Evet bende beklicem bi iki gün daha olmazsam kan vericem. İnşallah gönlümüzden geçen olurİçimde hala bir ümit var. Gec yumurtlamış olabiliriz(umalım öyle olsun) bence sen de bekle. Ben dört gün daha bekleyip sonrasında test yapacağım. Yoksa dr yolu gözüküyor
Kan sonucunu paylaş lütfenEvet bende beklicem bi iki gün daha olmazsam kan vericem. İnşallah gönlümüzden geçen olur
Tabiiii :) sendeKan sonucunu paylaş lütfen
Bende yeni anne adaylarından biriyim heyecan yapip cok fazla test yapabiliyoruz son adet tarihim 25 hazirandi ben de cok fazla test yaptm hep negatif gordum temmuz ayi yine adet olmayinca tekrar test yaptim ve bebis bekliyoruz artik en az 15 - 20 gun gecsin oyle yapin daha net kesin olur gönlumuzce olsun insallah :)Herkese merhaba kızlar. Aranıza yeni katıldım. Burayı sürekli takip ediyordum zaten şimdi de ben birşeyler yazmak istedim. Biz 11 aydır bebek istiyoruz bu ay 3-4 gün süren açık pembe renkli ve sonra kahveye dönüşen lekelenme yaşadım. Şu an Adetim 9 gün gecikti. 2 gün geciktiğinde evde test yaptım fakat negatif çıktı. Herkes bazen evdeki testlerde çıkmayabiliyor kan ver diyor ama açıkçası negatif sonuç alırım diye kan da veremiyorum. Ne yapmam gerek ?
Ayyy ne güzel inşallah darısı bizim başımızaBende yeni anne adaylarından biriyim heyecan yapip cok fazla test yapabiliyoruz son adet tarihim 25 hazirandi ben de cok fazla test yaptm hep negatif gordum temmuz ayi yine adet olmayinca tekrar test yaptim ve bebis bekliyoruz artik en az 15 - 20 gun gecsin oyle yapin daha net kesin olur gönlumuzce olsun insallah :)
Bugün 12 gün geçti sabah test yaptım yine negatif …Bende yeni anne adaylarından biriyim heyecan yapip cok fazla test yapabiliyoruz son adet tarihim 25 hazirandi ben de cok fazla test yaptm hep negatif gordum temmuz ayi yine adet olmayinca tekrar test yaptim ve bebis bekliyoruz artik en az 15 - 20 gun gecsin oyle yapin daha net kesin olur gönlumuzce olsun insallah :)
Test yaptın mı ? Kan verdin mi ?Aynı durum benim için de var,geçen gün sayım 9, pztesi kan verdim negatif,bugün de verdim negatif.kanama kesinlikle değil lekelenme idi.o da 4 gün sürdü.Bugün de negatifi görünce yıkıldım resmen.
Kan verdin mi ?Kan sonucunu paylaş lütfen
normalde de düzensizse stresten olmuş olabilir.Bugün adetim tam 12 gün gecikti. Sabah idrar testi yaptım yine negatif çıktıGebelik varsa bu kadar gün artık idrara geçmiş olmadı gerekmiyor mu ? Kan da vermedim , sanırım gebe değilim
Hayır normalde düzensiz değil hep düzenli oluyorum ..normalde de düzensizse stresten olmuş olabilir.
Vermedim,pazartesi kaset yapıp öyle kan vereceğim. Sen verdin mi?Kan verdin mi ?
Bu arada geç gebelik için çok şey okudum ve tüm belirtiler geç gebelik diyor. İkimiz için de hayırlısı olur inşallah.Kan verdin mi ?
Ayyy bak bunu okuyunca yine heveslendimBu arada geç gebelik için çok şey okudum ve tüm belirtiler geç gebelik diyor. İkimiz için de hayırlısı olur inşallah.
Kan verdin mi ?
Sende bekle biraz. Acele etme. Ben pzrtesi test yaptıktan sonra yazarım, ama önümüzdeki hafta pazara kadar kasette çıkması gerek. Yoksa gebelik yok.Ayyy bak bunu okuyunca yine heveslendimbugün tekrar test yaptım negatif çıktı. Kan vermedim henüz
Aynı belirtiler bende var her an adet olacak gibiyim 1 haftadır 1 hafta gecikme var ve kasıklarım göğüslerim aşırı acıyor kan testim 1.20 doktor geç döllenme olabilir haftaya tekrarlayalım dedi inşallah geç döllenmedir sizinkide benimkide dualarda buluşalım...Sende bekle biraz. Acele etme. Ben pzrtesi test yaptıktan sonra yazarım, ama önümüzdeki hafta pazara kadar kasette çıkması gerek. Yoksa gebelik yok.
Bu ay bende adetimin bitiminden 17Kızlar testim silik pozitf.Her seyi detaylı anlatmak istiyorum sizlere. Bhcg sonucunu da çarşamba günü yaptirip aşama aşama anlatmam gerek. Nasıl bir duygu ki içime sığmayan,Allahım hepimize bu duyguyu tattırsın.
Bizimde öyle 1 sene olacak.. Adetim hep düzenlidir sadece ilk evlendiğim zaman 10 gün gecikme yaşamıştım . Bir de bu ay 12-13 gün gecikme oldu ve halen adet olmadım. Bu ay lekelenme de oldu . Açık pembe renk geldi 2-3 gün daha sonra kahverengiye döndü ve bi daha olmadı. Kaç kere idrar testi yaptım ama negatif .. Başka hiç bir belirtim olmadığı için kan da vermedim açıkçası gebe olduğumu sanmıyorum artıkBu ay bende adetimin bitiminden 17
Gün sonra kahverengi lekelenmem geldi. Bu ay hayit tohumu kullanmıştım birde açlık orucu yapmıştım 36 saat adet günlerinde. Benimde adetim bugün olması gerekiyor ama henüz ne gelen var ne giden.. göğüslerimde hassasiyet var ama o adet dönemimde girmeden bir sızı olurdu o yok adet sancısı yok. İki gündür sabahları mide bulantisi yaşıyorum fazla ayakta durunca başım dönüyor.yani bende negatif görmekten yorulanlardanım. Bizde eşim ile 10 aydır deniyoruz . Bize tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Kaç gün gecikmiştiKızlar testim silik pozitf.Her seyi detaylı anlatmak istiyorum sizlere. Bhcg sonucunu da çarşamba günü yaptirip aşama aşama anlatmam gerek. Nasıl bir duygu ki içime sığmayan,Allahım hepimize bu duyguyu tattırsın.