İ verBizimde öyle 1 sene olacak.. Adetim hep düzenlidir sadece ilk evlendiğim zaman 10 gün gecikme yaşamıştım . Bir de bu ay 12-13 gün gecikme oldu ve halen adet olmadım. Bu ay lekelenme de oldu . Açık pembe renk geldi 2-3 gün daha sonra kahverengiye döndü ve bi daha olmadı. Kaç kere idrar testi yaptım ama negatif .. Başka hiç bir belirtim olmadığı için kan da vermedim açıkçası gebe olduğumu sanmıyorum artık
Siz gebe misiniz ? Yaşadınız mı böyle bir durumCanım istersen kan testi ver negatif çıkarsa kadın doğuma gider sorunu anlarsın. Belki geç dollenmedir. Belki bebisiniz kendini göstermek istemeditestlre yüz de yüz güven olmuyor ki mucize
İ ver
Canım ben 1 buçuk senedir evliyim 10 aydır bebek istiyoruz daha ilk bebegimiz olacak inşallah dua edelim birbirimize Allah nasip etsin. Ben öyle araştırdım yüzde yüz güven olmayabiliyor en doğru sonuç kan ve ultrasyonSiz gebe misiniz ? Yaşadınız mı böyle bir durumkeşke öyle olsa
Valla bilmiyorum ki Allah inşallah bize de nasip ederSiz gebe misiniz ? Yaşadınız mı böyle bir durumkeşke öyle olsa
Bende öyleyim.aynı.Valla bilmiyorum ki Allah inşallah bize de nasip ederiki üç gündür de regl olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor ama olmadım
Kan vermek lazım ya bugün bir hemşireyle görüştüm o da aynısını söyledi. Bazen idrarda HCG düşükse testte çıkmıyor dediBende öyleyim.aynı.
Kan vericem tek kesin sonuçCanım ben 1 buçuk senedir evliyim 10 aydır bebek istiyoruz daha ilk bebegimiz olacak inşallah dua edelim birbirimize Allah nasip etsin. Ben öyle araştırdım yüzde yüz güven olmayabiliyor en doğru sonuç kan ve ultrasyon
Bu kadar gecikmesi hiç normal değil yaCanım ben 1 buçuk senedir evliyim 10 aydır bebek istiyoruz daha ilk bebegimiz olacak inşallah dua edelim birbirimize Allah nasip etsin. Ben öyle araştırdım yüzde yüz güven olmayabiliyor en doğru sonuç kan ve ultrasyon
Benimde bugün henüz gelmedi.hayirkisi olsun sonuclarimizu yazalım buraya insaahKan vericem tek kesin sonuç
Benimde bugün tam 15 gün oldu…Benimde bugün henüz gelmedi.hayirkisi olsun sonuclarimizu yazalım buraya insaah
Merhaba kan verdiniz mi sonc ne?Benimde bugün tam 15 gün oldu…
Hayır vermedimMerhaba kan verdiniz mi sonc ne?
Kan verdin mi?Hayır vermedim
Evet şimdi verdim geldimKan verdin mi?
Ay inşallahHadi hayırlısı. Güzel haberlerin gelsin.
Verdim bugünMerhaba kan verdiniz mi sonc ne?
3 gün gecikme erken bileMerhaba arkadaşlar uzun zamandır siteyi takipteyim yeni kayıt oldum 4yıldır evliyim bir düşük bir kimyasal gebelik yaşadım 1 senedir naptıysak olmadı doktor sonucuda temiz bu ay 3 gün gecikme yaşadım çok heyecanlıyım göğüs ağrım var ama azaldı ve beyaz akıntım var normalde reglim yaklaşınca akıntım kesilirdi test yaptım ama bakmaya korkuyorum resmen