soğan kürü uyguladın mı tatlımkızlar adetim 9 gün geçti ayın 30 da kan testi yaptırdıydım gebe değilmişim ama normalde 30 da olamm gerekiyordu olmadım bu ay şu ünlü kahverengi akıntılardan omuştu .sizce tekrar tahlil yaptırsammı .bu arada benim adetlerim hiç böyle sarkmazdı..
ne olur bir akıl verin yardımınıza ihtiyacım var :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben bu ay uygulamıştım...adetim 5 gün geciktide o yüzden sormuştum canım...belki seninkide o yüzden gecikmiştir diye sordum...inşallah vardır tatlım...test yaptın mı tektraracaba hamilemiyim diye soğan kürü falan uygulayamıyorum ne dersin bebeiş varmıdır canım
çok erken tabi şekerrr...bazılarında idrarda çok geç çıkabiliyorherkese merhaba ben bu sıteye yenı uye oldum sıze bır sorum olacak gecen ay 12 sınde adet oldum ve genelde 28 gunde bır adet olurum o yuzden bugun ya da yarın adet olmam gerek bugun gebelık testı yaptım ve negatıf cıktı sızce daha sonuc ıcın erken mı?
sımdı adet oldum yaaaa....bebek ıstıyordum ozellıkle bu ay hamıle kalmayı cok ıstıyordum cunku ogretmenım ve bu ay hamıle kalırsam mart gıbı olacaktı bende ıkıncı donem okula gıtmeyecektım bebegımı rahat rahat buyutecektım... zaten bır bebegımıde dusuk yaptım 9 ay once neyse allah ısteyen herkese bebek nasıp etsın...
kızlar adetim 9 gün geçti ayın 30 da kan testi yaptırdıydım gebe değilmişim ama normalde 30 da olamm gerekiyordu olmadım bu ay şu ünlü kahverengi akıntılardan omuştu .sizce tekrar tahlil yaptırsammı .bu arada benim adetlerim hiç böyle sarkmazdı..
ne olur bir akıl verin yardımınıza ihtiyacım var :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
benim adet günümden 8 gün sonra idrarda sonrada kanda çıkmıştı
ya canım peki sendede bu kahverengi lekelerden olmuşmuydu ama bir hafta kadar sürenlerinden yerleşme kanamsı 1-2 gün falan oluyormuş bende 1 hafta kadar sürmüştü şimdide hiç adet olcakmışım gib gözükmüyor ne kadar beklesem sence ya negatif çıkmasından çekniyorum daha doğrusu korkuyorum
yok canım yaaa...bana saçma geldi...o oluşmuşsa ve tutunmuşsa ilişkiyle hiç bişey olmaz...eğer olsaydı doktorlar 9 ay yasaklardı...kızlar bende öyle oldum 10 gün geçti olmadım ama tam ilişki esnasında oldum ama sonradan ablam keşke o kadar geçmişken bekleseydiniz falan dedi anlamadım ne alaka eğer birdaha o kadar atarsa yakınlaşamayın dedi aranızda böyle birşyi duyan oldumu
sevgılı fasta ben tekrar test yap derım ben adet oldum dedım ama cok az geldı bıraz once arkadasla konustum oda yenı hamıle bugun doktoro gıtmıs bekledıgınden fazla cıkmıs hamılelıgı doktor son adetın ust gorme olabılır demıs arkadas zaten son adetım kısa surdu dedı benım su an umudum o belkı az gelır dıyorum bu ayda calısmalara devam edıcez bebıs nısanda da olsa guzel olur...
idrar testi yapsam çıkarmıki canım