Yaşadığın lekelenme regli tarihinden kaç gün önceydi?Herkese merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Burayı sürekli takip ediyordum zaten şimdi de ben birşeyler yazmak istedim. Biz 11 aydır bebek istiyoruz bu ay 3-4 gün süren açık pembe renkli ve sonra kahveye dönüşen lekelenme yaşadım. Şu an Adetim 9 gün gecikti. 2 gün geciktiğinde evde test yaptım fakat negatif çıktı. Herkes bazen evdeki testlerde çıkmayabiliyor kan ver diyor ama açıkçası negatif sonuç alırım diye kan da veremiyorum. Ne yapmam gerek ?
Kan vermen gerek?Herkese merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Burayı sürekli takip ediyordum zaten şimdi de ben birşeyler yazmak istedim. Biz 11 aydır bebek istiyoruz bu ay 3-4 gün süren açık pembe renkli ve sonra kahveye dönüşen lekelenme yaşadım. Şu an Adetim 9 gün gecikti. 2 gün geciktiğinde evde test yaptım fakat negatif çıktı. Herkes bazen evdeki testlerde çıkmayabiliyor kan ver diyor ama açıkçası negatif sonuç alırım diye kan da veremiyorum. Ne yapmam gerek ?
Tek çizgi görmekten artık çok sıkıldımBaşta regl oluyorum sandım ama çok nadir damla şeklinde yoğun olmayınca şüpheye düştüm test yapmayı düşünüyorum tekrardan sende bi test alıp dene istersen tekrar negatif çıkarsa doktora görünürsün
ında buYaşadığın lekelenme regli tarihinden kaç gün önceydi?
Doktorlar 10 günlük gecikmeyi normal karşılıyor, yarın sağlık ocağına gidip test verebilirsiniz. Sonuç negatif ise vakit kaybetmeden doktora gözükün kist veya farklı bir sorun olabilir.
Bu arada havalar sıcak bu da olumsuz etkiliyor, tabii çok düşününce psikolojik olarak kendimizi de etkiliyoruz.
İnan onun zamanı var, Rabbım hayırlı ile doğru zamanda nasip etsin inşallah
Bende o durumdayım kuzum ya negatifi görünce birdaha çıkmaz sanıyorsun ama gecikme oldukçada merak ediyorsun kendini strese sokmaktansa tekrar test alıp yapmak daha iyi bende doktora göründüm hiç bir sorunum olmadığını söylediTek çizgi görmekten artık çok sıkıldımtest yapmak bile istemiyorum
Aynı şuan senin durumunu yaşıyorum ya lekelenme olunca bende şüphelendim ve 7 gün gecikince reglmAslında bu ay diğer aylar gibi çok üstüne de düşmedik, kafamızı da çok yormadık. Sadece lekelenme olunca gebelikten şüphelendim şimdi de adet gecikince iyice heves ettim ama test negatif çıktı
ında bu
Test yaptınız MKAynı şuan senin durumunu yaşıyorum ya lekelenme olunca bende şüphelendim ve 7 gün gecikince reglm
Yok daha yapmadım işten vakit bulup alamadım ki eczaneden kapanışıda iş çıkışına denk geliyor nöbetçi eczanelerde çok uzakta oluyor nöbetçi yakın bi eczane denk getirmem gerekTest yaptınız MK
İnşallah bebeğimiz vardırYok daha yapmadım işten vakit bulup alamadım ki eczaneden kapanışıda iş çıkışına denk geliyor nöbetçi eczanelerde çok uzakta oluyor nöbetçi yakın bi eczane denk getirmem gerek
İnşallah kuzum ya bende çok istiyorum nasip kısmet artık takmayayım diyorum takmadıkça belirti geliyorİnşallah bebeğimiz vardırAllah isteyen herkese nasip etsin inşallah. Belirsizlik çok zor
Nasıl bir lekelenmeydi rengi nasıldı ? Kaç gün önce olduAynı durum benim için de var,geçen gün sayım 9, pztesi kan verdim negatif,bugün de verdim negatif.kanama kesinlikle değil lekelenme idi.o da 4 gün sürdü.Bugün de negatifi görünce yıkıldım resmen.
4 gün sürdü ve gecikmenin 3.günü başlamıştı. Ama öncesinde pembe bir akıntı geldi.Kahveye yakın,peçeteye gelen çay taneleri gibi,kaygandı. Arada akıntı gibi 4 damla ya var ya yoktu. Sadece çamaşırda küçük lekeler bıraktı.
4 gün sürdü ve gecikmenin 3.günü başlamıştı. Ama öncesinde pembe bir akıntı geldi.Tws
bilmiyorum ki işte benimde öyle çok az oldu yerleşme kanaması mı ara kanama mı bilmiyorumKahveye yakın,peçeteye gelen çay taneleri gibi,kaygandı. Arada akıntı gibi 4 damla ya var ya yoktu. Sadece çamaşırda küçük lekeler bıraktı.