Sağlık ocağına gidiyorum şimdilik ögrenebilmek adına ama pazartesi ola hayrola ne diyim, bir kere daha kan vereyim sonuca bakayim, korktuğum olmaz inşAllah
Çok sağolun içime su serptiniz yazdıklarınızla, eğer dediğiniz gibi olursa ki inşAllah olur çok dua edicem size deKorkma canım benim ne tanıdıklarım var 9 ay kanaması devam edip sağlıkla Doğum yapan. Değerleri 15-20 olup doğum yapan korkma Allah nasip edecekse eder.
Şuan hastane riskli olur diye demiştim ama bilemedim şimdiBence kan verme. Düşün benim beta 60 ti bi daha da vermedimm her türlü kontrole gideceksin zaten inan hiçbir anlami yok
Şuan hastane riskli olur diye demiştim ama bilemedim şimdi
Hayır doktora gitmedim, günüm geçince emin olmak için direk sağlik ocagına gittim kan verdim, ebe de oyle diyince ürktüm işte, ilk bebegimde ozele gidiyordum yine ayni doktorumla devam edecem muhtemelenKan verince bebeginin iyi olup olmadığından emin olamazsin kii. Bebeği gördü mü doktor? Eğer gördüyse doktora gitme. Kii özele git. Benim kontrolüm vardi bugün gittim her hamileyi almiyolar babalari içeri almıyorlar. Maskeni eldivenini tak. Bebek göründüyse de doktorunu ara gelmeme gerek var mi de bence
Ben adetim 3 hafta gectikten sonra 35 lik değerle öğrenmiştim.Umarım düzenli artar ve sağlıklı gebelik oluşur.Hiç canınızı sıkmayın.Arkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Çok tesekkur ederim, genel olarak yorumlar olumlu ama pazartesi bakacazBen adetim 3 hafta gectikten sonra 35 lik değerle öğrenmiştim.Umarım düzenli artar ve sağlıklı gebelik oluşur.Hiç canınızı sıkmayın.
İnşAllah çok tesekkur ederim,Siz ne kadar zaman sonra ögrenmiştinizDeğerin gayet güzel çıkmış benim 32 cıkmıstı geç döllenmeden dolayı takma yasonrası için bol bol duanı et rabbim hayırlı evlat etsin inşalalh
Adetim bir gün geçmişti benim ve 2. Haftalıktı gününü biliyordum çünküİnşAllah çok tesekkur ederim,Siz ne kadar zaman sonra ögrenmiştiniz
Ayy ne kadar güzel, o zaman hesaplayınca 7.gününüzde olması gereken değer benimkiyle hemen hemen aynı, zaten bende 3 haftalık gibi tahmin ediyorumAdetim bir gün geçmişti benim ve 2. Haftalıktı gününü biliyordum çünkü ☺☺
Aynen kuzum rahat ol bence normal değerin yaniAyy ne kadar güzel, o zaman hesaplayınca 7.gününüzde olması gereken değer benimkiyle hemen hemen aynı, zaten bende 3 haftalık gibi tahmin ediyorumiçim rahatladı çok sağolun
Allah razı olsun canım. Rabbim sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsinÇok sağolun içime su serptiniz yazdıklarınızla, eğer dediğiniz gibi olursa ki inşAllah olur çok dua edicem size de
ALLAH razı olsun çok sağolunAynen kuzum rahat ol bence normal değerin yaniiçini ferah tut
Amin, tüm bekleyenlere inşAllahAllah razı olsun canım. Rabbim sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsin
Canım son adet tarihine göre kaç haftalik olduğunu öğrenip 5.veya 6.haftanda gidebilirsin doktora. Şu dönemde sürekli saglikocagina hastaneye kan vermeye gitmek bence dogru degil tabi senin kararın doktorunu arayip danisman en güzeliHayır doktora gitmedim, günüm geçince emin olmak için direk sağlik ocagına gittim kan verdim, ebe de oyle diyince ürktüm işte, ilk bebegimde ozele gidiyordum yine ayni doktorumla devam edecem muhtemelen
Canım benim 2. Çocuğum 5 6 gün gecikmeyle 70 çıkmıştı kimyasal dedi dr ama gün güne arttıArkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Bebek olmasa o kadar yükseleceğini sanmam benim 5 gün gecikmeye 445 di katlanarak arttı önemli olan katlanarak artması canımArkadaşlar son adetim 11 şubattı, bugün gecikmemin 7.ci günü kan verdim, beta hcg 245.60 çıktı ebe çok düşük dedi, 1000 civarı olması lazımmış, şuan hamile görünüyosun ama salı günü tekrar gel kan ver dedi, geç döllenme olabilir mi dedim olabilir dedi ama içim içimi yiyor 5 gün nasıl dayanacam ben dış gebelik veya kimyasal gebelik olabilir mi acaba
Işte kan testinde son adet tarihime göre değer düşük çıktı ya ona bakmak için çağırdılar geriCanım son adet tarihine göre kaç haftalik olduğunu öğrenip 5.veya 6.haftanda gidebilirsin doktora. Şu dönemde sürekli saglikocagina hastaneye kan vermeye gitmek bence dogru degil tabi senin kararın doktorunu arayip danisman en güzeli
Ne kadar güzel, demek ki sizinki de geç döllenme olmuş öyle miCanım benim 2. Çocuğum 5 6 gün gecikmeyle 70 çıkmıştı kimyasal dedi dr ama gün güne arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?