında bugun hasta olmam gerekiyordu olmadım ilk aklıma gelende bebek oldu bikac haftadr uyuyorum surekli midem bunalıyodu birazda o yuzden 1 gun gecıkmesıyle hamile oldugumu dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?