Adetim gecikti , idrar testi negatif

3 gün gecikme erken bile 😂 benim 12 gün gecikti halen idrar testi negatif .. Bugün kan verdim Sonucu bekliyorum 🥰
Hayırlı sonuçlar gelir insallah bize de haber ver bekliyorum ben test yaptım prodector erken test belli belirsiz çizgi var ama çok zor gördüm :KK43: insallah hepimize nasip olur

Herkese merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Burayı sürekli takip ediyordum zaten şimdi de ben birşeyler yazmak istedim. Biz 11 aydır bebek istiyoruz bu ay 3-4 gün süren açık pembe renkli ve sonra kahveye dönüşen lekelenme yaşadım. Şu an Adetim 9 gün gecikti. 2 gün geciktiğinde evde test yaptım fakat negatif çıktı. Herkes bazen evdeki testlerde çıkmayabiliyor kan ver diyor ama açıkçası negatif sonuç alırım diye kan da veremiyorum. Ne yapmam gerek ?
Selamun aleykum💐vakit kaybetmeden kan testi yaptir derim.Cunku benzer seyleri ben de yasadim.Adetim 3gun gecikti normalde 2 gun oncesinde gelir ben de umutlandim idrar testi yaptim negatif cikti.2gun sonra da adet oldum sandim.Yani kahverengi siyah pembeli bir akıntı,normal yoğunluğuyla alakası yok. Neyse umursamadım ama az sürdü bitti.Çok halsizlik başladı sonrasında.Yani şöyle söyliyim siz 18 temmuz sat 18 ağustosta idrar testi negatif,20 ağustosta lekelenme(üstüne görmüşüm) ve 30 ağustosta beta hcg 2000 olmuş.Ben de hiç umutlanmıyordum ama Rabbim ol dedi mi oluyor işte.Bir an önce kan verin bence.

Selamun aleykum💐vakit kaybetmeden kan testi yaptir derim.Cunku benzer seyleri ben de yasadim.Adetim 3gun gecikti normalde 2 gun oncesinde gelir ben de umutlandim idrar testi yaptim negatif cikti.2gun sonra da adet oldum sandim.Yani kahverengi siyah pembeli bir akıntı,normal yoğunluğuyla alakası yok. Neyse umursamadım ama az sürdü bitti.Çok halsizlik başladı sonrasında.Yani şöyle söyliyim siz 18 temmuz sat 18 ağustosta idrar testi negatif,20 ağustosta lekelenme(üstüne görmüşüm) ve 30 ağustosta beta hcg 2000 olmuş.Ben de hiç umutlanmıyordum ama Rabbim ol dedi mi oluyor işte.Bir an önce kan verin bence.
Benimde adet tarihinden önce lekelenmem olmuştu. Kaç kere test yaptım hepsi negatif çıktı artık bugün sağlık ocağına gidip kan verdim inşallah bebek vardır .. :) Allah büyük benimde hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı

Benimde adet tarihinden önce lekelenmem olmuştu. Kaç kere test yaptım hepsi negatif çıktı artık bugün sağlık ocağına gidip kan verdim inşallah bebek vardır .. :) Allah büyük benimde hiç umudum yok ama bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsun iyi yapmışsınız.Herkesin hamileliği kendi içinde biricik.Geç döllenme olur benim gibi adet zamanında olur,erken olur sizinki gibi...Net bir şey yok malesef..İnşallah güzel haberler alırsınız :KK16:

Şuan bana o kadar umut oldunuz ki 🥹 allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin 1-2 gün daha bekleyip kan vericem olmadı nolur dualarınızda yer verin

Allahtan umut kesilmez insallah güzel haberinizi alırız buraya sonucu yazmayı unutmayın dualarım sizinle

Allahım herkesin gönlüne göre versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın :) sonucum yarın sabah belli olucak

Merhaba kızlar.kan veren arkadaşların testlerini merak ettim.adetim hiç gecikmez iki gün geçti idrar testim negatif ama yumurtlama testim pozitif ümitlenmek istemiyorum ama işte acaba demedende geçemiyorum

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum bu platformu yeni üye oldum sizlere bir sorum olacak benim adetim 4 gün gecikti dün test yaptım negatif ama göğüslerim çok ağrıyor iki üç gün önce şiddetli bel ağrısı vardı. Ama adet ağrım hiç yok sizce tekrarlanmalıdır test.

Merhaba arkadaşlar ben uzun zamandır takip ediyorum bu platformu yeni üye oldum sizlere bir sorum olacak benim adetim 4 gün gecikti dün test yaptım negatif ama göğüslerim çok ağrıyor iki üç gün önce şiddetli bel ağrısı vardı. Ama adet ağrım hiç yok sizce tekrarlanmalıdır test.
Merhaba benimde iki gün geçti aynı belirtiler bendede var ama testim negatif yarında olmazsam ben kan vermeyi düşünüyorum imkanınız barsa kan testi yaptırın bence

Hayırlısı olsun,bende aynı şeyleri yaşadığım için çok heycanlanmıştım . Ben daha regli olmadım. 🤔

X