Kan vermelisin bence sendeHayırlısı olsun,bende aynı şeyleri yaşadığım için çok heycanlanmıştım . Ben daha regli olmadım.
Senden sonra bir test yaptım bu ne şimdi?Kan vermelisin bence sendeçok üzgünüm
Bozuk sanırım en iyisi kan ver korkmaSenden sonra bir test yaptım bu ne şimdi?
Sağlık olsunBende kan verdim arkadaşlar benimde negatif çıktı
Moralimizi bozmayalım kızlar. Demek ki bi zamanı var inşallah bize de nasip olur annelikBende kan verdim,negatif.
Siz test yaptınız mı veya kan verdiniz mi ? Sonuç nedirCanım bendede 7 gün gecikme var 3 gündürde ara ara gelen kahverengi akıntı ilk gün benimde testim negatif çıktı şimdi lekelenme olunca bende şüpheye düştüm
Buraya yazdıktan sonra test yaptım negatif çıktı ve şuan 51.gün ve regl olmadım cuma günü doktora gidicem gelir belki diye önemsemedim ama hala gelen giden yok diceksiniz nasıl bu kadar bekledin çok kez negatif görüp regl olunca üstüne düşmedim psikolojik olmasın diye ve 51 gün olmuş döngümSiz test yaptınız mı veya kan verdiniz mi ? Sonuç nedir
Eğer o lekelenmeyi regl olarak sayarsada 40 gün oluyor döngüm yine bi aksilik var yani geç döllenmeden şüpheleniyorum bakalım hayırlısı inşallah kist felan değildirBuraya yazdıktan sonra test yaptım negatif çıktı ve şuan 51.gün ve regl olmadım cuma günü doktora gidicem gelir belki diye önemsemedim ama hala gelen giden yok diceksiniz nasıl bu kadar bekledin çok kez negatif görüp regl olunca üstüne düşmedim psikolojik olmasın diye ve 51 gün olmuş döngüm
5 aylık evliyim korunmuyoruz doktora gittim ultrason hormonlar tupler tertemiz cikti folikasot verdi yolladi. Kaset test yapip negatif gormekten yoruldum . Simdi 5 gundur reglim gecikti ciddiye almıyorum 10ngune kadar.Herkese merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Burayı sürekli takip ediyordum zaten şimdi de ben birşeyler yazmak istedim. Biz 11 aydır bebek istiyoruz bu ay 3-4 gün süren açık pembe renkli ve sonra kahveye dönüşen lekelenme yaşadım. Şu an Adetim 9 gün gecikti. 2 gün geciktiğinde evde test yaptım fakat negatif çıktı. Herkes bazen evdeki testlerde çıkmayabiliyor kan ver diyor ama açıkçası negatif sonuç alırım diye kan da veremiyorum. Ne yapmam gerek ?