Adetim gecikti , idrar testi negatif

Canım bendede 7 gün gecikme var 3 gündürde ara ara gelen kahverengi akıntı ilk gün benimde testim negatif çıktı şimdi lekelenme olunca bende şüpheye düştüm
Siz test yaptınız mı veya kan verdiniz mi ? Sonuç nedir

Hayal23455,sen yine regli olmuşsun. Bende regliye dair hiç bir belirti yok. Ben bir sonraki döngüye kadar bekleyeceğim. Regli olmazsam artık dra giderim.

Selam arkadaşlar,dra gittim. Neden regli olmadığımla ilgili hiç bir yorum yapılmadı. Söktürücü verdiler. Bugün başladım. Amh değerim düşmüş. Her geçen gün biraz daha bebekten uzaklaşıyormuşum gibi. Ben çabaladıkça o uzaklaşıyor. Güzel mucize haberleriniz gelsin. İyi geceler

Siz test yaptınız mı veya kan verdiniz mi ? Sonuç nedir
Buraya yazdıktan sonra test yaptım negatif çıktı ve şuan 51.gün ve regl olmadım cuma günü doktora gidicem gelir belki diye önemsemedim ama hala gelen giden yok diceksiniz nasıl bu kadar bekledin çok kez negatif görüp regl olunca üstüne düşmedim psikolojik olmasın diye ve 51 gün olmuş döngüm

Eğer o lekelenmeyi regl olarak sayarsada 40 gün oluyor döngüm yine bi aksilik var yani geç döllenmeden şüpheleniyorum bakalım hayırlısı inşallah kist felan değildir

Bende 1 buçuk yıldır evliyim ilk kez korunmasız ilişkiyi yaptık bu ay yumurtlama dönemi den itibaren gün aşırı. Adetim 4 gün gecikti 4 gün sonuna doğru kahverengi leke gelmiş ped taktım kanamam da şuan bu yazdığım saatte başladı net anne değilim ve çok üzgünüm artık istiyorduk ikimizde çok da emindik olacağından ama olmadı nasip değilmiş randevu aldım pzt kan vericem adetin de gel demişti doktorum hormonlarıma bakacak belki de anneliğe hazır değilim 26 yaşındayım oysa..

5 aylık evliyim korunmuyoruz doktora gittim ultrason hormonlar tupler tertemiz cikti folikasot verdi yolladi. Kaset test yapip negatif gormekten yoruldum . Simdi 5 gundur reglim gecikti ciddiye almıyorum 10ngune kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…